Uhapšena žena ispred Palate Srbija: Kasnila na posao, bunila se, policija je oborila na zemlju, pa strpala u maricu

Kolega, ta žena je zapošljena u palati srbije i hoće da predje kroz zaštićenu zonu u Palatu...znači hoće da objasni policajcu da je važnija od njega....dobro je nije šamarao...
Ne ne ne, ne sme da se ima ta logika razmisljanja.....da je sve normalno u Srbiji , to nikako , moze sve samo to ne...
Znaci sve da si mi rekao bih uvazio , i da gresim i izmisljam i lazem, ali da se ocekuje da je ovo normalno a ono kulturno , a ono trece ljudski , to ne...

Nije, ona je u stvari ministarka u vladi Srbije, zakasnila na potpisivanje memoranduma
i konferenciju za štampu, pa žurila, da ne propadne dogovor sa Šulcom zbog njenog potpisa...
Znas da sam cuo juce u prevozu na radiju da ova Milica nesto zuri i da ne moze ona da se objasnjava sa obezbedjenjem....
Verovatno nije ona, suvise je poznata, ali ko zna..

Ne ne ne, ne sme da se ima ta logika razmisljanja.....da je sve normalno u Srbiji , to nikako , moze sve samo to ne...
Znaci sve da si mi rekao bih uvazio , i da gresim i izmisljam i lazem, ali da se ocekuje da je ovo normalno a ono kulturno , a ono trece ljudski , to ne...
Pa prijatelju, otkud je normalno da zaposleni u državi rade protiv zakona i protiv vlasti? Nije normalno, ali je država prepunjena ljudima koje su zapošljavali postavljani engleski ljudi, koji primaju platu i postavljeni su na odgovorna mesta u državi...gde su zapošljavali svoje poslušnike...

Pa prijatelju, otkud je normalno da zaposleni u državi rade protiv zakona i protiv vlasti? Nije normalno, ali je država prepunjena ljudima koje su zapošljavali postavljani engleski ljudi, koji primaju platu i postavljeni su na odgovorna mesta u državi...gde su zapošljavali svoje poslušnike...
Jel, a ko krade drzavu nego zaposleni u drzavi....

pa to su ljudi dovedeni u obojenoj revoluciji 68. ljudi koji su prodali sve srpsko, a vi pametni znate da čitate sricanjem...
Tacno je, mene je cale , rodjeni cale posle nekoliko hiljada knjiga procitanih optuzio da ne umem da citam, bilo mu sumnjivo sto procitam stranicu ispod minuta, a neka knjiga tipa copic , neki deskriptiv, , ono sto citas pa lomis ....
Ebiga, njemu treba 2 min, a covek doktor nauka pa sta ces...
Moj buraz i majka se smeju , a ja morao da mu citam kao na takmicenju recitatora dok on stopuje da vidi da je ispod minuta.....
Zaeban narod u Srbiji ,

Je l ti shvataš da vlast nije do sada mogla da smeni ni jednog sudiju kriminalca, da su javni tužioci država za sebe i da profitiraju u saradnji sa advokatima i sudijama...a zašto država ne može da ih smeni?
Štite ih neprijatelji koji su ih postavili na ta mesta kao duboku državu...ako ih smeniš kršiš ustav, ali oni komotno krše sve zakone srbije...ne smeš da kršiš ustav ako ne želiš da izvedeš revoluciju i smeniš sve iz bivše vlasti....
To je bilo opravdanje za bombardovanje kada je milošević smenio sudije ubice sa kosova...

A tacno je inace, da je prosli mesec bilo otvoreno 1100 novih radnih mesta za finansijske inspektore i pomocnike, tj finansijsku inspekciju...Mozda sam deo i zaebo, tj i poreska je tu.....ali zajedno isli oglasi , pa je moguce...znas li koliko je kad brojis uzastopno oglase...
To je ubedljivo najbitniji deo Drzava, i drzavne uprave, sve ostalo je manje bitno.

Znaci ne mora da postoji i predsednik, i policija, i sudovi, ali poreska mora da radi.

Je l ti shvataš da vlast nije do sada mogla da smeni ni jednog sudiju kriminalca, da su javni tužioci država za sebe i da profitiraju u saradnji sa advokatima i sudijama...a zašto država ne može da ih smeni?
Štite ih neprijatelji koji su ih postavili na ta mesta kao duboku državu...ako ih smeniš kršiš ustav, ali oni komotno krše sve zakone srbije...ne smeš da kršiš ustav ako ne želiš da izvedeš revoluciju i smeniš sve iz bivše vlasti....
To je bilo opravdanje za bombardovanje kada je milošević smenio sudije ubice sa kosova...
Pa sudije i tuzioce je Tadic posmenjivao, pa ih SNS-ovci i vratili na posao, i dobili obestecenja.

To je ubedljivo najbitniji deo Drzava, i drzavne uprave, sve ostalo je manje bitno.

