Uhapšena žena ispred Palate Srbija: Kasnila na posao, bunila se, policija je oborila na zemlju, pa strpala u maricu

Policija uhapsila ženu ispred Palate Srbija: Kasnila na posao, bunila se zbog toga, stavili joj lisice, oborili je na zemlju, a onda strpali u maricu VIDEO​

https://nova.rs/vesti/hronika/polic...i-je-na-zemlju-a-onda-strpali-u-maricu-video/
Jedna žena privedena je ispred Palate Srbije, dok je pokušavala da stigne na posao.

Prema rečima žene koja je uhapšena, nju su pripadnici policije sat vremena usmeravali kuda može da se kreće kako bi stigla na posao.

Zbog toga se nekoliko minuta raspravljala sa policajcem. Kada je pokušala da izvadi telefon iz torbe policajac joj je oduzeo.

Posle kraće rasprave žena je oborena na pod i stavljene su joj lisice na ruke.

Prilikom privođenja žena se i dalje bunila i opirala, ali je ubrzo smeštena u policijsku stanicu i odvezena.
Ne daju vise majmuni da se snimaju,da ih neko ne bi tuzio.Samo je pogresila sto nije uzela broj znacke,jer na to ima pravo.Pa da ga otera na sud,da dobije odstetu,a majmuncina da dobije otkaz.

Žene?
O čemu bulazniš, kakve žene?
Da si išao u školu znao bi razliku između jednine i množine.
Pubovi priveli histeričnu narkomanku koja je krizirala,
pa je htela da preseče do dilera kroz Palatu...
:mazi:
Meni ženu ili dete ovako policija da malteetira nebi se dobro proveli, cela stanica i šef gownar im 🤗

Ma kako da ne, iživljavanje nad ženom što je žurila jer je kasnila na posao pa je pokušala malo da preseće put ili idrkavanje nad onim sirotim babama što na 40+ stepeni prodaju neke travke ili cveće da naberu kako bi možda imale nešto da pojedu je daleko od toga, ono yebo takvu državu i takvu policiju.
Mada generalno odavno je država prestala da ovde bude nekom neki oslonac i ovde država tretira ljude maltene kao svoje neprijatelje (pogotovo one koji nisu uz vlast, bilo da je to ova vlast, neka prethodna a verovatno i neka buduća).

Što bi reko i pokojni Majkl Džekson, They don't care about us.
Mogla se pozvati na prvi i četvrti amandman.

Prekomjerna i bespotrebna upotreba sile.
Svi koji su "lajkali" ovaj post - dakle, sat vremena je policija usmjerava gdje smije da ide.. a znate kako bi završila da se to desilo u USA?
Svaki komentar suvišan, zar ne.

U vrijeme kad teroristi ubijaju i pucaju na našu policiju, nekima izgleda i to nije dosta pa na sve načine pokušavaju da bace ljagu na naše organe reda.
Policija saamo radi svoj posao a svako narušavanje i kršenje javnog reda i mira treba da se adekvatno sankcioniše.

Svi koji su "lajkali" ovaj post - dakle, sat vremena je policija usmjerava gdje smije da ide.. a znate kako bi završila da se to desilo u USA?
Svaki komentar suvišan, zar ne.

U vrijeme kad teroristi ubijaju i pucaju na našu policiju, nekima izgleda i to nije dosta pa na sve načine pokušavaju da bace ljagu na naše organe reda.
Policija saamo radi svoj posao a svako narušavanje i kršenje javnog reda i mira treba da se adekvatno sankcioniše.
Mogli su raditi svoj posao i prilagođenim protokolom kada vide da pred njima nije mrga od 2 m i 100 kila.
I usporedba s najbrutalnijom policijskom državom na svijetu i nije neki domet.

A bre ja imam 2m i 100kg, i svako moze sa mnom da prica bez uvrtanja ruke ili sutiranja po skocnim zglobovima....
Svako...e jedino sto ne moze to je kad uperi cev u mene , e tu sam slab...
Znaci odmah ga ne cujem i jasno ga upozoravam da ne sme da uperi cev u mene...bio zandarmerija ili obican cajac sa automatskom...
Ima kako treba da se drzi automatska puska pri zaustavljanju i gde moze da bude cev, a ne da mi ti igras prleta iz otpisanih ili onog kelnera...

Ali verujem da je doslo do Vucicevizacije u ovih 15 godina..., tesko je to izbeci kad je neko totalno bez smisla za poredak , a narod mu pusta i uvlaci mu se u braunilu...

Mogli su raditi svoj posao i prilagođenim protokolom kada vide da pred njima nije mrga od 2 m i 100 kila.
I usporedba s najbrutalnijom policijskom državom na svijetu i nije neki domet.
A da nisu radili svoj posao dobili bi otkaz ili kaznu..
Policija radi shodno Ustavu i zakonu za očuvanje javnog reda i mira.

A bre ja imam 2m i 100kg, i svako moze sa mnom da prica bez uvrtanja ruke ili sutiranja po skocnim zglobovima....
Svako...e jedino sto ne moze to je kad uperi cev u mene , e tu sam slab...
Znaci odmah ga ne cujem i jasno ga upozoravam da ne sme da uperi cev u mene...bio zandarmerija ili obican cajac sa automatskom...
Ima kako treba da se drzi automatska puska pri zaustavljanju i gde moze da bude cev, a ne da mi ti igras prleta iz otpisanih ili onog kelnera...

Ali verujem da je doslo do Vucicevizacije u ovih 15 godina..., tesko je to izbeci kad je neko totalno bez smisla za poredak , a narod mu pusta i uvlaci mu se u braunilu...
Naravno, ne mislim da samo na temelju fizičke konstitucije treba nekog bacat na tlo, ali ovdje se radi o ženi fizički slabijoj nad kojom se primjenjuje sila kao da je boksač. Neprimjereno skroz.

Uhapšena žena ispred Palate Srbija: Kasnila na posao, bunila se, policija je oborila na zemlju, pa stpala u maricu (VIDEO)​

https://direktno.rs/vesti/hronika/540889/uhapsena-zena-palata-srbija.html
Jedna žena privedena je ispred Palate Srbije, dok je pokušavala da stigne na posao.

Prema rečima žene koja je uhapšena, nju su pripadnici policije sat vremena usmeravali kuda može da se kreće kako bi stigla na posao.

Zbog toga se nekoliko minuta raspravljala sa policajcem. Kada je pokušala da izvadi telefon iz torbe policajac joj je oduzeo.
Posle kraće rasprave žena je oborena na pod i stavljene su joj lisice na ruke.
Prilikom privođenja žena se i dalje bunila i opirala, ali je ubrzo smeštena u policijsku stanicu i odvezena.
Tako je

Neće svaka šuša i čketina dw se istresa ns policiju

Sad ce da se. edukuje

Guzicu joj koprivom pogladiti...

Back