Uhapšena uzbunjivačica iz EPS: Slala mejlove ambasadama u vezi sa Vučićem

Ova je do juce bila "partijski vojnik" i hvalila Grcica i ovu ekipu do neba. :D

Sada kada je popila otkaz dosetila se da su ipak korumpirani kao i ona "sendvicarka" iz Brusa koja se setila da je jurio dve godine oko stola ali tek posto je dobila otkaz.
Netacno.

Popila je otkaz zbog sukoba sa Grcicem.

Ocigledno je gosn pecenjara lik sa jakim ledjima cim je uspeo da sjebe EPS, dobije premestaj i nikom nista.

Netacno.

Popila je otkaz zbog sukoba sa Grcicem.

Ocigledno je gosn pecenjara lik sa jakim ledjima cim je uspeo da sjebe EPS, dobije premestaj i nikom nista.

Na tvoju veliku zalost, ima obilje slika sa tim istim Grcicem, a takodje i veci broj objava na socijalnim mrezama gde ga hvali do neba kao i uspehe SNS-a u energetskom sektoru. :D

Možeš ti da pokušaš da se kandiduješ i ne budeš ..

Očigledno nije dovoljno, čim se traži da bude još više

Evo juče su još više tražili da budemo kolonija
pa ne znam..Irak i Avganistan su bili do skoro okupirani pa sad nisu kolonije...a mi jesmo
Saudijska Arabija i Turska su decenijama bile kolonije pa sad nisu...
nego ajde da sačekamo i vidimo da li će Vučić biti kolonijalni upravnik u službi zapada i u slučaju da Rusija dobije rat u Ukrajini....meni se čini da hoće...

Ima mozda, pre nego sto se zamerila i pocela da obelodanjuje podatke. Iz kog razloga, ne znam.

Ocigledno nije imala nekog iza sebe pa je izvisila. Nije ona Bajatovic jbg.

Nema ih mozda, nego ih ima i to podosta kao i ogroman broj objava na socijalnim mrezama o silnim uspesima Grcica. No, blago SNS-u kada je opozicija spremna da prihvati svako korumpirano govn... od coveka jer se dosetila da postoji moral i pravda ali tek posle otkaza.

Nije odgovarao jer upravo ovakve nakaze kao ova iz uvodnog posta kriju i stite ove druge, a dosete se tek posle otkaza da sve to treba prijaviti i otkriti.
Tacno i isto joj se hvata.

Znaci opcija je - mogla je da nastavi da bude sa njima, mogla je da nikada ne udje u kolo ili ovo sada sto je uradila.

Ne znam sta je najgore po Srbiju?

Dinkić , Labus, Đinđić and Co raznih stručnjaka su završili regularno fakultete, čak i doktorate pa su državu doveli u svaki vid zavisnosti fiskalne i ekonomske čime su joj ograničili suverenitet i napravili koloniju
Алал ти логика сестро - неки кримоси и политикуси били образовани, па је од сад више образовање непожељно. На функције само оне с основном и евентуално занатом!

pa ne znam..Irak i Avganistan su bili do skoro okupirani pa sad nisu kolonije...a mi jesmo
Saudijska Arabija i Turska su decenijama bile kolonije pa sad nisu...
nego ajde da sačekamo i vidimo da li će Vučić biti kolonijalni upravnik u službi zapada i u slučaju da Rusija dobije rat u Ukrajini....meni se čini da hoće...

Onaj čija smo kolonija izgubio je mnogo .. nema više Rusije na izvol'te, i u Africi i Južnoj Americi su mnogo izgubili, ostali smo samo mi da nas gule

Da li će se nas lako odreći? Da li bi ti na njihovom mestu?

Videćemo, samo se nadam da više nemaju snage da nas gurnu u lrvoproliće.

Алал ти логика сестро - неки кримоси и политикуси били образовани, па је од сад више образовање непожељно. На функције само оне с основном и евентуално занатом!

Mašiš poentu bitange mogu biti i oni obrazovani baš kao i ne obrazovani

Razlika je što neobrazovana bitanga zezne jdeno do par ljudi, obrazovana može milione

Onaj čija smo kolonija izgubio je mnogo .. nema više Rusije na izvol'te, i u Africi i Južnoj Americi su mnogo izgubili, ostali smo samo mi da nas gule

Da li će se nas lako odreći? Da li bi ti na njihovom mestu?