Znaci ne mora da postoji i predsednik, i policija, i sudovi, ali poreska mora da radi.
Naša policija je pokazala kako se vrši obezbeđenje, a ne kao u SAD da im pucaju i ubijaju koga žele.
Bravo za policiju!
Bravo za službu!

Uhapšena žena ispred Palate Srbija: Kasnila na posao, bunila se, policija je oborila na zemlju, pa stpala u maricu (VIDEO)​

https://direktno.rs/vesti/hronika/540889/uhapsena-zena-palata-srbija.html
Jedna žena privedena je ispred Palate Srbije, dok je pokušavala da stigne na posao.

Prema rečima žene koja je uhapšena, nju su pripadnici policije sat vremena usmeravali kuda može da se kreće kako bi stigla na posao.

Zbog toga se nekoliko minuta raspravljala sa policajcem. Kada je pokušala da izvadi telefon iz torbe policajac joj je oduzeo.
Posle kraće rasprave žena je oborena na pod i stavljene su joj lisice na ruke.
Prilikom privođenja žena se i dalje bunila i opirala, ali je ubrzo smeštena u policijsku stanicu i odvezena.
Шта би тек радили аранаутским терористима, не смем ни да помислим. Вероватно би им скували кафу.

У принципу се не објашњаваш сат времена са полицијом која нешто битно обезбеђује него кажеш "ок".
Ne razumeš da su ti ljudi debili zapošljeni da primaju platu i nesvesni da su sitne ribe, pa eto kasne na posao posle tri dana nedolaženja, a i ne kasni nego normalno svrtati u palatu da je vide pa izadje na drugi izlaz....to je gamad.

Ne lupaj, te sudije su poslali u penziju kradjom penzionog fonda, pa su doveli sledeću generaciju kriminalaca i još dodali izvršitelje...
Ti se ne secas kako je Tadic napravio cistku, i posmenjivao ih sve; pa su se pobunili, i SNS ih posle em vratio na posao, em dobili obestecenja?

Prouci tu blisku pravosudnu istoriju.

Cvijan je bio glavni Vucicev covek u toj pobuni pravosudja protiv Tadica.

Ti to meni ozbiljno pricas da neko zeli da ih smeni, a ovamo donose zakone koji su novi i za tuzilastvo i za sudije....

Ti to meni ozbiljno pricas da neko zeli da ih smeni, a ovamo donose zakone koji su novi i za tuzilastvo i za sudije....
Velika većina sudija je ucenjena i treba ih osloboditi zavisnosti od kriminalnih engleskih šefova srba u pravosudju....
već 50 godina možeš da postaneš sudija, ali ne možeš da ostaneš ako nisi demokrata tačnije poslušnik...

Heheheh u ovoj Srbiji u vlasti sve nemocni , a oni koji umeju da odrade posao nezaposleni....heheheheheh , a jeste , nije daleko od istine...
kolega, administracija je prelivena demokratskim kadrovima izmedju 2004 i 2006. i tamo nema mesta ni za koga....vlast ratuje sa tom gamadi...

Mnogo su mi ljudi uplaseni u Srbiji...
Znaci sve srecem uplasene za fotelju , pa uplasene da ce neko iz BIA da im se mesa u posao , pa ajd to da razumem, ali onda ide deo koji ne razumem, onda trce da daju posao nekome ko im lici da je iz BIA, pa daju poslove onima koji lice da imaju ledja iz duboke drzave...
Pa sto dajete posao takvima kad vec hocete da oslabite takvu pojavu...

Uzas od papazjanije, a svi udaraju na nekog ko se slucajno zadesi a posteno radi...
Cim ga osete da radi posteno i nije bahat, odmah krenu na njega svim bezobrazlucima...

Ja bih to lako sredio , bas lako...
Odresene ruke i odresen budzet i isplati se svaki posao sa mnom...
Nema nemogucih stvari....
Ali niko nikad nece zeleti da ocisti Srbiju od korupcije i rodjackih mucki...
Ne znam kako vama to nije jasno , meni iako sam idealan za takav posao ipak je takva stvar jasna...

Ja ne bijem bitke kad su deklarativno njih 90% za nesto cisto , a u realu svi mutezi , taj dil ne pravim...
Znaci pusti ti mene nedelju dana da ja pronjusim znacu ja tacno koliko ima spavaca, laznjaka i slicno...Maksimalno dve nedelje...

Nego pustimo te sanjalice price, to nikome srecu nije donelo , znam ja kao i vi da niko ne dira svoje....i da su svi sretni u muljacini...
Evo gratis, po mom misljenju nece skoro doci vreme kad ce ljudi stvarno zeleti da se drzava i drustvo ocisti od korupcije i korupcije zakona i rada...A prividno to moze i za mesec dana da se resi kao kakao....to se lako izglumata...

Poslednja izmena:

Back