Ujedinili se Grobari i Delije: CILJ RUSENJE TADICA I NJEGOVOG ANTISRPSKOG REZIMA!

koje gluposti citam na forumu,od ujedinjenja pa do frojda??
daj te ljudi,navijaci oba kluba su napravili precutan dogovor o nenapadanju dok traje farsa u palati (ne)pravde.
kako se neko ne zapita,onaj sto je pokrao srbiju za milijarde i ko zna koliko njih ga kune i plache dobije packu,ovo je naredba sa vlasti,mislim za kazne!!!
a da imamo najgori-najsmeshniji zakon u evropi to je dokazano!!!
kadija te tuzi,kadija ti sudi i jos te uz to prebije!!!
jer nasha policija nebije vishe,nist culi???
voleo bih jos o ovoj temi,ali plasim se da nedodje BI(a) po mene,

Neko je već pomenuo da su navijačke grupe poligon tajnih službi. To je verodostojna informacija, preko navijača je UDBA plasirala svoje "ideje" i potpirivala ustaštvo sa jedne, te četništvo sa druge strane.
Poznato je da je Arkan bio jedan od vođa Delija ?
Jel tako ? Jeste.
Arkan svakako nije radio za UDBU jer navijači i UDBA ne idu zajedno, jel tako?
Zbog čega onda Arkan pred veliki dvoboj na Maksimiru nije bio u prvim borbenim redovima već je u odelu, van stadiona koordinirao akcijom?

Мишел Платини из Брисела доноси ултиматум

четвртак, 24. фебруар 2011.

Председник Европске фудбалске уније данас би у Београду требало да се сретне с председником или премијером Србије, са захтевом да се зауставе хулигани или следи фудбалска изолација

Председник Европске фудбалске уније (УЕФА) Мишел Платини данас ће се у Београду највероватније срести са председником Борисом Тадићем или са премијером Мирком Цветковићем, а у дебелој фасцикли носи и ултиматум: „Или зауставите насиље у фудбалу или ћете бити у потпуној фудбалској изолацији”.

Да ситуација буде озбиљнија, Платини је пре поласка на турнеју по Пољској, Хрватској, Србији и Румунији (земље означене као најпроблематичније кад су у питању хулигани) морао да сврати у Брисел, да би понео и поруку Европске уније која је решила да се умеша јер сматра да ово није само фудбалски проблем.

Како сазнајемо, Платини ће предочити све доказе о деловању српских хулигана на прекинутој утакмици у октобру у Ђенови, против Италије, због чега је наша репрезентација кажњена службеним поразом од 3:0, мечом без публике и са 120.000 евра.

Међутим, после његове посете остаће и једна тешка обавеза а то је – дефинитивни обрачун са хулиганима. Ако би се, којим случајем, поновиле сцене из Ђенове, чак и у блажем облику, нема сумње да би наша репрезентација на одређени период, а минимум на годину дана, била избачена из свих такмичења. Иста претња биће упућена и нашим клубовима.

УЕФА није задовољна реакцијом нашег правосуђа па ће и о томе данас разговарати. Платини ће, како сазнајемо, поставити и питање како је могуће да против четворице од осморице српских навијача, који су недавно протерани из Италије, уопште није покренут судски процес по повратку у земљу. А у Србији им се за исто дело не може судити два пута. Подсетимо, четворица осумњичених за тежа кривична дела су и даље у затвору „Понтедечимо”, а четворици којима је првобитно изречена казна од годину и десет месеци затвора, после жалбе преиначена је у протеривање.

(Политика)
-------------------------------------------------------------------------------
Коментари

Чуди ме да ЕУ не није послала комесара за канализацију у Трговишту, Лебану, затим комесара за изношење смећа у Калуђерици.

Нема области у коју се Брисел не мјеша када је Србија у питању.
Платини, некадашљи идол футбалских маса у цијелој Европи, извршава само налоге политичких главешина у ЕУ, којима итекако познато да су такозвани "хулигани", у ствари најобичнији навијачи фудбалских клубова, а у случају Србије најопаснија национална популација која представља озбиљну опасност по србијански строго прозападни и што још горе, проНАТО-овски режим једног загриженог Тадић/Шутановац НАТО двојца.

