"Ухватила га на бебу"

Оно јес да није лако али ако је нека жена баш решена да добије дете са тобом, а при том је довољно психопата да јој то падне на памет, шта је онда спречава да мимо воље свог партнера затрудни ? Метода има мали милиона
Koje su to metode?
Silom ga natera da on svrsu u nju?
Jer on jadan i mucen misli da bebe donese rode i rastu u kupusu pa ne znam kako se prave….
Brate mili….

Uhvaceni su na foliranje da im napravi bebu da dodju do lakog kesa moze tako
Eno sve koje znam razvedene ili same s decom
Prosto ne znaju sta ce s tolikim novcima od alimentacije 😂
Toliko o kešu i pravljenja dece zbog keša
Stvarno imate sumanute ideje
Ne znate gde zivite?
Ajde malo se potrudite pa saznajte koliko nor oceva placa alimentaciju?
Pa onda i ovi sto placaju jer su primorani nekako, zakonom i sl, koja je to tacno cifra…
Pa onda lupajte gluposti
Na zalost, malo je onih koji placaju svoj deo redovno i izdrzavaju svoju decu i njima svaka cast
Realnost je drugacija

Ne znate gde zivite?
Pa onda i ovi sto placaju jer su primorani nekako, zakonom i sl, koja je to tacno cifra…
Pa onda lupajte gluposti
Na zalost, malo je onih koji placaju svoj deo redovno i izdrzavaju svoju decu i njima svaka cast
Realnost je drugacija
Zato sto su bezale s matisa pa nema lakog kesa prc

1734009298313-png.1656299
2 meseca pre vesti...

Nije tema, tu temu sam propustio pa da pitam naknadno u vezi "vađenja na vreme". Ajde što je metoda nesigurna totalno, nego nije mi jasno kako će onda žena da svrši ako je kraj seksa kad on izvadi? To sad ispade da žene ni ne vole seks, niti mogu stvarno da svrše.
Postoji i odlična varijanta da žena svrši pre muškarca koji izvadi pre nego što sam svrši.

Tako svi lepo svrše i žive srećno do kraja života bez alimentacije.

Jel ste vas dve stvarno toliko neupucene ili samo kao zensko niste upoznate sa cime sve muskarci moraju da se bave...

Cak i ja znam za slucajeve gde, naprimer, materijal iz zavrsnice u ustima, ispljune pa rucno "ubaci" van vidokruga partnera... stave materijal u spric pa stave spric za dubilju "aplikaciju", pa uspricaju...skuplaju iskoriscene kondome sa poda, iz kante, pa uzimaju materijal, pa "apliciraju"...
Citao sam negde da likovi sve cesce vezuju iskorisceni kondom kada ga bacaju, a mnogi ga bacaju u WC solju, pa puste vodu...

A i ovo iz videa sto sam postavio gore... Neke "naprave" pauzu u uzimanju pilula...
...ma gde neupucene, onolko dece uspricasmo pa izrodismo, alimentacije samo kaplju sa svih strana
a mi sve cetiri u vis i uzivancija...ma, jeste realni vi, ko je bre toliko mutav da radja decu
zbog alimentacije, gde su ti silni bogatasi da im i ja i andja rodimo po par komada, to je tako jednostavno i lako
rodis dok dlanom o dlan...
Boze me sacuvaj i sakloni sta vi pricate, kao da zivite na planeti Mu...
Verujem da ima bolida i sa jedne i sa druge strane koji nemaju pojma sta i kako se deca cuvaju i koliko je tu ljubavi
i paznje potrebno uloziti a kamoli novca...oni koji o tome pojma nemaju pricaju upravo tako kao ti...

Ne znate gde zivite?
Pa onda lupajte gluposti
Realnost je drugacija
Detetu bih dao zivot a ne pare,bivsim da se ogrebu,kitu

...ma gde neupucene, onolko dece uspricasmo pa izrodismo, alimentacije samo kaplju sa svih strana
a mi sve cetiri u vis i uzivancija...ma, jeste realni vi, ko je bre toliko mutav da radja decu
zbog alimentacije, gde su ti silni bogatasi da im i ja i andja rodimo po par komada....
Boze me sacuvaj i sakloni sta vi pricate, kao da zivite na planeti Mu...
Verujem da ima bolida i sa jedne i sa druge strane koji nemaju pojma sta i kako se deca cuvaju i koliko je tu ljubavi
i paznje potrebno uloziti a kamoli novca...oni koji o tome pojma nemaju pricaju upravo tako kao ti...
Hahahhahhaha
Bas tako
Niti imaju decu nit bivse zene
Ali oni znaju kako se to peca na bebu i kako se lagodno zivi
Ljudi provedu deset godina po lekarima i vantelesnim oplodnjama da dobiju potomstvo
A ovde pricaju o pravljenju dece iz iskoriscenih kondoma i pluvanjem iz usta u spric 😂
Ne
Ove izjave treba negde uramiti 😂
A tek o lakom kesu
Gde prosecan razvedeni otac i ako placa, plati neku mizeriju koja nije dovoljna da pokrije ni uzinu detetu za taj mesec. Necemo bolje o tome…

