UHVATJEN NA DELU

Kiss_me:
Dobro, opste poznato je da si ti ogorcen na zene i pun nepoverenja prema nama ;)

Ne radi se tu o sposobnosti ili nesposobnosti, vec prosto hocu da kazem da je nekome vazno ono sto drugom nije. A tom nekom je vazno da mu se onaj koji vara vrati. Bivala sam prevarena i znala sam to, pa ipak, ne znam, nekako sam imala oprecna osecanja u vezi sa tim. Mislim da ni danas nisam sigurna sta mislim o tome sto se meni desilo.

A znas zasto si to napravila? Zato sto si ovisna o nekom, odnosno ne mozes biti sama i imas malo sigurnosti u sebe. Mislis da ne vredis a to ti je najvece zlo.
Svi mi vredimo samo neko manje a neko vise, odnosno neko ima vise srece u necemu a neko manje.

sinnke:
A znas zasto si to napravila? Zato sto si ovisna o nekom, odnosno ne mozes biti sama i imas malo sigurnosti u sebe. Mislis da ne vredis a to ti je najvece zlo.
Svi mi vredimo samo neko manje a neko vise, odnosno neko ima vise srece u necemu a neko manje.
Pa opet si delimicno u pravu, ali o tom necu ovde, tj morala bih ti ispricati celu pricu, koju dosta i znas :)

Ipak, govoreci uopsteno, tesko je kad postanemo ovisni o nekome. To nije kako ti kazes nesigurnost u sebe, vec prosto strah da ces BAS TU osobu izgubiti. Mada, cula sam price i vec zena u godinama, koje su znale ili sumnjale da ih muzevi varaju, ali su precutale to.

Kiss_me:
Pa opet si delimicno u pravu, ali o tom necu ovde, tj morala bih ti ispricati celu pricu, koju dosta i znas :)

Ipak, govoreci uopsteno, tesko je kad postanemo ovisni o nekome. To nije kako ti kazes nesigurnost u sebe, vec prosto strah da ces BAS TU osobu izgubiti. Mada, cula sam price i vec zena u godinama, koje su znale ili sumnjale da ih muzevi varaju, ali su precutale to.

Pa u zivotu se mora puno toga progutati i biti spreman na to. Mene najvise cudi kad se ljudi cude na neke stvari koje su mogli ocekivati.

Psiho kako ti izdrzavas sa svim tim likovima u tvojoj ordinaciji.
Jel ti ultra zanimljivo ili frustrirajuce.
Zanima me samo kad ih izlecis od tih manija za razvodom,
jel se onda poljube kao u "Sve za ljubav" emisiji.
Meni je to bas saltko.

Giovanna:
To mi tek nije jasno ! Psihologue mora da zavisi od njega kako materijalno tako i emotivno.

Pa ne bash...Ona ima svoj posao kom se posvetila..Shto se tiche emotivnog plana
mora da neshto postoji chim su josh uvek zajedno...Ustvari pricha se ovde ne
zavrshava vetj ima svoj nastavak koji je isto tako neobichan..

I ja mislim da je prica totalno nemoguca... tj. smisljenja samo radi stvaranja medjupolne mrznje... to ipak verovali ili ne nekom odgovara...

A prica realna je ovakva... Ona je dosla kuci... zatekla svog frajera sa ukrucenim udom samim na krevetu i bacila se na njega i znojali su se u strasti celu noc... :razz: :wink:

Petar_Pan:
I ja mislim da je prica totalno nemoguca... tj. smisljenja samo radi stvaranja medjupolne mrznje... to ipak verovali ili ne nekom odgovara...

A prica realna je ovakva... Ona je dosla kuci... zatekla svog frajera sa ukrucenim udom samim na krevetu i bacila se na njega i znojali su se u strasti celu noc... :razz: :wink:

Svakom po volji shto se tiche verovanja..

Back