Чуди ме да ЕУ не није послала комесара за канализацију у Трговишту, Лебану, затим комесара за изношење смећа у Калуђерици.

Нема области у коју се Брисел не мјеша када је Србија у питању.
Платини, некадашљи идол футбалских маса у цијелој Европи, извршава само налоге политичких главешина у ЕУ, којима итекако познато да су такозвани "хулигани", у ствари најобичнији навијачи фудбалских клубова, а у случају Србије најопаснија национална популација која представља озбиљну опасност по србијански строго прозападни и што још горе, проНАТО-овски режим једног загриженог Тадић/Шутановац НАТО двојца.

Ovako "ujedinjeni" navijaci mogu da se ugaze od jednom, tako da je ovo verovatno uvertira pojedinaca u omogucavanju borbe drzave protiv navijaca...

Мишел Платини из Брисела доноси ултиматум
.............. нема сумње да би наша репрезентација на одређени период, а минимум на годину дана, била избачена из свих такмичења. Иста претња биће упућена и нашим клубовима.....................

Da li to sad treba da im da povoda da od toga što su "naumili" (a ušta ipak kako sam već na ovoj temi rekla čisto sumnjam) odustanu?
Jel im bitniji NAROD ili fudbalska reprezentacija?

Те приче како нема услова да е воде деца на утакмицу је глупост.
Ево на севверу има гомила клинаца који долазе са очевима углавном на утакмицу.Главни циљ је добра атмосфера и добро навијанње.
@тема
За Србију се увек треба ујединити.
Каже дебело крме дачић да нема шансе да се уједине,чак му је смешно...
Само нека чачка мечку...

Да,да...биће му ускоро веома,веома смешно... :cool:

Него, оно што мене овде фасцинира је чињеница да навијачи на овом форуму највише сматају управо комуњарама (Блајби, Фидел, Ками, Ал...)
Како је то могуће?
фрка да Дачић не падне са власти?
Odakle ti ideja da sam ********* i da mi smetaju navijači ? :think: To što ne volim Titinu braću sa Topčidera i nema neke veze sa dnevnom politikom i Dačićem , mada bi mi stvarno bilo žao zbog vašeg predsednika Škundre i onog Antića da ostanete bez staratelja , a i ovi vaši novi drugari bi kukali jadni bez Ivice , Toleta i onog Ružića . :(
Nego baš je zaniljivo da navijači komunističkih klubova koji su i danas pravi rasadnik i ognjište za SPS kadrove nekome govore da je ********* . :mrgreen: Doduše vi niste samo SPS-ovci , pošto su vam tu Vesić i Aca posteni Vlahović , tako da vi na žutu stranu naginjete za razliku od tople vam braće . :D

Platini poručio da nam preti izbacivanje!
25.02.2011. - 00:55
Predsednik UEFA Mišel Platini, preneo je predsedniku Srbije Borisu Tadiću stav evropske kuće fudbala da više neće biti tolerisano huligansko ponašanje naših navijača...
On je poručio da će nam, ukoliko se ponovi “nasilničko i kriminalno ponašanje”, vrata evropskih takmičenja biti zatvorena na duži period!
mp-v.jpg

