Uhapšena žena ispred Palate Srbija: Kasnila na posao, bunila se, policija je oborila na zemlju, pa strpala u maricu

Pogledajte prilog 1582409

A ova bi dobila i poziv za konferenciju za stampu i kristinu kao cover, jer pokazuje slicni patriotizam kao Vucicev, modni patriotizam....
zadrzavanje radi sumnje na narkotike. za obrok bi dobila uredno i sveže iscekanu zastavu da pojede, mariniranu sa psecim izmetom.

Policija ljubi u dupe qrve, lopove i ubice a ženu koja žuri na posao udri mlati hapsi!
Da imamo vise ovakvih kao ova sto nosi zastavu USA , bile bi to jako uspesne demonstracije, nego vlast zna sta radi , devojke nam provode vreme u realitijima, ili sa bumbarima se cerece nocu i nema ih kao drustveno aktivna bica... i onda nema ni muskih...

Ja se secam neke lepog izgleda koja je navadila 40 studenata da odu na rusenje skupstine kad je bilo....sama....
Jeste bila lepa, ali nije kompletna zenska....
A zamisli jos kompletnu....bila jedna, ta je navadila samo mene jednog , ali samo zato sto je htela sama da ide a miting kontramiting, znaci povecana opasnost sukoba...i bio sam u pravu , posle njenog odvodjenja na sigurno , sta sam ja sve video tada, to nikad nece biti u nijednoj istoriji...a mnogo je znacajno....

Zato sigurno kazem, pogan je ovaj narod, bas pogan...

Или у Француској, кад су били протести зелених прслука, па ми се прво извини, а онда га млатне палицом или упуца гуменим метком... :lol:
nema gorih pubova od francuskih. gorih po znanju i profesionalnosti. ako se secas onog lika u samousluzi sto se zabarakifdarao a te dileje nisu mogle da se uzveru brdascom posle kise visokim 10metara da mu pridju, al pazi bile su to spec. jedinice :lol: i svi padali i klizali se ko veverice na ovoj vrucini :lol:

nema gorih pubova od francuskih. gorih po znanju i profesionalnosti. ako se secas onog lika u samousluzi sto se zabarakifdarao a te dileje nisu mogle da se uzveru brdascom posle kise visokim 10metara da mu pridju, al pazi bile su to spec. jedinice :lol: i svi padali i klizali se ko veverice na ovoj vrucini :lol:
...или оне фоке, на вежби, што се саплићу о пушке и истерују очи цевима један другом... :lol:
Направише мит о својим специјалцима, а видесмо акцију "Викторија сикрет сервиса" пре неколико дана, кад неки клинац и аматер "чаби" агентима ФБИ умало не рокну председника...

Back