Mirjanadz
Aktivan član
- Poruka
- 1.514
Jeste citali sta se dogodilo u Madjarskoj na ekskurziji ucenika Osme beogradske gimnazije?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
deca su nevaspitana. i puštena sa lanca!Mirjanadz:I da li je uopste krivica roditelja za ovakva ponasanja dece ili to vise ne moze da se kontrolise?!?
Vaistinu.Fantina:Eh, i ta naša deca, odrastala su u Potemkinovom selu i dalje od svog dvorišta nisu nikada ni privirili! Što oni ne znaju kako da se ponašaju, nego što i roditelji zaboraviše kako se ponaša kada se izadje iz dvorišta!
Onaj vojvodjanski funkcioner lepo reče da decu treba voditi na ekskurzije u inostranstvo da vide da postoji i svet izvan naših zidina, ali zaboravi da pouči roditelje da ne kljukaju decu lokalopsesivnošću!
Mirjanadz:www....slazem se sa tobom ali zasto bi profesori trosili nerve na decu kad su kao prvo jedno vreme bili pod "kontrolom i pretnjom roditelja"...ako znas na sta mislim, a kao drugo toliko su im mizerne plate da ih uopste ne interesuju tudja deca...
Pa ja gledam ove vaspitacice u jaslama....pa te zene da polude od tolike dece! Pa kolike su njima plate a sta tek one urade sve u smeni i sta sve rade sa tom decom i koliko se trude! Cak nemaju ni beneficirani radni staz...
Neca_:Moj posao je da ih naucim necemu, a zivotu se uce sami u porodici,
a necete verovati kakvih sve porodica ima,
i onda kakva sve deca ispadnu iz njih...
Hehe ,"obozavam" kada procitam reci prosvetnog radnika koji kaze da deca "ispadaju iz porodica".Moguce da je vreme da mnogi poispadaju na razne nacine ali iz skola.
Sto se tice eskurzija ...pa Boze moj ,roditelji uvek placaju za "dobrobit*svoje dece i to ako je potrebno blanko cekovima ,ali zato eto nemamo dovoljno novaca za farbu da se ofarbaju ucionice ili recimo kupi jedan komp za skolu....Sve u svemu bitka se vodi preko ledja klinaca da bi smo se iskazali pred rodbinom ,komsijama ili prijateljima dok eto uz kaficu prepricavamo dogadjaje kako nemamo leba da jedemo![]()
Obrazlozi ovo molim te, ne znam kako da te shvatim?Mirjanadz:Srce moje, ti bi trebalo da se vratis u skolu...