Ухапшена осумњичена да је Ани Брнабић послала претећу поруку

Sensei

Master
Moderator
Poruka
88.885
По налогу Првог основног јавног тужилаштва у Београду, полиција је одредила задржавање А.О. (26), осумњиченој да је послала претећу поруку председници Народне скуштине Републике Србије Ани Брнабић.

А.О. је осумњичена да је извршила кривично дело угрожавање сигурности, саопштено је из тог тужилаштва.

https://www.politika.rs/scc/clanak/...cena-da-je-ani-brnabic-poslala-pretecu-poruku
1744955814142.png

I treba da odgovara

По налогу тужилаштва, полиција је, након пријаве Брнабић да је добила претећу поруку са непознатог броја телефона, идентификовала особу која је поруку послала и ухапсила осумњичену.

У року од 48 сати осумњичена ће, у просторијама Првог основног јавног тужилаштва у Београду, бити саслушана на околност кривичног дела које јој је стављено на терет, након чега ће јавни тужилац донети одлуку у даљем поступању.

Брнабић је јуче саопштила да је број њеног мобилног телефона објављен на друштвеним мрежама и да су јој, док је водила седницу парламента, стигле претње силовањем и убиством.

Da, uspijevate svaki dan da me iznenadite. Više ne vjerujem ni da sam ja ja!
Ovakva savršena mreža laži, obmana i svega i svačega nije mogla nastati preko noći? Koliko se dugo to sve plete, vrag će ga znati?!
Pa od kad je udba presla pod naziv drzavna bezbednost a I ranije...odgledaj film u ime naroda kad pero bozovix delje zene po varosi a muzeve im strpava u zatvor

По налогу Првог основног јавног тужилаштва у Београду, полиција је одредила задржавање А.О. (26), осумњиченој да је послала претећу поруку председници Народне скуштине Републике Србије Ани Брнабић.

А.О. је осумњичена да је извршила кривично дело угрожавање сигурности, саопштено је из тог тужилаштва.

https://www.politika.rs/scc/clanak/...cena-da-je-ani-brnabic-poslala-pretecu-poruku
Pogledajte prilog 1716042

I treba da odgovara
A Vucko koji je pretio da ce da natera Kobre da prebiju studente?

A Vucko koji je pretio da ce da natera Kobre da prebiju studente?
Ne zna se ni šta je napisala. Nego treba da verujemo njihovim rečima da je pretila.

Kao što treba da verujemo Senseiu da oni trajno banuju forumske nasilnike.

Back