"Ухватила га на бебу"

Оно јес да није лако али ако је нека жена баш решена да добије дете са тобом, а при том је довољно психопата да јој то падне на памет, шта је онда спречава да мимо воље свог партнера затрудни ? Метода има мали милиона
a koje su metode izvini?

Znači...kolki krembil treba da budeš da te neko uhvati na bebu...
Potpuna nebuloza, laž i eskiviranje obaveza..
Kako se to hvata na bebu? :think:
Jel ste vas dve stvarno toliko neupucene ili samo kao zensko niste upoznate sa cime sve muskarci moraju da se bave...

Cak i ja znam za slucajeve gde, naprimer, materijal iz zavrsnice u ustima, ispljune pa rucno "ubaci" van vidokruga partnera... stave materijal u spric pa stave spric za dubilju "aplikaciju", pa uspricaju...skuplaju iskoriscene kondome sa poda, iz kante, pa uzimaju materijal, pa "apliciraju"...
Citao sam negde da likovi sve cesce vezuju iskorisceni kondom kada ga bacaju, a mnogi ga bacaju u WC solju, pa puste vodu...

A i ovo iz videa sto sam postavio gore... Neke "naprave" pauzu u uzimanju pilula...

Jel ste vas dve stvarno toliko neupucene ili samo kao zensko niste upoznate sa cime sve muskarci moraju da se bave...

Cak i ja znam za slucajeve gde, naprimer, materijal iz zavrsnice u ustima, ispljune pa rucno "ubaci" van vidokruga partnera... stave materijal u spric pa stave spric za dubilju "aplikaciju", pa uspricaju...skuplaju iskoriscene kondome sa poda, iz kante, pa uzimaju materijal, pa "apliciraju"...
Citao sam negde da likovi sve cesce vezuju iskorisceni kondom kada ga bacaju, a mnogi ga bacaju u WC solju, pa puste vodu...

A i ovo iz videa sto sam postavio gore... Neke "naprave" pauzu u uzimanju pilula...
jesi razmisljao da ih zaposlis na VTO?

1734009298313.png

Nije tema, tu temu sam propustio pa da pitam naknadno u vezi "vađenja na vreme". Ajde što je metoda nesigurna totalno, nego nije mi jasno kako će onda žena da svrši ako je kraj seksa kad on izvadi? To sad ispade da žene ni ne vole seks, niti mogu stvarno da svrše.

Tema:
Ima ludača ali ima i ludaka. Čak je češći slučaj da je muškarac taj koji "hvata na bebu", tj nije oženjen, nije situiran a u muškim genima je želja za potomstvom i onda kao slučajno svrše unutra.

I niko nije pomenuo abortus. A i to se radi "iza leđa", devojka ni ne kaže da je trudna, zakaže abortus da on ne zna.

Interesantno da se tema zove "UhvatiLa  ga, večito se okrivljuju žene za sve, a žene to prihvataju jer su oguglale. Da me ne mrzi, sad bih otvorio temu "Uhvatio je na bebu.

Да ли неке жене заиста мушкарце "хватају на бебу" и колико је то честа појава ? Превише често чујем да је нека неког "ухватила на бебу" па се запитам до које мере су то злонамерни трачеви, а до које истина

Соме! На бебу те је упецала.

Back