"Ухватила га на бебу"

Nek su deca zdrava i srecna i nek ih bog cuva od zla potrosackog drusvta u koje ih uvlace takvi roditelji
ih da je samo to zlo...kad se setim sta se sve vrzma oko dece i u kaka sranja mogu da upadnu moras da imas cetvoro ociju.

mnogi ljudi kad im se drugar ozeni tj dobije dete, cesto imaju obicaj da ga izopste iz drustva, jer znaju da taj vise nije i nece biti isti bas ko sto zena nije ista pre i posle porodjaja.

ih da je samo to zlo...kad se setim sta se sve vrzma oko dece i u kaka sranja mogu da upadnu moras da imas cetvoro ociju.

mnogi ljudi kad im se drugar ozeni tj dobije dete, cesto imaju obicaj da ga izopste iz drustva, jer znaju da taj vise nije i nece biti isti bas ko sto zena nije ista pre i posle porodjaja.
i treba deca da nas menjaju izvlace iz nas najbolje,dok ih proracunati ne uniste

Ne znam za druge, ali ja, sigurno, to nisam pricao.

Pricam o mogucim nacinima za koje znam i za koje sam cuo da se "hvata na bebu", nikakve alimentacije i ostalo sto si mi prilepila...
..ok, malo sam prsla pa tebi sasula a ko i ne bi kad procita sve sta se pise...:lol:

..al reci mi, dal ti je ikad palo napamet da su to klasicne muske lazi u smislu -e, ja sam ekstrica *****
pa htela da me navata na bebu al ja se nisam dao haha..
..meni je to toliko smesno i prosto mi je neverovatno da neko veruje u to...

i treba deca da nas menjaju izvlace iz nas najbolje,dok ih proracunati ne uniste
namazano je to tako da ne verujes...al sa druge strane naivni su ko dete od 3 godine....drustvo ovakvo kako je danas, od dece svesno prave i rade na tome da ih postave u sizofren polozaj da bi njima mogli da manipulisu...i ne samo kao sto kazes potrosacko drustvo iako ima i toga...gde god se okrenes naici ces na tu stigmu koja je pre pravilo nego izuzetak.

..ok, malo sam prsla pa tebi sasula a ko i ne bi kad procita sve sta se pise...:lol:

..al reci mi, dal ti je ikad palo napamet da su to klasicne muske lazi u smislu -e, ja sam ekstrica *****
pa htela da me navata na bebu al ja se nisam dao haha..
..meni je to toliko smesno i prosto mi je neverovatno da neko veruje u to...
Pa lovan to ne mora da kaze reci ce vrapci:lol:

Да ли неке жене заиста мушкарце "хватају на бебу" и колико је то честа појава ? Превише често чујем да је нека неког "ухватила на бебу" па се запитам до које мере су то злонамерни трачеви, а до које истина
Muškarci to takođe rade.

Pa to je to što mnogi pričaju napamet, rekla kazala, šta oni misle, bez nekog konkretnog iskustva.. slušaju priče koje možda neki muškara kae da ga je nahvatala, a u stvari ju je on oplodio jer je tako hteo, da li racionalno ili ga uhvatila 5 minuta strasti, nebitno.
Ali ga možda blam da to kaže, ili ono ni jedna mi ne odgovara pa koja ostane u II stanju nek mi ona bude žena. Eto, uhvatila me na bebu.
To je više nedostatak odgovornosti i potreba da se na drugog prebaci krivica da nisu oni krivi jednog dana što imaju decu baš sa tom osobom...
Kao naivni muškarci, a one lisice. U stvari, svako je tu "odigrao" svoju igru.
Najčešće je tako.

...ma da, lovani su inace mnogo brojniji od nelovana a plus su toliko tupavi ljudi i jebu sve redom da je prosto neverovatno
da nemaju bar po deset nametnutih komada dece...
Znaci, iznervirala sam se...aj zdravo...:lol:
Pa kad riba ne radi nista a ortak konobar nakuca 2000e itekako je lovan za takvu,stan im ostavio i pored redovne isplate kupuje detetu sve sta ove navode da shatro treba, od garderobe preko skole i solfedja,foliranti

Pa to je to što mnogi pričaju napamet, rekla kazala, šta oni misle, bez nekog konkretnog iskustva.. slušaju priče koje možda neki muškara kae da ga je nahvatala, a u stvari ju je on oplodio jer je tako hteo, da li racionalno ili ga uhvatila 5 minuta strasti, nebitno.
Ali ga možda blam da to kaže, ili ono ni jedna mi ne odgovara pa koja ostane u II stanju nek mi ona bude žena. Eto, uhvatila me na bebu.
To je više nedostatak odgovornosti i potreba da se na drugog prebaci krivica da nisu oni krivi jednog dana što imaju decu baš sa tom osobom...
Najčešće je tako.
borovo je pravilo prezervativ ko tubeless guma za te koji se plase...kaki crni tanki durexi nije to za nas srbe...ovo kad nauvuces, imalo i nazubljenu povrsinu da partnerka provristi, moz da ides na nocni reli ko u marakesu, nema nijedan da iscuri de ne treba :lol:

Najčešće je tako.
Ма теби као жени је, под знацима навода, "лакше" да прекинеш трудноћу ако хоћеш него да је он прекине ако ти нећеш. Џаба ја сад тебе да хватам на бебу ако ти то баш не желиш јер ћеш ти да попијеш пилулу или урадиш нешто радикалније да не би до тога дошло, а ако ти мене хваташ на бебу ја не могу ништа да урадим да то спречим ако је већ дошло до тога да си ме после првог или више покушаја насамарила да некако моје семе дође где треба. И самим тим су жене ту у предности кад су такве ствари у питању и то је факат.

Back