Mnogo su mi ljudi uplaseni u Srbiji...
Znaci sve srecem uplasene za fotelju , pa uplasene da ce neko iz BIA da im se mesa u posao , pa ajd to da razumem, ali onda ide deo koji ne razumem, onda trce da daju posao nekome ko im lici da je iz BIA, pa daju poslove onima koji lice da imaju ledja iz duboke drzave...
Pa sto dajete posao takvima kad vec hocete da oslabite takvu pojavu...
Uzas od papazjanije, a svi udaraju na nekog ko se slucajno zadesi a posteno radi...
Cim ga osete da radi posteno i nije bahat, odmah krenu na njega svim bezobrazlucima...
Ja bih to lako sredio , bas lako...
Odresene ruke i odresen budzet i isplati se svaki posao sa mnom...
Nema nemogucih stvari....
Ali niko nikad nece zeleti da ocisti Srbiju od korupcije i rodjackih mucki...
Ne znam kako vama to nije jasno , meni iako sam idealan za takav posao ipak je takva stvar jasna...
Ja ne bijem bitke kad su deklarativno njih 90% za nesto cisto , a u realu svi mutezi , taj dil ne pravim...
Znaci pusti ti mene nedelju dana da ja pronjusim znacu ja tacno koliko ima spavaca, laznjaka i slicno...Maksimalno dve nedelje...
Nego pustimo te sanjalice price, to nikome srecu nije donelo , znam ja kao i vi da niko ne dira svoje....i da su svi sretni u muljacini...
Evo gratis, po mom misljenju nece skoro doci vreme kad ce ljudi stvarno zeleti da se drzava i drustvo ocisti od korupcije i korupcije zakona i rada...A prividno to moze i za mesec dana da se resi kao kakao....to se lako izglumata...