andjelijaa
Veoma poznat
- Poruka
- 14.831
nije pravilo,uvek neko mora da prodje gore posle razvoda.nije tačno, uvek su jadne žene žrtve, ovako ili onako....jer navežbaju u sektaškim timovima ...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nije pravilo,uvek neko mora da prodje gore posle razvoda.nije tačno, uvek su jadne žene žrtve, ovako ili onako....jer navežbaju u sektaškim timovima ...
pa kako? zar nije uvek lakše biti žrtva kojoj neko pomaže, pa ga posle ona usvoji kao medu...razvedenoj zeni sa decom je kasnije daleko teze nego muskarcu koji se nalazi u istoj situaciji,bar sto se tice odnosa sa drugim partnerima..
mozda glupo zvuci, ali mislim da razvedeni sa decom trebaju da traze isto takvepa kako? zar nije uvek lakše biti žrtva kojoj neko pomaže, pa ga posle ona usvoji kao medu...
Zezam se, ali žali se jedna "devojka" od 38 godina, navatala lika koji ima sina od 21 godinu, a ona hoće svoje dete i sad mi se žali, kakav je to čovek ide sinu da da supicu koju je već skuvao ranije?
Ja ozbiljan, kako da joj kažem? ajd budi pametna...
oboje prodju gore, ali onaj ko je zadužen da traži drugačije ili bolje, su žene...."hoću nešto drugo makar i gore" zbog njih se i ratuje...nije pravilo,uvek neko mora da prodje gore posle razvoda.
krivi su muzevi sto su dopustili da im bude dosadno pa su uposlile mozak gde ne trebaoboje prodju gore, ali onaj ko je zadužen da traži drugačije ili bolje, su žene...."hoću nešto drugo makar i gore" zbog njih se i ratuje...
realno, ona koja ima vernog muža već je otišla, samo da spakuje kofere....krivi su muzevi sto su dopustili da im bude dosadno pa su uposlile mozak gde ne treba
ko im je kriv kada nisu uspeli da joj zadrze paznju?Žena je kao mačka radoznala i ne smeta joj da se upeca u zamku da može da se razigrava i proveri da li joj odgovara smeštaj....zato često muškarci odu, jer postanu nevažni....a pas voli pažnju, a ne smeštaj...
istina,odoh u krevetGubiš koncentraciju....hahahahah
Е то је један од разлога због којег нећу никад да се женим. Нека неком другом набијају рогове под изговором да нико није довољно добар за њих, а у суштини се све cводи на чист допамин, ендорфин, адреналин које жене и мушкарци неуморно траже у овом периоду када религије немају довољно јак утицај да индоктринацијом сузбију природне нагоне у људимаko im je kriv kada nisu uspeli da joj zadrze paznju?
Sad ti je i slab uticaj religije kriv?Е то је један од разлога због којег нећу никад да се женим. Нека неком другом набијају рогове под изговором да нико није довољно добар за њих, а у суштини се све cводи на чист допамин, ендорфин, адреналин које жене и мушкарци неуморно траже у овом периоду када религије немају довољно јак утицај да индоктринацијом сузбију природне нагоне у људима
За шта ?Sad ti je i slab uticaj religije kriv?
Upravo ovo je doživeo moj drug. Sad imaju dete i to je to...Jel ste vas dve stvarno toliko neupucene ili samo kao zensko niste upoznate sa cime sve muskarci moraju da se bave...
Cak i ja znam za slucajeve gde, naprimer, materijal iz zavrsnice u ustima, ispljune pa rucno "ubaci" van vidokruga partnera... stave materijal u spric pa stave spric za dubilju "aplikaciju", pa uspricaju...skuplaju iskoriscene kondome sa poda, iz kante, pa uzimaju materijal, pa "apliciraju"...
Citao sam negde da likovi sve cesce vezuju iskorisceni kondom kada ga bacaju, a mnogi ga bacaju u WC solju, pa puste vodu...
A i ovo iz videa sto sam postavio gore... Neke "naprave" pauzu u uzimanju pilula...
Može, ukoliko je mentalno zaostao.Да ли неке жене заиста мушкарце "хватају на бебу" и колико је то честа појава ? Превише често чујем да је нека неког "ухватила на бебу" па се запитам до које мере су то злонамерни трачеви, а до које истина
Sećam se, i još to javno kaže. Marš bre ! To njemu kažem, jer nije fer prema tom detetu.Sjecate li sè slucaja Borisa Bekera?
Kao bio samo petominutni seks,i ona ga "navatala".
Da nije bilo uzroka,ne bi bilo ni posljedice... a opet si ga ti sam birao,nije ti ga opstina dodijelila.
kako da žena izvede to pecanje kad je crv kod muškarca?Да ли неке жене заиста мушкарце "хватају на бебу" и колико је то честа појава ? Превише често чујем да је нека неког "ухватила на бебу" па се запитам до које мере су то злонамерни трачеви, а до које истина
Eto.Upravo ovo je doživeo moj drug. Sad imaju dete i to je to...