indigo
Aktivan član
- Poruka
- 1.056
Mirjanadz:Znaci u zivotu nisam procitala ...
mirjana,
izvini - smem li da pitam koliko imas godina?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mirjanadz:Znaci u zivotu nisam procitala ...
Mirjanadz:toliko o tome...
sanja&darko:Pa ja mislim rekoh da volim inostranstvo a ne da ga izbegavam. Ali tamo se znaju neka pravila ponasanja koja mi Srbi necemo usvojiti ni za 100 godina.
Mi smo prilikom pesacenja na njihovim planinama sretali potpune strance ( turiste) koji su nam se uvek pristojno javljali sa osmehom kao da su presrecni sto nas vide i to bez izuzetka a kod mene u susedstvu ima ljudi koji godinama zive vrata do vrata i ne javljaju se jedni drugima.A sto se tice cena , ne slazem se da je sve skupo, to zavisi pre svega od onog koliko zelis negde da odes. Ja sam na Kopaoniku bila sa decom, i bili smo smesteni u pl. domu Rtanj, imaju solidne uslove ( sobe sa kupatilom, hrana ok), i cene su pristupacne, samo treba otici kad nije guzva ili ranije rezervisati. Po hotelima ne idem i uvek uzimam privatni smestaj i ovde a i u inostranstvu. Meni je vaznije da se sa svojom porodicom lepo provedem u prirodi, osvojim Pancicev vrh i nadisem se cistog vazduha nego da li u sobi imam neke luksuzne sitnice.
Za sve mame i tate sa malom decom, koji ne idu na planinu evo predlog za dobar pocetak
(www.rajac.net) necete se pokajati. Ljubav prema prirodi treba u decu usadjivati od rodjenja, to ce se pozitivno odraziti i na odnos prema ljudima.
LePiaf:Moram da odreagujem na ovo o uniformama, poshto se vec nekoliko puta spominjalo ovde.
Uniforme ne sluze nichemu praktichnom osim da roditeljima i nastavnicima deca budu lepa "na oko", kao mala vojska, uvek spremna da poslusha svako naredjenje...
anakin:hahaha...
ma bahata ta deca....za razliku od nas starijih...majku im malu....
....
anakin:hahaha...
ma bahata ta deca....za razliku od nas starijih...majku im malu....
Mirjana, ja mislim da je najbolje da oni svi lepo O..E..U sa sve tim glupim eskurzijama....
Ne radi ti link.Mirjanadz:www...nemam reci...odusevila si me !
Niko se nije smejao tudjoj muci nego tvom nastupu i rechniku.Mirjanadz:Mucenice jedne! Kako Vas samo sve nije sramota !
Niko od vas ni NE ZNA kakav zivot imam i kako zivim sama sa detetom i nema ko da mi pomogne kao Vama S K O T U S A M A koje samo sedite za tim kompjuterima i smejete se tudjoj muci i ismejavate necije misljenje...Ako se ne slazete sa nekim ne mora da znaci da treba da ga sikanirate !
Ali posto POLA VAS ni ne moze da zamisli kako je meni posle ovakvih bljuvotina, volela bih samo SVIMA LEPO DA SE ZAHVALIM NA POMOCI KOJU STE MI DALE,AKO SAM JE IKAD TRAZILA I UZORU KOJI DAJETE NOVIM KORISNICIMA KRSTARICE DA SE POSEVATUJU SA VAMA KAD IM JE POTREBNA POMOC !
A JA SE VISE OVDE POJAVITI NECU JER NE ZELIM DA CITAM VASE VELIKODUSNE KOMENTARE !
SRAM VAS BILO !
Mirjanadz:Mucenice jedne! Kako Vas samo sve nije sramota !
Niko od vas ni NE ZNA kakav zivot imam i kako zivim sama sa detetom i nema ko da mi pomogne kao Vama S K O T U S A M A koje samo sedite za tim kompjuterima i smejete se tudjoj muci i ismejavate necije misljenje...Ako se ne slazete sa nekim ne mora da znaci da treba da ga sikanirate !
Ali posto POLA VAS ni ne moze da zamisli kako je meni posle ovakvih bljuvotina, volela bih samo SVIMA LEPO DA SE ZAHVALIM NA POMOCI KOJU STE MI DALE,AKO SAM JE IKAD TRAZILA I UZORU KOJI DAJETE NOVIM KORISNICIMA KRSTARICE DA SE POSEVATUJU SA VAMA KAD IM JE POTREBNA POMOC !
A JA SE VISE OVDE POJAVITI NECU JER NE ZELIM DA CITAM VASE VELIKODUSNE KOMENTARE !
SRAM VAS BILO !