"Ухватила га на бебу"

Posto je seks aktivnost u kojoj potencijalno moze da nastane beba,sa manjom ili vecom vjerovatnocom,drzis se pravila da se ne druzis i ne seksas sa onim/onom s kim ne bi zelio da imas djecu i niko ne moze da te "uhvati na bebu".
Ostalo su izgovori.Niko nikog ne tjera na seks.

Да ли неке жене заиста мушкарце "хватају на бебу" и колико је то честа појава ? Превише често чујем да је нека неког "ухватила на бебу" па се запитам до које мере су то злонамерни трачеви, а до које истина

Једног породичног пријатеља који је богат је нека ***** коју је успут појебао покушала да ухвати на дете да је ожени, онда се испоставило да дете није његово, па је избегао такво страдање.

Једног породичног пријатеља који је богат је нека ***** коју је успут појебао покушала да ухвати на дете да је ожени, онда се испоставило да дете није његово, па је избегао такво страдање.
Jadan, baš mi žao što mu se tako nešto dogodilo.

248.jpg

1734020574441.png

To su pravi ljudi oni iza sto se smeju

Зато су изгледа, између осталог, данас заузете свима пожељне, а нарочито, цитирам, "младе маме" јер њима у 99.9988% случајева то неће пасти на памет. Изгледа има неке истине у силним трачаријама. Надам се да ће се испоставити да сам јендоставно био погођен дезинформацијама и на основу тога погрешно закључивао јер оно што сам спознао о м-ж односима у последњих годину дана ми је у најмању руку било незамисливо да се догађа до тада. Знао сма да постоје неке ствари али да су толико масовне......е то ми је ново

Mislio sam da je tema komedija a ona se pretvori u tragediju.

Setih se jednog svog rođaka koji je imao vanbračnu kćerku,
plaćao alimentaciju ali nije imao nikakav kontakt sa njom
zbog druge žene sa kojom se oženio i imao još 2-oje dece.

Posle mnogo godina video je kćerku negde u autobusu.

Plače kod mene kao dete i pita me: Kakav sam ja to čovek kad se nisam
javio svom detetu?

Ja ćutim, šta da mu odgovorim?
Ubrzo posle toga je imao udes i umro je.

Да ли неке жене заиста мушкарце "хватају на бебу" и колико је то честа појава ? Превише често чујем да је нека неког "ухватила на бебу" па се запитам до које мере су то злонамерни трачеви, а до које истина
Jel živiš u nekoj izolaciji? Izađi napolje, raspitaj se kod ljudi. Jedva će dočekati da ti pričaju takve priče

..ok, malo sam prsla pa tebi sasula
Izgleda
a ko i ne bi kad procita sve sta se pise...
Nije sto se pise, nego sto je off topic... Ko ona moja tema za "kako je doslo do anala", pa 10/11 strana bilo o samom analu, sta je, kako je, da li je...

Ja sam ovde mislio da je tema o pojedinim slucajevima "hvatanja na bebu", kojih sigurno ima, ali da to nikako nisu generalna ponasanja, a ne neke alimentacije, bogatasi....

..al reci mi, dal ti je ikad palo napamet da su to klasicne muske lazi u smislu -e, ja sam ekstrica *****
Ima takvih slucajeva. Pojedinih i retkih, ali ima.
..meni je to toliko smesno i prosto mi je neverovatno da neko veruje u to...
Sta znam, kad devojka zadje u neke godine, kada nije "ispunila" drustvena ocekivanja, udala se, rodila... i sta sve moraju da trpe i istrpe od strane rodbine, prijatelja, drustva... Mogu da poverujem da je tada sve moguce u pojedinim slucajevima.

Poslednja izmena:
Neke hvataju mada je to veoma glupo.

...ma gde neupucene, onolko dece uspricasmo pa izrodismo, alimentacije samo kaplju sa svih strana
a mi sve cetiri u vis i uzivancija...ma, jeste realni vi, ko je bre toliko mutav da radja decu
zbog alimentacije, gde su ti silni bogatasi da im i ja i andja rodimo po par komada, to je tako jednostavno i lako
rodis dok dlanom o dlan...
Boze me sacuvaj i sakloni sta vi pricate, kao da zivite na planeti Mu...
🤣

...ma gde neupucene, onolko dece uspricasmo pa izrodismo, alimentacije samo kaplju sa svih strana
a mi sve cetiri u vis i uzivancija...ma, jeste realni vi, ko je bre toliko mutav da radja decu
zbog alimentacije, gde su ti silni bogatasi da im i ja i andja rodimo po par komada, to je tako jednostavno i lako
rodis dok dlanom o dlan...
Boze me sacuvaj i sakloni sta vi pricate, kao da zivite na planeti Mu...
Verujem da ima bolida i sa jedne i sa druge strane koji nemaju pojma sta i kako se deca cuvaju i koliko je tu ljubavi
i paznje potrebno uloziti a kamoli novca...oni koji o tome pojma nemaju pricaju upravo tako kao ti...
mozemo odmah da krenemo sto se mene tice :mrgreen:

Зато су изгледа, између осталог, данас заузете свима пожељне, а нарочито, цитирам, "младе маме" јер њима у 99.9988% случајева то неће пасти на памет. Изгледа има неке истине у силним трачаријама. Надам се да ће се испоставити да сам јендоставно био погођен дезинформацијама и на основу тога погрешно закључивао јер оно што сам спознао о м-ж односима у последњих годину дана ми је у најмању руку било незамисливо да се догађа до тада. Знао сма да постоје неке ствари али да су толико масовне......е то ми је ново

Имао сам и ја један још старији случај и то у породици. Рођак се оженио, беба се родила након седам месеци, кажу превремено, али је она била трудна два месеца пре венчања. Онда су се убрзо развели јер нису могли да живе заједно, били су превише различити. Кажу да се удала за њега само да удоми дете да има законитог оца. Мада сада када је дете већ увелико порасло, изгледа пљунути мој рођак, тако да је можда ипак било његово.

Back