Ujedinjenje Srbije, Crne Gore, BiH i Hrvatske

И сам знаш да је Хрватска нација пројекат ватикана и католичких сила и да су Хрвати већином Срби далматинског залеђа који су прелазили на Каточичанство. За Славонију не знам, али Мађари су и њих звали Рацима као и Србе. Једино што је стварно Хрватско је чакавица, опет, врло блиска штокавици и српству да се може гледати као њена подграна
Ti ga lupiš za medalju...

Za mene su Bosna, Sandzak i Gora isto. Kada je rijec o Srbiji Medvedji, Presevu i Bujanovcu treba omoguciti da se pripoji Kosovu.
A RS? I ono što ste opljačkali od nje, ono što vam je Klinton poklonio, znaš? Bihać, pošto u tom trenutku ostaje siroto usamljeno ostrvo eto može da aplicira za prijem u Hrvatsku, a mogli bi ste i vi komplet (što preostane, naravno) kod njih, čisto da jednom mi pošaljemo loptu u tuđe dvorište.

Bosnjaci pravoslavci imaju svoje vazno mjesto u bosnjackoj drzavi ali vjersku razlicitost ne treba isticati. Vjera je osobna stvar svakog pojedinca, svakog Bosnjaka.
Kakvo lupetanje, daklem, imamo mi ovde jednog Srbina muslimana. Otvoriće se karte iz onih vremena, pa ćemo da ustanovimo za sve vas šta ste u stvari - pri doseljavanju na Balkan niste baš nigde pomenuti, žalim slučaj.

Poslednja izmena:

Back