Uhvati predsednika u istini...

Grom_sa_neba!

Buduća legenda
Poruka
30.608
...

Autorska igrica...
Zadatak i igrica nisu laki...ali...ajde da probamo...
Uhvati Predsednika u istini...
I to u svega par dana i meseci par izjava...da vidimo ima li istine gde na vidiku:

1) Predsednik kaže:
"Policajca ispred RTS-a bokserom udario Boljševik..."
Da li je istina ili ne...
Snimak je videla cela Srbija...

2) Predsednik "Ćaci pretuĉen danas u parku?"
Snimak upravo gleda cela Srbije...

3) Predsednik kaže: "Nadstrešnica nije rekonstruisana..."
Snimaka rekonstrukcije smo se negledali...

Nastavicemo niz izjava sigurno...
Zato evo teme...
Mozda nekad naletimo i na istinu...

...

Izazov je stvarno zestok....posto me je zvala bankarka i rekla sto ne dolazite, svratite nekad, samo okrenete broj mobilnog, i da ne cekate....to izazov mozda nijee nemoguc, ali da je tezak, tezak je..

Ej bankarka da te zove, i nudi da ne cekas red....Ako su stvarno uveli pojedinacni kreditni rejting, i ako stvarno imaju uvid u to , i ako stvarno radi na slicnom principu kao americki , onda cu brzo ja u nebesa sa rejtingom...
Ali mnogo toga je ako...

Imate jos jedan bolji snimak,objavio ga je Direktno gde se vidi da nije bilo nikakvog napada,prsnut je sprej na ćacijevog batinasa koji je rukom udario ovog coveka. Inače ćaci nije dodirnut ni na trenutak,niti je biber sprej u njega prsnut. Decko je totalna tragedija u svakom pogledu,zaista im ne treba davati na znacaju.

Vucic nikad ne laže.jpg

ево из угла тог латаса

https://x.com/i/status/1901991316747157638

ДАКЛЕ ЛАЖ РЕЖИМА који су данас са све доктором смрти објавили да је милош павловић повређен и како каже лончар НЕ МОЖЕ ДА ВИДИ НА ОЧИ ДА ЈЕ ИЗГУБИО ВИД!

опет треба да верујемо шта нам режим прича и да не верујемо својим очима!

на снимку се види да латас иде да сними остатке смећа из парка у пионриксом парку које је оито напуштено али у једном шатору је ипак наишао на групицу ћација међу којима је био њихо вођа Милош Павловић иначе познат по глуматању невиног и наивног лица..

- овај пут није имао то наивно лице и нимало невино понашање. При уласку у велики бели шатор латас је ѕатекао њих неколико и одмах се ка њему срдито залетео Милош Павловић да му узме телефон. тада се не види снимак јер м уеј објектив на телефону покрио павловић са својом руком. .Тада се кони отимају око телефона док се чује латас како виче склоните се од мене.

-Павловић се чуеј како виче :зашто ме ударате, али и даље не пушта телефон.
Када је латас успео да иѕађе напоље крећучи се унаѕад успео је да сачува телефон, видели смо како как осе они дрско према њему крећу са испруженим рукама док он виче склонтие се од мене УПОТРЕБИЋУ БИБЕР СПРЕЈ!

-дакле упоѕорио их је да ће употребити бибер спреј! ту нема никаквог проблема, правног.
друго, псоле тог упоѕорења ћаћицји вичу ПОЛИЦИЈО ЕВО ИМА БИБЕР СО! Па се исправљају ево има сузавац!
Милош павловић тада виче зашто сте ме ударили и ако се на еговом лицу ништа не види и види се да је у одличном стању.

-Момак на кога је прскао бибер спрејом (очито га није погодио јер се и узмакнуо) је потом без да се држи ѕа очи (како битребало ако је порпскан у очи) позвао баитнаше којих је неколико било у парку поред скривено...

-један батинаш одма прилаѕи алтасу дрско ,али подиже у вис руке јер латас виче да га нападају ...

-тада милош павловић лађе и глумата како је попрскан и како је ударен и ако се види да м уен фали ништа!

накрају дана лончар саопштава како милош павловић иѕгубио вид!

па докле мајку му ?!?!?!

све ово може бити и епрформанс јер је у питању члан крени промени, дакле опоѕиција, а опоѕиција је као и режим део истог удбашког система па су направили фарсу ѕа народ

јер се види да овде нико никог није ударио или десило се : тресла се гора родио се миш...

могућ сценари оѕа јавност да се опозиција представи као ''стварни'' противник режиму како б исе евентуалном променом власти њихови играчи из система натурили студентима и на власт па да опет режим не одговара када падне по систему курта мурта...

углавном чиста лаж да је павловић ударен или попрскан бибер спрејом...

Back