"Ухватила га на бебу"

razvedenoj zeni sa decom je kasnije daleko teze nego muskarcu koji se nalazi u istoj situaciji,bar sto se tice odnosa sa drugim partnerima..
pa kako? zar nije uvek lakše biti žrtva kojoj neko pomaže, pa ga posle ona usvoji kao medu...:)
Zezam se, ali žali se jedna "devojka" od 38 godina, navatala lika koji ima sina od 21 godinu, a ona hoće svoje dete i sad mi se žali, kakav je to čovek ide sinu da da supicu koju je već skuvao ranije?
Ja ozbiljan, kako da joj kažem? ajd budi pametna...:)

pa kako? zar nije uvek lakše biti žrtva kojoj neko pomaže, pa ga posle ona usvoji kao medu...:)
Zezam se, ali žali se jedna "devojka" od 38 godina, navatala lika koji ima sina od 21 godinu, a ona hoće svoje dete i sad mi se žali, kakav je to čovek ide sinu da da supicu koju je već skuvao ranije?
Ja ozbiljan, kako da joj kažem? ajd budi pametna...:)
mozda glupo zvuci, ali mislim da razvedeni sa decom trebaju da traze isto takve :mrgreen:

ko im je kriv kada nisu uspeli da joj zadrze paznju?
Е то је један од разлога због којег нећу никад да се женим. Нека неком другом набијају рогове под изговором да нико није довољно добар за њих, а у суштини се све cводи на чист допамин, ендорфин, адреналин које жене и мушкарци неуморно траже у овом периоду када религије немају довољно јак утицај да индоктринацијом сузбију природне нагоне у људима

Е то је један од разлога због којег нећу никад да се женим. Нека неком другом набијају рогове под изговором да нико није довољно добар за њих, а у суштини се све cводи на чист допамин, ендорфин, адреналин које жене и мушкарци неуморно траже у овом периоду када религије немају довољно јак утицај да индоктринацијом сузбију природне нагоне у људима
Sad ti je i slab uticaj religije kriv?

Jel ste vas dve stvarno toliko neupucene ili samo kao zensko niste upoznate sa cime sve muskarci moraju da se bave...

Cak i ja znam za slucajeve gde, naprimer, materijal iz zavrsnice u ustima, ispljune pa rucno "ubaci" van vidokruga partnera... stave materijal u spric pa stave spric za dubilju "aplikaciju", pa uspricaju...skuplaju iskoriscene kondome sa poda, iz kante, pa uzimaju materijal, pa "apliciraju"...
Citao sam negde da likovi sve cesce vezuju iskorisceni kondom kada ga bacaju, a mnogi ga bacaju u WC solju, pa puste vodu...

A i ovo iz videa sto sam postavio gore... Neke "naprave" pauzu u uzimanju pilula...
Upravo ovo je doživeo moj drug. Sad imaju dete i to je to...

Да ли неке жене заиста мушкарце "хватају на бебу" и колико је то честа појава ? Превише често чујем да је нека неког "ухватила на бебу" па се запитам до које мере су то злонамерни трачеви, а до које истина
Može, ukoliko je mentalno zaostao.

Apsolutno niko ne moze biti "uhvacen na bebu".
Cim pristanes na seks,pristao si i na taj rizik.
To vazi i za muskarce i za zene.
To je priroda,a ostalo su konstrukcije i izgovori.
Treba biti posten,pa priznati to.
Zato malo treba i razmisljati kad,kako i s kim,a ne posle kukati da si uhvacen na bebu.
Sjecate li sè slucaja Borisa Bekera?
Kao bio samo petominutni seks,i ona ga "navatala".
E,pa,druze,da si bio vjeran svojoj zeni i da si se suzdrzao od tih pet minuta,ne bi imao ni tih problema.
Sve je samo posljedica cinjenja.Druga stvar je sto je ljudima lakse da krive druge,nego da prihvate sopstvenu odgovornost.
Da nije bilo uzroka,ne bi bilo ni posljedice.
To sto si ti mislio da je to samo trenutna zabava,e pa nije uvijek.
I da bi neko radio gore opisane stvari tipa "samooplodjenja" mora biti dobro udaren i nemoralan,a opet si ga ti sam birao,nije ti ga opstina dodijelila.

ezgif-4-a4f6dfa142(1).gif

:mrgreen:

Uvek mi na ovu frazu odmah padne na pamet scena iz "Mi nismo andjeli" kada Branka Katic kaze Mileni Pavlovic: "Prema tome, nema puno foliranja. Radimo seljacku varijantu - uhvati frajera na bebu... Koja ne pristaje modernim i lepo vaspitanim ribama kao sto smo nas dve, i trebalo bi da se stidimo... E pa stidimo se".

Да ли неке жене заиста мушкарце "хватају на бебу" и колико је то честа појава ? Превише често чујем да је нека неког "ухватила на бебу" па се запитам до које мере су то злонамерни трачеви, а до које истина
kako da žena izvede to pecanje kad je crv kod muškarca?

Upravo ovo je doživeo moj drug. Sad imaju dete i to je to...
Eto.
Je l' bila "kres kombinacija", "veza" na jednu noc, ili...?

Vidim da sam to propustio da naglasim. Neke se ovde pitaju "Sa kakvim ste to devojkama?" i misle da je to redovna pojava u vezama...

Ne.
Ove primere koje sam ja navodio se dogadjaju u tim, kratkim, kombinacijama, kada, naprimer, kao sto se Kiza lepo setio, neki Nikola "Mi nismo Andjeli", neki lokalni frajer na koga se sve loze, odluci da se bas sa tobom provede jednu noc, a ti bi da to bude za stalno, pa ga "uhvatis na bebu"... Takvi i iskusni znaju za foru, pa kondome vezuju i bacaju u WC solju...
Ne u dugim, stabilnim vezama, da sad ona redovno skuplja iskoriscene kondome i slicno...

Poslednja izmena:

Back