Ujedinjenje Srbije, Crne Gore, BiH i Hrvatske

Ipak i dalje mislim da je integracija u EU za sve najbolje rješenje, a osobno protiv podjele Kosova ne bi imao ništa, uostalom koga to u Hrvatskoj zanima..isto tako sam protiv podjele BiH koja bi trebala nekako funkcionirati ovakva kakva jest, ali otom potom.
Pa naravno da vam odgovara sadašnja Bosna.
Jer kad pukne Bosna (a hoće), Srbi izlaze na Jadran kod Neuma.
A onda je samo pitanje vremena kad ćemo povratiti naše teritorije odatle do Boke.
Pa kad Đurđa reši da povrati Istru, a Orban mađarski deo, ostaćete gola qurca (kao što i treba).

A onda je samo pitanje vremena kad ćemo povratiti naše teritorije odatle do Boke.
Pa kad Đurđa reši da povrati Istru, a Orban mađarski deo, ostaćete gola qurca (kao što i treba).
Kakve ti to poremećene karte imaš pred nosom?! U slučaju raspada BiH, Neum bi pripao Hrvatima. :smeker:

Republika Hrvatska nije zadovoljna sa EU. Velika skupoca i jedva da gradjani Hrvatske sastavljaju kraj sa krajem.
Хрвати нису задовољни ни једном државом, никад.
Срби су коначно разумели Хрвате, и свака државна заједница Срба и Хрвата је самим тим искључена.

Kakve ti to poremećene karte imaš pred nosom?! U slučaju raspada BiH, Neum bi pripao Hrvatima. :smeker:
Ne pripada vama ni ono što vam je naš glupi kralj poklonio, a ćopavi potvrdio, a kamoli više od toga.
Izljubite se vi lepo odmah sa Neumom, a polako se pripremajte da se pozdravite i sa onim delom ispod.
Pa onda sledi "Ciao Istra" i "Viszlát Dalmatia".
Oćeš da ti crtam?

Ne pripada vama ni ono što vam je naš glupi kralj poklonio, a ćopavi potvrdio, a kamoli više od toga.
Izljubite se vi lepo odmah sa Neumom, a polako se pripremajte da se pozdravite i sa onim delom ispod.
Pa onda sledi "Ciao Istra" i "Viszlát Dalmatia".
Oćeš da ti crtam?
Nikada čuo da nam je vaš "glupi kralj" išta poklonio, niti da je imao što za pokloniti. Otkud ti te gluposti? S Tik Toka? Ajde nacrtaj, molim te! :hahaha:

Jugoslave, zar ti se ne čini da bi mnogi više voleli da ih to zlatno doba nekako zaobiđe?

🐈
Samo SDP-njare/Zuti.

Recimo lopovluk u drzavi.
Kada SDP-njara/Zuti u Hrvatskoj ili Srbiji nesto ukrade i to se direktno odrazi na standard gradjana, on to ne cini iz nuzde.
Cak to ne cini ni iz pohlepe.

SDP-njara/Zuti krade i razara sve oko sebe iz ideoloskih razloga.

Te osobe su poput moje pokojne babe Pavke, jedino sto ih moze usreciti je tudja nesreca.

Zasto je Djilas pokrao one silne milijarde eura iz Srbije?
Ne da bi njemu zivot bio lagodan, vec da bi narodu zivot bio tezak.

Zasto su SDP-njare u Hrvatskoj arlaukale o stezanju remena?
Ne zato sto je njima godilo biti sitima, vec zato sto su bili sretni sto su se nama obicnom narodu vidila rebra.

🐈

Nikada čuo da nam je vaš "glupi kralj" išta poklonio, niti da je imao što za pokloniti.
Zato što tvoji nisu hteli da te šalju u školu, 12km niz planinu i uz planinu iz tvoje vukojebine.
Da jesu, naučio bi malo i istoriju.

Otkud ti te gluposti? S Tik Toka? Ajde nacrtaj, molim te! :hahaha:
Tebi i da nacrtam, ne vredi, ni sad ne znaš da pokažeš prstom na Neum.

Zato što tvoji nisu hteli da te šalju u školu, 12km niz planinu i uz planinu iz tvoje vukojebine.
Da jesu, naučio bi malo i istoriju.
Uvjeren sam da znam mnogo o toj temi, ali unatoč tome ne mogu se sjetiti da je vaš "glupi kralj" išta poklonio Hrvatima. Bi li me podsjetio? :kez:
Tebi i da nacrtam, ne vredi, ni sad ne znaš da pokažeš prstom na Neum.
Čemu obrambeni mehanizam, čega te strah? Slobodno podjeli sa mnom svoje "znanje". :D

Da te podsjetim, ni kada su Srbi imali svu moguću ratnu tehniku i zalihe municije za 20 godina opet u Neumu nisu imali što tražiti, dapače, poćerani su prema Trebinju.

Da te podsjetim, ni kada su Srbi imali svu moguću ratnu tehniku i zalihe municije za 20 godina opet u Neumu nisu imali što tražiti, dapače, poćerani su prema Trebinju.
Da ja tebe podsetim:
Kad je regularna rvatska vojska upala u Bosnu, muslimanski zemljoradnici su im hebali kevu za dva popodneva.
Sa PAPovkama.
Bilo bi i brže ali su muslije imale neke obaveze na njivama, sejanje, oranje i slično...

Pa onda:
Kad je regularna rvatska vojska napala Republiku Srpsku (Operacija Una), srpski zemljoradnici su im
hebali kevu za jedno jedino popodne.
I to između ručka i večere.

Da se vratimo još malo unazad:
Kad je preslavna ustaška bojna udarila u bežaniju na kraju WWII, srpski partizani su ih jedva stigli.
I to tek kod Blajburga.
Pa je onda bio ogroman problem kako razlikovati prave žene od ustaša presvučenih u ženske haljine.

Dapače da je sad malo drugačije, zavukli ste se duboko u američku bulju, pa kevćete odatle.
Ali kad qurcosvirajući narkoman pukne i narod ga obesi u Kijevu, stisnuće se i američka bulja.
Izletećete odande kao vlažan prdež.

Ako svetske sile nekada opet odluče da nas uguraju u takvu zajednicu, nadam se da će nas humano pre toga sve lobotomirati ili bar smisliti neki način za brisanje sećanja i uspomena.

Kad bolje razmislim, baš bismo mogli dobro da poslužimo za neki takav eksperiment u budućnosti. Izbrišeš sećanje ljudima sa "našeg" govornog područja, pa ih smestiš u zajedničku državu i gledaš šta će se dešavati dalje.

Kao mali zamorci...

Back