Moj bivsi nije dinar dao godinama, evo ja sam prosto procvetala od silnog kesa
Ali ok, hvala bogu ima zakona, sad je tuzen napokon, moze da mu ne bude pravo, ne zanima me.
Injos nesto
Hbala bogu i na muskarcima koji su normalni jos uvek, i ima takvih
Koji znaju i za cast i vaspitanje i obaveze i ne beze od toga
Moj sadasnji partner bi takve muskarce tukao i nerazumljivi su mu…

Hahahhahhaha
Bas tako
Ljudi provedu deset godina po lekarima i vantelesnim oplodnjama da dobiju potomstvo
A ovde pricaju o pravljenju dece iz iskoriscenih kondoma i pluvanjem iz usta u spric 😂
Ne
A tek o lakom kesu
Gde prosecan razvedeni otac i ako placa, plati neku mizeriju koja nije dovoljna da pokrije ni uzinu detetu za taj mesec. Necemo bolje o tome…

Ali ok, hvala bogu ima zakona, sad je tuzen napokon, moze da mu ne bude pravo, ne zanima me.
Injos nesto
Aj pohvali ga nisi 2 posta,zene su krive sto ocevi nece i ne mogu nista da imaju s decom koja pripadnu majkama,a vi se vadite i patetisite na racun dece,to je ljigavo

Ja nikad od zene ne bih trazio dinar kao samohrani otac,i rest my case.
Ne radi se o tome sta bi ti hteo
Nego deca treba da imaju normalne uslove za zivot
Deca imaju svoje potrebe
I ne trazis ti alimentaciju da bi imao za provod i zezanje
Nego deci da kupis patike, odecu, knjige za skolu, da mogu da odu na eksurziju npr, da imaju sta da pojedu kad otvore frizider….

Ja te sve njihove potrebe resim i sama
Ali s mojom platom jednom jako tesko
Pa radim jos tri posla pored
Ali mi je puko film posle skoro sedam godina
Rmbacim ko konj da ih obezbedim, nisam kod kuce nikada
A neko ce sve cetiri u vis i da ga zabole bas dal im nesto treba ili dal imaju osnovno.

Hahahhahhaha
Bas tako
Ne
A tek o lakom kesu

Injos nesto
Naravno da ima normalnih, hvala nebesima na tome...

Ne radi se o tome sta bi ti hteo
Nego deca treba da imaju normalne uslove za zivot
Deca imaju svoje potrebe
I ne trazis ti alimentaciju da bi imao za provod i zezanje
Nego deci da kupis patike, odecu, knjige za skolu, da mogu da odu na eksurziju npr, da imaju sta da pojedu kad otvore frizider….

Ja te sve njihove potrebe resim i sama
Ali s mojom platom jednom jako tesko
Pa radim jos tri posla pored
Ali mi je puko film posle skoro sedam godina
Rmbacim ko konj da ih obezbedim, nisam kod kuce nikada
A neko ce sve cetiri u vis i da ga zabole bas dal im nesto treba ili dal imaju osnovno.
Ali ne koje odredi majka ili ocuh koji ima veca prava od oca:idea:

Koje su to metode?
Silom ga natera da on svrsu u nju?
Jer on jadan i mucen misli da bebe donese rode i rastu u kupusu pa ne znam kako se prave….
Brate mili….
Па договоре се да имају секс без кондома и нахвата га на причу како пије пилуле за дан после и ето. Или му као она купи кондом у фазону "нека душо ја ћу", а кондом пробушен. А он напаљен ни не слути шта га чека, поверује да њу стварно то ложи, а она има друге планове. Један од примера. Знају жене како се то ради без пристанка друге стране. Знају то и мушкарци само што то у њиховом случају углавном спада под силовање. Мислим...можда ја претерујем јер имам ту несрећу да радим и живим у таквом окружењу где су такве ствари толико пута причане тј. изашле из нечијих уста да је довољно и трећина од тога да буде истина па да се забезекнеш.

Back