da,tužiće ga što je glupa
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno kad ulaze u odnos digitronom nema greskeInače, žene su pametnije u muško ženskim odnosima, jer im je sve jedno....jedan ošo drugi došo, a za muškarce ih baš briga....ali bukvalno....
zamisljam kako ide kod dr na preglede i svaki put kaze drugo ime ocaDosta često...žene su zaljubljive....u sex, pa ako im se omakne, onda je božiji dar,
pa ako lik ne ispunjava kriterijume koji su vrlo fleksibilni sa protokom vremena, onda ga samo zaduže da izdržava dete....
što skuplji tata to bolje.....
Recimo, jedna "fatalna" sa tri oca rodila troje dece i živi s majkom, a očeve poslala po svetu i svi šalju pare....ne verujem da ih je vatala na bebu, pre za dupe ili novčanik....
pa ne govori, svako dete ima svoj karton, a baš ako neko i zapamti, žena je, a pun ih je svaki dom zdravlja i sve su razumne.... za malo...zamisljam kako ide kod dr na preglede i svaki put kaze drugo ime oca
mislila sam na prvi period-odrzavanja trudnoce i porodjajpa ne govori, svako dete ima svoj karton, a baš ako neko i zapamti, žena je, a pun ih je svaki dom zdravlja i sve su razumne.... za malo...
Ma bre Zemunka, ako će da sakrije, sakriće i da ima decu....stanovala je prekoputa mene u ulici, a sve sam ovo čuo jer su nam ćerke išle zajedno u školu, pa je moja bivša torokala s njom, a inače ne priča mnogo....mislila sam na prvi period-odrzavanja trudnoce i porodjaj
a? a što? empatija li je ili šta?ne znam,meni je sve to bljak.
jel trazila bivsa saveteMa bre Zemunka, ako će da sakrije, sakriće i da ima decu....stanovala je prekoputa mene u ulici, a sve sam ovo čuo jer su nam ćerke išle zajedno u školu, pa je moja bivša torokala s njom, a inače ne priča mnogo....
bljak mi je toliko dece sa razlicitim muskarcima,usudila bih se sa jednim i to bi bilo to.a? a što? empatija li je ili šta?
i to nevina ako može?bljak mi je toliko dece sa razlicitim muskarcima,usudila bih se sa jednim i to bi bilo to.
nisi imao bas nikakve sanse da se odbranis?I moja je mene upecala na dve bebe, pa je dobro ispalo....
ne znam,obicno su te budale muskarci?Realno, koja budala treba da je neko da ga ucenjuju bebom?
i čemu?
aaaa? ne bih rekao baš...ne znam,obicno su te budale muskarci?
nije tačno, uvek su jadne žene žrtve, ovako ili onako....jer navežbaju u sektaškim timovima ...pa kako onda u tim odnosima,kada dodje do razvoda muskarce pravimo zrtvama?