Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 229.680
Dok se niste rastali je bio ok,aj menjamo pricu za svakog bivsegOpet lupetas
Moja deca idu kod svog tate kad god zele
To sto on ne placa nista, to je druga stvar
Ali im
Niko nije zabranio da idu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dok se niste rastali je bio ok,aj menjamo pricu za svakog bivsegOpet lupetas
Ali im
Sa tobom nema vajde pricati.Ali ne koje odredi majka ili ocuh koji ima veca prava od oca![]()
izvini samo da te ispravim.... svih 5 uvis, posebno tu petu....Ne radi se o tome sta bi ti hteo
Nego deca treba da imaju normalne uslove za zivot
Deca imaju svoje potrebe
I ne trazis ti alimentaciju da bi imao za provod i zezanje
Nego deci da kupis patike, odecu, knjige za skolu, da mogu da odu na eksurziju npr, da imaju sta da pojedu kad otvore frizider….
Ja te sve njihove potrebe resim i sama
Ali s mojom platom jednom jako tesko
Pa radim jos tri posla pored
Ali mi je puko film posle skoro sedam godina
Rmbacim ko konj da ih obezbedim, nisam kod kuce nikada
A neko ce sve cetiri u vis i da ga zabole bas dal im nesto treba ili dal imaju osnovno.
Majka kad podize i otac,to su njegovi sinoviSa tobom nema vajde pricati.
svaki raskid ima svoju pricu sta se desava sa klincima u futuru....Opet lupetas
Ali im
meni jedna rekla da je zatrudnela a ja reko, pa nismo se ebali, a ona pa progutala sam i slilo se dole...posle trazio med. prirucnike i mozgao dal je to zaista moguceKoje su to metode?
Silom ga natera da on svrsu u nju?
Jer on jadan i mucen misli da bebe donese rode i rastu u kupusu pa ne znam kako se prave….
Brate mili….
Majka kad podize i otac,to su njegovi sinovi
Pogledajte prilog 1656352
Moguce je ako si bezao sa casova biologijemeni jedna rekla da je zatrudnela a ja reko, pa nismo se ebali, a ona pa progutala sam i slilo se dole...posle trazio med. prirucnike i mozgao dal je to zaista moguce
Ne znam za drugesvaki raskid ima svoju pricu sta se desava sa klincima u futuru....
ma da znas bwe kako je bila ubedljiva u pojavi, samo samMoguce je ako si bezao sa casova biologije![]()
i otac tvoje dece je odlican otac,da su mu pripala deca bio bi jos bolji i ne bi ti trazio alimentaciju,to je ta razlika u navlacenju para na dete.
Da
Naveo jednog Svarcija kao reper
Pitaj Svarcija dal daje za svoju decu i dal je navatan na bebu
Odakle vam ideja da se poredite sa njim uooste?
Ja sam i rekla da postoje odlicni ocevi
Ja ih znam
Znam oceve cija deca zive sa njima a ne sa majkama
Divne i posvecene tate
Ovde pricamo o jednoj vecini kojoj dinar ne mozes izbiti iz ruke a da mu ne drhti ista
to je problem 50 posto zena posle razvoda kad odvale zvaku o njemu kao stetocini i uzroku svega loseg...al dobro, klinci nisu glupi i vrlo brze shvate sto je tata pobegao.Lose o njemu ne pricam pred njima
a posle bilo, e aj sad lepo da mi okrecis stan kad si ga isprsko na zidMeni par bivsih partnerki tokom sexa pricale: puni me, svrsi u mene!
Mislile da sam naivan.
i otac tvoje dece je odlican otac,da su mu pripala deca bio bi jos bolji i ne bi ti trazio alimentaciju,to je ta razlika u navlacenju para na dete.
prvo mu ga isise, znaci sve, da mu u jajima nista ne ostane i pre no sto treba da se ispogani, samo ga ko gimnasticarka cusne dole i primi sampanjac sa sve pampurom.Kako se to hvata na bebu?![]()
a sto ti ne sidjes sa njega kad ti je najsladje, a?neka ga vadi?
losa procena nije tudji problem.
Ja cuo od sposobnijih i srecnijih da ima i ono - ona gore, poza kaubojka i kad se blizi taj trenutak obuhvate se nogama i "ne daju" da ih skloni.Meni par bivsih partnerki tokom sexa pricale: puni me, svrsi u mene!
za tvoj ukus nije jel
Znaciiiiiiiiiiii…….
Nema dalje![]()
ima i poza samlica, kad je stavis na nju i kad ti nadodje jurisni odred spermatozoida, samo sutnes samlicu.A ja cuo od sposobnijih i srecnijih da ima i ono - ona gore, poza kaubojka i kad se blizi taj trenutak obuhvate se nogama i "ne daju" da ih skloni.
ovaj post iznad da obrises jer si napisala ovo doleOtac moje dece je prsotina jedna i sebicnjak.
Koji se navalio svojim starim roditeljima na grbacu
Iz svoje sobe ne izlazi ni deca kad dodju
Oni odu kod njega da mu se jave
I on ostane u svojoj sobi i gleda tv
Njega ne zanima sta rade u skoli
Ne zanima ga dal nesto treniraju
Nije ih odveo
Napolje
Prosetao, zezao se sa njima
Za to novac npr nije potreban
Deca idu tamo zato sto
Jako vole svoju babu i dedu koji jesu divni ljudi
A on je od grozan i prema svojim roditeljima
Tako dzordzi i jjemu slicni
Ne pricajte da znate ko je kakav i kakav bi bio
Jer nemate pojma sta sve postoji na ovom svetu
ako klinci uzmu pelcer od tebe za krstu pa kad porastu i vide ova dva posta bice haos.Lose o njemu ne pricam pred njima