ScipioAfricanus
Stara legenda
- Poruka
- 85.984
Кастински систем јесте изворно хиндустички, али су га прихватили и муслимани и хришћани у Индији.Пошто су и муслимани и хришћани већ више од хиљаду година у Индији, сада су касте и њихова традиција.Udji na google, i ukucaj "Caste System" i vidjeces da je taj system drevno pravilo Hinduizma, i zato oni ne mogu razviti zemlju zbog hindu religije.
I jesu Cigani.Zasto ih nazivas Ciganima, kad je to narod velike historije? Oni su vecinom skolovani i kulturni, izuzev Dalita.
Ja bih volio da se ozenim Indijkom jer su lijepe i tradicionalne.I jesu Cigani.
Samo da bude postena to je najvaznije.Ja bih volio da se ozenim Indijkom jer su lijepe i tradicionalne.
To za mene nije bitno, jer ne pitam nijednu curu za njenu proslost. Muslimani su odavno izbacili to famozno pitanje "jesi li nevina". Meni je bitna ljubav.Samo da bude postena to je najvaznije.
Nema od toga ništa.U vremenu Velikih Mogula nisu postojali Pakistan ni Banglades. Da li ce se jednog dana te teritorije vratiti Indiji jer krivicom Britanaca drevna Indija je izgubila svoje vazne teritorije. Smatram da bi "Velika Indija" bila dobra stvar i da bi Indija sluzila kao jak stozer bezbjednosti u tom regionu.
A bilo bi dobro za sve, kad bi se ujedinili. To je isti jezik pa i ista tradicija.Nema od toga ništa.
Da... ali nekad se kroz danasnji Pakistan, prostirala Indija.Indiji Pakistan ne bi doneo nista osim problema. A Banglades nije problem Indiji.
Da... ali nekad se kroz danasnji Pakistan, prostirala Indija.
U vremenu Velikih Mogula nisu postojali Pakistan ni Banglades. Da li ce se jednog dana te teritorije vratiti Indiji jer krivicom Britanaca drevna Indija je izgubila svoje vazne teritorije. Smatram da bi "Velika Indija" bila dobra stvar i da bi Indija sluzila kao jak stozer bezbjednosti u tom regionu.
A bilo bi dobro za sve, kad bi se ujedinili. To je isti jezik pa i ista tradicija.
Иста прича ко са нама Србима. Њих је вера поделила ко и нас. Један једини разлог њихових подела. Читава индо-аријска група језика која покрива целу Индију, Бангладеш и веће делове Непала и Пакистана...U vremenu Velikih Mogula nisu postojali Pakistan ni Banglades. Da li ce se jednog dana te teritorije vratiti Indiji jer krivicom Britanaca drevna Indija je izgubila svoje vazne teritorije. Smatram da bi "Velika Indija" bila dobra stvar i da bi Indija sluzila kao jak stozer bezbjednosti u tom regionu.
To bi doista bila super ideja. Indija zauzima samo jedan oveći potkontinent i bilo bi šteta sputavati je na tako malenoj razini. Nego, jesi li baš siguran da bi onda muslimani bili većina u Velikoj Indiji?U vremenu Velikih Mogula nisu postojali Pakistan ni Banglades. Da li ce se jednog dana te teritorije vratiti Indiji jer krivicom Britanaca drevna Indija je izgubila svoje vazne teritorije. Smatram da bi "Velika Indija" bila dobra stvar i da bi Indija sluzila kao jak stozer bezbjednosti u tom regionu.
Pa otvorio je on već par tema i o tome.Isti su po tom pitanju i Hrvati, Srbi, Bošnjaci, Crnogorci.