- Poruka
- 93.637
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Treba počistiti gowna.Ne znam šta traže Novosađani, ali je očigledno da ako ne mogu ukloniti Vučića daj bar naslednika Vučevića da se makne
Teško
Treba počistiti gowna.
Sns fekalije su za kanalizaciju a ne državne institucije.Jeste, vidimo ovih dana kako traže svaki način da izazovu nerede
Kome je to toliko bitno da zaljulja Srbiju?
Za koga rade gowna koja danas po Srbiji prave nerede?
Gde im je centrača? Ko sa njima rikovodi? Za čiji interes rade?
ĆIlasov i sorošovJeste, vidimo ovih dana kako traže svaki način da izazovu nerede
Kome je to toliko bitno da zaljulja Srbiju?
Za koga rade gowna koja danas po Srbiji prave nerede?
Gde im je centrala? Ko sa njima rikovodi? Za čiji interes rade?
Sns fekalije su za kanalizaciju a ne državne institucije.
ĆIlasov i sorošov
I šolakov
Niki nema srbsko prezime od tih što uništavlju srbiu,za razliku od npr gospodina vucica,gospodina vesica i gospodina sapica itd koisu prave srbende sas prezime na ić
jesu,svi zlikovci su njioviNisu ovi njihovi
Ovi su neki sa U
jesu,svi zlikovci su njiovi
žuta bagra
jesuNisu
Tačno se vidi cepanje zapada po našoj tzv opoziciji
Jedni su mnogo besni, drugi su tu da drže na oku
Ali da su se neki propeli na prednje noge jesu.
Radnici Tent-a danas su bili u štrajku upozorenja, zbog odnosa vlasti prema tragediji u Novom Sadu.
Ohrabrujuće.
Одакле?Sad je jeasno odakle vetar duva
Jer je ratni huškač, veleizdajnik i ubica srba.A što vi hrvati mrzite Vučića?
Jer je ratni huškač, veleizdajnik i ubica srba.
Ja ne znam da li vi poneki znate, ili ne znate, ili su vam mozgovi zatupljeni i isprani, ali postoje bar dve vrste odgovornosti:Realno žena je u vreme radova bila ministarka poljoprivrede.
Ne znam šta je Vesić bio, al bio je opet tako neko levo smetalo što potpisuje šta mu se da da potpiše
Tebi izgleda ne smeta? Napila bi se srpske krvi kad god možeš?Od kada to hrvatima smeta što je neko ubica Srba?
A?
Zastupljenost je kada umesto tadašnjim odgovornim ministrima krivicu prilepiš onima koji nit luka jeli nit mirisali.Ja ne znam da li vi poneki znate, ili ne znate, ili su vam mozgovi zatupljeni i isprani, ali postoje bar dve vrste odgovornosti:
1) krivicna
2) moralna.
Oni su iz ove druge za sada, a po meni, trebalo bi da to budu svi iz Vlade iako neki nisu ni bili odnosni ministri, ni predsednici Vlade, pa i Vucic, da pokazu ovom narodu da saosecaju sa zrtvama, dakle da daju ostavke zbog ove nesrece. Tako se radi u razvijenim zemljama, ili bar dok je i u njima postojao neki red, jer ovo je bio drzavni projekat, i vlast iza toga treba da stane kao opsti krivac, bila ona stvarno (pravno) kriva ili ne.