Uhapšena žena ispred Palate Srbija: Kasnila na posao, bunila se, policija je oborila na zemlju, pa strpala u maricu

mario80

Stara legenda
Poruka
80.306

Uhapšena žena ispred Palate Srbija: Kasnila na posao, bunila se, policija je oborila na zemlju, pa stpala u maricu (VIDEO)​

https://direktno.rs/vesti/hronika/540889/uhapsena-zena-palata-srbija.html
Jedna žena privedena je ispred Palate Srbije, dok je pokušavala da stigne na posao.

Prema rečima žene koja je uhapšena, nju su pripadnici policije sat vremena usmeravali kuda može da se kreće kako bi stigla na posao.
Policija obara na zemlju i hapsi ženu preko puta Palate Srbije (SIV)! #Beograd #caosvima pic.twitter.com/hjxLNfgvzm
— Jeremija (@4nbgd) July 19, 2024
Zbog toga se nekoliko minuta raspravljala sa policajcem. Kada je pokušala da izvadi telefon iz torbe policajac joj je oduzeo.
Posle kraće rasprave žena je oborena na pod i stavljene su joj lisice na ruke.
Prilikom privođenja žena se i dalje bunila i opirala, ali je ubrzo smeštena u policijsku stanicu i odvezena.

Policija uhapsila ženu ispred Palate Srbija: Kasnila na posao, bunila se zbog toga, stavili joj lisice, oborili je na zemlju, a onda strpali u maricu VIDEO​

https://nova.rs/vesti/hronika/polic...i-je-na-zemlju-a-onda-strpali-u-maricu-video/
Jedna žena privedena je ispred Palate Srbije, dok je pokušavala da stigne na posao.

Prema rečima žene koja je uhapšena, nju su pripadnici policije sat vremena usmeravali kuda može da se kreće kako bi stigla na posao.

Zbog toga se nekoliko minuta raspravljala sa policajcem. Kada je pokušala da izvadi telefon iz torbe policajac joj je oduzeo.

Posle kraće rasprave žena je oborena na pod i stavljene su joj lisice na ruke.

Prilikom privođenja žena se i dalje bunila i opirala, ali je ubrzo smeštena u policijsku stanicu i odvezena.

Mladi ne zaboravite ko vam tuče i hapsi majke, sestre i žene! VULINOVI PACOVI!

policija-sretenje-palata-srbije-scaled.jpg

Ma kako da ne, iživljavanje nad ženom što je žurila jer je kasnila na posao pa je pokušala malo da preseće put ili idrkavanje nad onim sirotim babama što na 40+ stepeni prodaju neke travke ili cveće da naberu kako bi možda imale nešto da pojedu je daleko od toga, ono yebo takvu državu i takvu policiju.
Mada generalno odavno je država prestala da ovde bude nekom neki oslonac i ovde država tretira ljude maltene kao svoje neprijatelje (pogotovo one koji nisu uz vlast, bilo da je to ova vlast, neka prethodna a verovatno i neka buduća).

Što bi reko i pokojni Majkl Džekson, They don't care about us.

Mladi ne zaboravite ko vam tuče i hapsi majke, sestre i žene! VULINOVI PACOVI!

Pogledajte prilog 1581901

"Prema rečima žene koja je uhapšena, nju su pripadnici policije sat vremena usmeravali kuda može da se kreće kako bi stigla na posao."
I?
Šta je problem?
Čitaš li ti šta pišeš?
Kada policija obezbjedjuje neko mjesto, institucije, ili kao u ovom slučaju dolazak stranih delegacija, postoji zona zabrane kretanja za sve bez specijalne dozvole.
I to je tako svugdje u svijetu.. a ti raspiruješ mržnju i unutarnje sukobe. Članak za glupisone i one naivne... bilo bi korektno da se ova provokatorska tema zaključa ili izbriše.

Policija nije ničija "pacovska" već Srpska žandarmerija koja časno obavlja svoju dužnost.
Jadno i sramno.

"Prema rečima žene koja je uhapšena, nju su pripadnici policije sat vremena usmeravali kuda može da se kreće kako bi stigla na posao."
I?
Šta je problem?
Čitaš li ti šta pišeš?
Kada policija obezbjedjuje neko mjesto, institucije, ili kao u ovom slučaju dolazak stranih delegacija, postoji zona zabrane kretanja za sve bez specijalne dozvole.
I to je tako svugdje u svijetu.. a ti raspiruješ mržnju i unutarnje sukobe. Članak za glupisone i one naivne... bilo bi korektno da se ova provokatorska tema zaključa ili izbriše.

Policija nije ničija "pacovska" već Srpska žandarmerija koja časno obavlja svoju dužnost.
Jadno i sramno.
Sat vremena je usmjeravali!? Možeš misliti tog tvrdoglavog magareta, ali ja samo hoću da prođem i tako cijeli sat 🤣

Sat vremena je usmjeravali!? Možeš misliti tog tvrdoglavog magareta, ali ja samo hoću da prođem i tako cijeli sat 🤣
Pošalju te iz jedne ulice u drugu a tamo te sačeka pandur i pošalje opet u prvu. To rade ovde u centru bgd non stop. Mene puste kada vide da neću otići a imam i auto. Malo mnogo za hapšenje.

Pošalju te iz jedne ulice u drugu a tamo te sačeka pandur i pošalje opet u prvu. To rade ovde u centru bgd non stop. Mene puste kada vide da neću otići a imam i auto. Malo mnogo za hapšenje.
Ti si uvek na pravo mesto i u pravo vreme uz reportere N1 i predstavnike dss.
I uvek imaš fotografije k'o keca u rukavu.

