Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 231.396
Nista ne kapiras,oni hoce dete s njima jer ih vole,a one ih nece posto dobiju dete nego njihov keshJao, jao..oni slepo vole i neće bebu a one ne vole a "vataju" na bebu..znači Dzordzi, nidje veze...![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nista ne kapiras,oni hoce dete s njima jer ih vole,a one ih nece posto dobiju dete nego njihov keshJao, jao..oni slepo vole i neće bebu a one ne vole a "vataju" na bebu..znači Dzordzi, nidje veze...![]()
Oce da cuje za alimentaciju,koja je shatro za dete samoРецимо, она њему прича како жели децу са њим, породица, заједнички живот и остало бла бла... И он пристане, али после авај, она неће ни да чује за све то.
a koje su metode izvini?Оно јес да није лако али ако је нека жена баш решена да добије дете са тобом, а при том је довољно психопата да јој то падне на памет, шта је онда спречава да мимо воље свог партнера затрудни ? Метода има мали милиона
Пробушени кондоми и лажни договориa koje su metode izvini?
neka ga vadi?Пробушени кондоми
losa procena nije tudji problem.и лажни договори
Znači...kolki krembil treba da budeš da te neko uhvati na bebu...
Potpuna nebuloza, laž i eskiviranje obaveza..
Jel ste vas dve stvarno toliko neupucene ili samo kao zensko niste upoznate sa cime sve muskarci moraju da se bave...Kako se to hvata na bebu?![]()
jesi razmisljao da ih zaposlis na VTO?Jel ste vas dve stvarno toliko neupucene ili samo kao zensko niste upoznate sa cime sve muskarci moraju da se bave...
Cak i ja znam za slucajeve gde, naprimer, materijal iz zavrsnice u ustima, ispljune pa rucno "ubaci" van vidokruga partnera... stave materijal u spric pa stave spric za dubilju "aplikaciju", pa uspricaju...skuplaju iskoriscene kondome sa poda, iz kante, pa uzimaju materijal, pa "apliciraju"...
Citao sam negde da likovi sve cesce vezuju iskorisceni kondom kada ga bacaju, a mnogi ga bacaju u WC solju, pa puste vodu...
A i ovo iz videa sto sam postavio gore... Neke "naprave" pauzu u uzimanju pilula...
losa procena nije tudji problem.
naravnoЈе л' исто важи кад ти мушки манипулатор уђе у живот.![]()
naravno![]()
znaci znaju sa kim imaju posla,cim jure kondome da bacaju odmah ali opet ebu te ludace?
Tvoja stvar.Све ти верујем.
Sto ludace,sto je natasa bekvalac luda samo po jedno dete sa svakim lovanom,iz ljubaviznaci znaju sa kim imaju posla,cim jure kondome da bacaju odmah ali opet ebu te ludace?
Neki sada znaju, neki su saznali, a neki ce tek saznati.znaci znaju sa kim imaju posla
Potpisujem.Danas je sex nesto drugo ne uzivanje,vise neki adrenalin s kim i gde da se varaju i kockaju i pice posle
Kako se to hvata na bebu?![]()
Kucka.Kad on krene u povlačenje ona ga zgrabi nogama...i gotovo.
Да ли неке жене заиста мушкарце "хватају на бебу" и колико је то честа појава ? Превише често чујем да је нека неког "ухватила на бебу" па се запитам до које мере су то злонамерни трачеви, а до које истина
ne bih verovala da se to nekom ovde desilo,svi su negde culi.Nećeš mi verovati ali istinit slučaj.
Pričao mi čovek.