Videćemo, samo se nadam da više nemaju snage da nas gurnu u lrvoproliće.
mi imamo problem što nas drže u šahu sa Kosovom i republikom Srpskom...ako ne slušamo mogu da naprave nove Oluje...mogu donekle da razumem Vučićevo šizofreno ponašanje na spoljnom planu (osuđuje Rusiju a uvodi sankcije Belorusiji, dogovara se sa Rusima a prodaje oružje Ukrajini,..), pa i to što gradi ekonomiju prema interesima i željama zapada, ali me užasno iritira to što tretira narod kao debile ispraznim samohvalisanjem (lako je biti uspešan kad se porediš sa Bosnom, Makedonijom, Albanijom i Crnom Gorom) i demonizacijom opozicije i govorom mržnje (radikalski loši maniri nikad nisu izašli iz njega)...ne mogu da prihvatim ni predaju Kosova korak po korak stalno pomerajući crvene linije gde je zadnji korak ovo usmeno pristajanje na Šolc Makronov plan a zadnja crvena linija da mi nećemo priznati Kosovo...

Loše je što to šalje zamisli zapadnim ambasadama koje su oličenje zla ž

у праву си, требала је посласти загорки доловац, оличење правде!
већ би би били иза решетака....

mi imamo problem što nas drže u šahu sa Kosovom i republikom Srpskom...ako ne slušamo mogu da naprave nove Oluje...mogu donekle da razumem Vučićevo šizofreno ponašanje na spoljnom planu (osuđuje Rusiju a uvodi sankcije Belorusiji, dogovara se sa Rusima a prodaje oružje Ukrajini,..), pa i to što gradi ekonomiju prema interesima i željama zapada, ali me užasno iritira to što tretira narod kao debile ispraznim samohvalisanjem (lako je biti uspešan kad se porediš sa Bosnom, Makedonijom, Albanijom i Crnom Gorom) i demonizacijom opozicije i govorom mržnje (radikalski loši maniri nikad nisu izašli iz njega)...ne mogu da prihvatim ni predaju Kosova korak po korak stalno pomerajući crvene linije gde je zadnji korak ovo usmeno pristajanje na Šolc Makronov plan a zadnja crvena linija da mi nećemo priznati Kosovo...

да могу и да смеју већ би биле те олује....овако ће олује бити ко украјинска офанзива....

Sto ima potrebe za kakvom Olujom? Samo da zapad ne salje vama u Srbiji hranu i pali biste u ekonomsku krizu.

Uhapšena uzbunjivačica iz EPS: Slala mejlove ambasadama u vezi sa Vučićem​

Nataša Prišić iz Novog Sada, koja je svojevremeno javnosti otkrila brojne zloupotrebe u Elektroprivredi Srbije za vreme dok je direktor bio Milorad Grčić, uhapšena je od strane SBPOK-a u utorak uveče u Beogradu zbog sumnje da je izvršila krivično dela "Izazivanje panike i nereda". Ona će danas biti saslušana u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, potvrdio je njen advokat Ivan Ninić.
Kako je njen advokat Ivan Ninić saopštio na svom Tviter profilu, Nataši se stavlja na teret da je u ponedeljak, 8. maja, u ime novoosnovanog Pokreta za borbu protiv korupcije „Pomirimo Srbiju sa pravdom“, poslala potpisan e-mail na adrese više od 70 ambasada, što ne spori da je učinila, prenosi Nova.rs.

Ipak, on tvrdi da u tome nema elemenata krivičnog dela.

„U pismu je ukazala da „pošteni“ Aleksandar Vučić 36 meseci bestidno ćuti i štiti kriminalce i kriminal neviđenih razmera u EPS-u, koji je ona otkrila i dokumentovala zvanično kao službenik Unutrašnje kontrole EPS-a, a potom dobila otkaz i završila na ulici. Takođe, Nataša je u pismu ambasadama napisala da su Vučić i Brnabić „odgovorni za živote hiljade ljudi u Srbji koji će mu ispred Predsedništva pokazati kako se bori za čast i obraz Srbije“. Ona je pozvala Vučića da u roku od 48h postupi po zakonu, a ukoliko ne postupi da će „cela nacija prisustvovati najvećoj tragediji u svetu, a ubica će biti Aleksandar Vučić“. Nataša je, meni kao njenom braniocu i policiji, rekla da u pismu nikome nije pretila, da nije pozivala na Vučićevo ubistvo, već da je diplomatama nagovestila da će, zbog nepravde, sebi oduzeti život, a da će za to biti odgovoran predsednik države, koga je zbog toga nazvala „ubicom““, naveo je advokat i dodao:

„Ovo hapšenje i pretres stana je isključivo u funkciji zastrašivanja Nataše Prišić, njene porodice,ali i svih građana koji javno govore o režimskom kriminalu.Ovo je atak na slobodu govora i kritike vlasti. Zamena teze, hapsi se onaj ko ukazuje na kriminal,a ne kriminalci iz EPS-a“.

Podsetimo, Nataša Prišić je široj javnost poznata nakon što je predočila svoja saznanja o zloupotrebama u EPS. Ona je tada javno govorila i o mobingu koji je trpela tokom svog rada u EPS-u.

https://n1info.rs/vesti/uzbunjivacica-iz-eps-a-uhapsena-zbog-izazivanja-panike-i-nereda/

Vase misljenje molicu
stavit će je u ludaru dok je vučić&Co. na vlasti a to znači doživotna:(

Nakon evo decenije njegove eksponiranosti treba shvatiti da mnoge njegove priče nisu namenjene nama već drugima, ali i da proizvedu kod nas neke reakcije

Kao kada je baljezgao o Veberu i protestantskoj etici, realno to i jeste bio cilj tadašnjeg kolonijalnog upravnika da od nas ono ako ne može baš da napravi da postanemo u kratkom roku hrvati, možemo u tranzitu postati neki kao pravoslavni protestanti naravno u funkciji njihovih robova

To je proizvelo kontraefekat kod veće populacije i ono što su nam radili ispod žita on je ogolio

Pre 10 godina samo je po neko mogao reći da smo kolonija, sada smo osvešćeni da to jesmo, mada za zeru manje nego tada

Za sada, uz sve mane i realno mnogo je bre dosadan, boljeg nemamo .. mada me kao što kažeš baš ono nekad dovede do tačke da mu sve po spisku ...

zapravo ne znamo ni sad ništa o nestalim kiparskim parama i ulozi Dinkića u tome...kao što ne znamo ni ko zapravo gradi Beograd na vodi...

Kiparske pare su nešto što nam je pomoglo da opstanemo, neko nam je iz sveta dozvolio da na taj način preživimo, a Dinkić and Co su došli da nam taj ventil zavrnu kako i opet ne bismo imali takvu opciju ako se uzjogunimo ili ako ako bismo nešto ispod žita hteli za državu odraditi tipa finansiranje haških odbrana ..ili neke korupcije za naše interese

Nije šteta ako neko kratkoročno uzme neku lovu koja curi iz neke slavine, problem je ako nam zavrne slavinu

Nakon evo decenije njegove eksponiranosti treba shvatiti da mnoge njegove priče nisu namenjene nama već drugima, ali i da proizvedu kod nas neke reakcije

Kao kada je baljezgao o Veberu i protestantskoj etici, realno to i jeste bio cilj tadašnjeg kolonijalnog upravnika da od nas ono ako ne može baš da napravi da postanemo u kratkom roku hrvati, možemo u tranzitu postati neki kao pravoslavni protestanti naravno u funkciji njihovih robova

To je proizvelo kontraefekat kod veće populacije i ono što su nam radili ispod žita on je ogolio

Pre 10 godina samo je po neko mogao reći da smo kolonija, sada smo osvešćeni da to jesmo, mada za zeru manje nego tada

Za sada, uz sve mane i realno mnogo je bre dosadan, boljeg nemamo .. mada me kao što kažeš baš ono nekad dovede do tačke da mu sve po spisku ...
mogao bi da se složim sa dobrim delom onog što si rekla osim da boljeg nemamo...bilo ko normalne inteligencije bi bio bolji....problem sa Vučićem je da je svojim nastupima postao generator mržnje iu društvu...on nikako da shvati da je predsednik svih građana a ne samo svojih birača i da on nije država nego samo privremeni službenik kome je dato da njome upravlja...da nisu bitni interesi partije nego poreskih obveznika

Back