Treba poštovati red što gospođa svakako ne radi..

A za ćorave:

2024-07-19_144426.png
2024-07-19_144601.png

Sve vreme dok "reporterka" izveštava, saobraćaj normalno funkcioniše, ljudi prelaze ulicu u oba smera...
A gde je to ona građanka tačno krenula?
Prečicom baš kroz Palatu?
Kuku, na šta se "pametni" primaju... :mazi:

Prilozi

• 2024-07-19_144426.png
    2024-07-19_144426.png
    674,7 KB · Pregleda: 6
  • 2024-07-19_144601.png
    2024-07-19_144601.png
    615,6 KB · Pregleda: 6
UPSssss? Je l to država počela da radi svoj posao?
Ja malo okasnila na svoj posao....u Palatu Srbija :)
Ako je počela da radi država, znači da će pola te Palate da bude uhapšeno....
Ne, da obavestim narod da se ne lozi dzabe, Drzava nije pocela da radi svoj posao , policija radi svoj posao najbolje sto ume uz nacelnike koji su do guse u kriminalu i u dupetima politicara koji su takodje do guse u kriminalu...

Ali Drzava nije pocela da radi svoj posao , to sigurno...
Pre ce biti da posle 4 puta ponovljene recenice ni zena ni policajac nisu razumeli sta onaj drugi govori , pa su se osetili ugrozenim....jer ovih dana meni se desavalo da po 10x ponavljam malo slozenije recenice, a proste kao dosao sam po uput za instituciju , moram po 3x da izgovorim...i vidim da me ne konta...samo otvori usta i kao da mrmljam reci....

Za svaki slucaj pitao sam da li ima novih slucajeva kovida da nije neka tiha epidemija toga zna da bude u bg, dodje zbog turizma iz cg ili hercegovine....dva poslednja puta...ovog puta opet ocekujem iz cg...i pokazalo se tacno , ovi nasi seljoberi sto kao imaju neke krpez vikendice po cg nekako nakupe viruse tamo , ne znam kako i onda kad se vrate u BG boluju 10 tak dana..

Подршка ЈугоЧварету! Правда за Полицију! А шта да је "жена" био пресвучени терориста Фатон или како се зваше, па да је прошао у Палату и недајбоже саватао доживотног министра, председника/потпредседника Владе Дачека или неког другог? Верујем да га ни певање "Осман аге" на увце не би извукло. Дачека. И ко би онда забављао стране госте и изигравао арлекина? Туци милицијо!

Ne, da obavestim narod da se ne lozi dzabe, Drzava nije pocela da radi svoj posao , policija radi svoj posao najbolje sto ume uz nacelnike koji su do guse u kriminalu i u dupetima politicara koji su takodje do guse u kriminalu...

Ali Drzava nije pocela da radi svoj posao , to sigurno...
Pre ce biti da posle 4 puta ponovljene recenice ni zena ni policajac nisu razumeli sta onaj drugi govori , pa su se osetili ugrozenim....jer ovih dana meni se desavalo da po 10x ponavljam malo slozenije recenice, a proste kao dosao sam po uput za instituciju , moram po 3x da izgovorim...i vidim da me ne konta...samo otvori usta i kao da mrmljam reci....

Za svaki slucaj pitao sam da li ima novih slucajeva kovida da nije neka tiha epidemija toga zna da bude u bg, dodje zbog turizma iz cg ili hercegovine....dva poslednja puta...ovog puta opet ocekujem iz cg...i pokazalo se tacno , ovi nasi seljoberi sto kao imaju neke krpez vikendice po cg nekako nakupe viruse tamo , ne znam kako i onda kad se vrate u BG boluju 10 tak dana..
Kolega, ta žena je zapošljena u palati srbije i hoće da predje kroz zaštićenu zonu u Palatu...znači hoće da objasni policajcu da je važnija od njega....dobro je nije šamarao...

Ili je tipovana ili je neki pajser od policajca...
Meni se desilo i pored sve moje umentosti komuniciranja da jednom naletim na nekog pajsera policajca iz vlasotince, a krupan, to je i mene iznenadilo obicno su ko pola dakcica paprike ti iz vlasotince...ne moze ni pas da ih ujede...

I na nekom koncertu umesto da se dozvoli silazak sa vrha kalemegdana do poljane, tj ono sto neki zovemo streliste, oni zabranili taj silazak nego mora do beton hale pa preko beton hale ili okolo do gaucosa pa preko nebojsa kule pa ovamo...
I pitam ja sto zatvoriste silazak preko crkve ili direktno stepenistem i cajac ce odmah , rasiri noge, istresi dzepove, za koga radis, kad si zadnji put uzeo drogu , ja ga gledam , pa i debil vidi da mogu sef da mu budem, a on zaebava...Pitam ja ove njegove, jel ono ovako cesto zna da radi , cisto da vidim kako ce da reaguju , vidim cute i neki se klimaju , znaci misle smrad i kenjac pa se izivljava..

Kolega, ta žena je zapošljena u palati srbije i hoće da predje kroz zaštićenu zonu u Palatu...znači hoće da objasni policajcu da je važnija od njega....dobro je nije šamarao...
Nije, ona je u stvari ministarka u vladi Srbije, zakasnila na potpisivanje memoranduma
i konferenciju za štampu, pa žurila, da ne propadne dogovor sa švabama zbog njenog potpisa...

Poslednja izmena:

Back