bobba
Domaćin
- Poruka
- 3.835

da li ste doziveli da ste u zanosu ljubavi
i da vam bas tad neko zvoni na vrata zvvvvvvv
tata
mama
sestra
brat
komsija
prijatelj
kako ste reagovali
da li ste nastavljali do kraja
ili ste prestajali
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
PLESsitnihDEMONA:Ljudi,pa zar i teme morate da klonirate?
Ja kad ***** to svi znaju i niko mi ne zvoni na vrata.Jedino me pozovu na mob da vide da li sam zavrsio,ako se ne javljam znaci da nisam.![]()
![]()
bobba:[
da li ste doziveli da ste u zanosu ljubavi
i da vam bas tad neko zvoni na vrata zvvvvvvv
bobba:![]()
Bobbo perverznjaku.. pa ovo na slici je ista osoba u duploj ekspoziciji umontirano bolesno.. bljak.. $ta bre ti ovde protura$.. samo da se prekrstim![]()
Psihologue:Pre desetak godina igramo karte nas 4...Oduzilo se to 3 ili 4 ujutu...Bili smo tishi nego obicho na spra
tu...Nije se tochio alkohol ali nije ni bitno..Glavna stvar u svemu tome shto ogladnismo. pa moj prijatelj
i ja sidjosmo sprat nize ( kutja je u pitanju ) kod njegovih roditelja u kuhinju da neshto prezalogajimo.
Beshe nam chudno shto je kod njegovog oca josh uvek svetlo pa gvirnusmo i videsmo kako njegov
otac bulji u PALMU u 3 ujutro sa punim rukama...Poche covek vrishtati....itd itd Nimalo zabavno
bi me sramota...
Šaramantna Jones:Ne nije....ja to ne radim kod mene kuci nikada jer uvek imam nekoga pa nemam vremena za tako nesto....8) 8)
GalebDzonatan:da nisi i ti poceo vristati![]()
Da sećam se ovoga, bilo je zabavno, drago mi je da ti nisi zaboravila..Emily_Bg:Nije mi se to deisilo skoro.Vrlo sam oprezna po tom pitanju zbog deteta pre svega.Ali nikada necu zaboraviti dogadjaj pre jedno 10 godina kada me je tip sa kojim sam bila u vezi oko 3-4 meseca pozvao kod njega,bio je sam kod kuce,i naravno radnja se odigravala vec dobro poznatim tokom,kada smo zaculi neki smeh i vrisku u trpezariji,da bi potom u sobu uleteo njegov brat,zaprepascen i postidjen jer nije kucao....a povrh svega on je jadan mislio takodje da nikoga nema kod kuce pa je doveo devojku....bedak!
To mi je dosta vremena bila jedna sramotna uspomena,ali sada kada se setim,hocu da umrem od smeha.