Uhapšeno 10 osoba zbog pada nadstrešnice na Železničkoj stanici: Medju njima Jelena Tanasković

Treba počistiti gowna.

Jeste, vidimo ovih dana kako traže svaki način da izazovu nerede

Kome je to toliko bitno da zaljulja Srbiju?

Za koga rade gowna koja danas po Srbiji prave nerede?

Gde im je centrala? Ko sa njima rikovodi? Za čiji interes rade?

Gde im je centrača? Ko sa njima rikovodi? Za čiji interes rade?
Sns fekalije su za kanalizaciju a ne državne institucije.

Gde im je centrala? Ko sa njima rikovodi? Za čiji interes rade?
ĆIlasov i sorošov

I šolakov

Niki nema srbsko prezime od tih što uništavlju srbiu,za razliku od npr gospodina vucica,gospodina vesica i gospodina sapica itd koisu prave srbende sas prezime na ić

Realno žena je u vreme radova bila ministarka poljoprivrede.
Ne znam šta je Vesić bio, al bio je opet tako neko levo smetalo što potpisuje šta mu se da da potpiše
Ja ne znam da li vi poneki znate, ili ne znate, ili su vam mozgovi zatupljeni i isprani, ali postoje bar dve vrste odgovornosti:

1) krivicna
2) moralna.

Oni su iz ove druge za sada, a po meni, trebalo bi da to budu svi iz Vlade iako neki nisu ni bili odnosni ministri, ni predsednici Vlade, pa i Vucic, da pokazu ovom narodu da saosecaju sa zrtvama, dakle da daju ostavke zbog ove nesrece. Tako se radi u razvijenim zemljama, ili bar dok je i u njima postojao neki red, jer ovo je bio drzavni projekat, i vlast iza toga treba da stane kao opsti krivac, bila ona stvarno (pravno) kriva ili ne.

Ja ne znam da li vi poneki znate, ili ne znate, ili su vam mozgovi zatupljeni i isprani, ali postoje bar dve vrste odgovornosti:

1) krivicna
2) moralna.

Oni su iz ove druge za sada, a po meni, trebalo bi da to budu svi iz Vlade iako neki nisu ni bili odnosni ministri, ni predsednici Vlade, pa i Vucic, da pokazu ovom narodu da saosecaju sa zrtvama, dakle da daju ostavke zbog ove nesrece. Tako se radi u razvijenim zemljama, ili bar dok je i u njima postojao neki red, jer ovo je bio drzavni projekat, i vlast iza toga treba da stane kao opsti krivac, bila ona stvarno (pravno) kriva ili ne.
Zastupljenost je kada umesto tadašnjim odgovornim ministrima krivicu prilepiš onima koji nit luka jeli nit mirisali.

Vesić i ta sirota ministarka poljoprivrede Jelena nisu bili ni blizu železničke infrastrukture u vreme kada su se radovi odvijali.

Toliko isprani mozgovi, nadam se, niste, da to ne možete vi poneki da ufrštuljite.
Možda kada budu iz budžeta isplaćivane naknade kao Miškoviću, vi neki i ukapirate o čemu se ovde zapravo radi.

Back