"Ухватила га на бебу"

Eto.
Je l' bila "kres kombinacija", "veza" na jednu noc, ili...?

Vidim da sam to propustio da naglasim. Neke se ovde pitaju "Sa kakvim ste to devojkama?" i misle da je to redovna pojava u vezama...

Ne.
Ove primere koje sam ja navodio se dogadjaju u tim, kratkim, kombinacijama, kada, naprimer, kao sto se Kiza lepo setio, neki Nikola "Mi nismo Andjeli", neki lokalni frajer na koga se sve loze, odluci da se bas sa tobom provede jednu noc, a ti bi da to bude za stalno, pa ga "uhvatis na bebu"... Takvi i iskusni znaju za foru, pa kondome vezuju i bacaju u WC solju...
Ne u dugim, stabilnim vezama, da sad ona redovno skuplja iskoriscene kondome i slicno...
E,pa nije lako biti frajer na kog se sve loze.
Sve ima svoju cijenu.😂

Postoji i odlična varijanta da žena svrši pre muškarca koji izvadi pre nego što sam svrši.
Ja imam 47 godina i sve manje verujem u to da žena uopšte može da svrši...
Tako svi lepo svrše i žive srećno do kraja života bez alimentacije.
Sviđa mi se bajka, žena je svršila i svi srećni do kraja života :lol:

treba ti vodič kroz ženski orgazam
nije lako ali nije nemoguće, znači može da svrši samo je pitanje koliko će se muškarac baviti njome na način koji je dovodi do orgazma

u kom vremenskom razmaku?

G tačka i ženski orgazam (a tek ženski orgazmi u nizu) su večita enigma. Neistraženo kao svemir.

treba ti vodič kroz ženski orgazam
nije lako ali nije nemoguće, znači može da svrši samo je pitanje koliko će se muškarac baviti njome na način koji je dovodi do orgazma
Problem je u tome što je njoj svejedno. Hoće 45 minuta seksa i tako se na neki način zadovoljava, ali da svrši ne može.

I pre sam imao takve devojke, htele su seks sa mnom iako ja eto ne mogu da ih dovedem do vrhunca.

Ne mogu da verujem da pišem o sebi na Lj i S - u :lol:

Problem je u tome što je njoj svejedno. Hoće 45 minuta seksa i tako se na neki način zadovoljava, ali da svrši ne može.

I pre sam imao takve devojke, htele su seks sa mnom iako ja eto ne mogu da ih dovedem do vrhunca.

Ne mogu da verujem da pišem o sebi na Lj i S - u :lol:
ženama je potrebno puno stimulacije i igranje sa onom jednom tačkicom koja se zove klitoris.

Tako smo se svi osećali kada smo prvi put napisali o sebi nešto na ljisu :lol:

Kakav uzasan i paranoican mentalni sklop...:roll:
Sve bi neko njega da opeljesi za pare,cak i djecu ako rodi to je iz zelje da ga opljacka.
Umjesto da ljudi u danasnje vrijeme budu srecni sto iko moze i hoce da rodi dijete,oni bjeze od odgovornosti.
Ta sa kojom nemas seks sigurno ti ga nece ni roditi.
A sa svim ostalim ulazis i u taj rizik.I tu nema ljutnje...ona me zaebala,uhvatila itd.

Back