KARTON - Predsednik Boris Tadić je svom gostu naglasio da je Srbija spremna da se konačno obračuna sa huliganima i kriminalcima koji se predstavljaju kao navijači.
- Mi u Srbiji imamo problem sa huliganima, svesni smo toga i spremni smo na definitivni obračun sa njima. Sa UEFA ćemo raditi da se nemili događaji iz Đenove nikada ne ponove.To je bila i sramota za našu zemlju. Takođe, moramo napraviti razliku između huligana koji su u manjini i navijača koji su velika većina u Srbiji. Mi smo nacija koja će dokazati da zna da sportski bodri svoju reprezentaciju i svoje klubove gde god oni igraju - rekao je predsednik Tadić.
On je istakao da su huligani bezbednosni problem i forma kriminala koja se mora neprekidno suzbijati.
- Na taj način stadioni će ponovo postati sigurna mesta, gde roditelji mogu dovoditi svoju decu, buduće sportiste - rekao je Tadić.
Sastanku Tadića i Platinija prisustvovali su direktor Bezbednosno informativne agencije Saša Vukadinović i generalni sekretar UEFA Đani Infantino.
http://www.24sata.rs/sport.php?id=90489
Jedva čekam da vidim šta je preče GROBARIMA I DELIJAMA. Rušenje sistema ili navijanje

Веруј ми ниси у праву.
Већ дуго времена се на фудбалским стадионима у Србији није десио никакав инцидент и све се претворило у једно добро зезање и има гомила мале деце...у осталом, дођи једном сам и увери се својим очима.

јеси ти сигуран у то?немогуће!па онда Бранкица-лаже?!...човече ово је стварно нешто...ја мислим да они нису имали примирје ни за време бомбардовања кад је цео народ био уједињен...сад још да се придруже и све остале навијачке групе и да пазе на убачене провокаторе међу њих и Тадија има озбиљну силу против себе ако му се деси народ...а сва је прилика да хоће....

I šta sad? Treba li da se uneredim što je Mišel doš`o da preti sportskim sankcijama?

Zabole me.

Ako ovo treba da bude uvod u otvorenu političku torturu koju treba da sprovede režim po nalogu svojih poverilaca pod izgovorm borbe protiv huliganizma onda je to najobičnija jeftina farsa.

Ako niste primetili, vlast je ovde već izjednačila sve što joj se ne da sa huliganizmom i večito treći Francuz je poslat kao formalni detonator za konačnu sanaciju srpskog pitanja u Evropi.

A što se fudbala tiče, koji će mi? Ova je vlast i onako već unapred prodala sve igrače i pre no što su se rodili baš kao i njihove zbunjene roditelje.

Bolje i sankcije nego život u poniženju.

Ali prete praznom puškom.

Putin is coming.

Poslednja izmena:
Nisu glupost. Moj cale me je vodio na derbije redovno tokom 60-ih kad sam bio klinac, ajde sad probaj da odvedes dete na stadion pored Delija, Alkatraza, Invalida i ostalih retardiranih "navijaca".
Nekad se znalo sta je to navijac. Mozda ti ne pamtis to vreme, ali ja pamtim.

Ја стварно не знам какав је то проблем.Ја да имам дете,водио бих га.Мојих пар пријатеља је водило своје мале комшије,никаквих проблема нема.Колико сам само клинаца са очевима на северу видео...

Ја стварно не знам какав је то проблем.Ја да имам дете,водио бих га.Мојих пар пријатеља је водило своје мале комшије,никаквих проблема нема.Колико сам само клинаца са очевима на северу видео...

Ma pusti Фидела и поврх свега 011.

Kalja ime jednog mudrog čoveka koji u bipolarnom svetu nije imao mnogo dileme oko ideološkog izbora ne bi li zaštitio svoj narod.

joj koliko nekom gori fotelja??
toliko da su uzeli navijache na zub,a 90 posto tih navijacha radi posten posa,cak je i bolje obrazovan nego neka stoka u ministarstvima,a kad smo kod njih zemlja od 7 miliona ima 20 ministar+jos jedno 5 bez portfelja,dok mnogo vece drzave i bogatije imaju jedva 12-14.to je to da narodu zamazemo ochi da rade brzi prsti.da se pokrade sto vishe!!pa pogledaj te cumeta,ko zna koliko ih je poslao na onaj svet postao svedok saradnik.ocu i ja da postanem svedok saradnik,kao rehabilitovani navijac(huligan).
nece te jos dugo kada ustane kuka i motika,proci ce te gore nego ovi 5 oktobra

Back