Uhapšena funkcionerka DSS

.

Portparol DSS Andreja Mladenović izjavio je juče da je privođenje Gordane Matijašević politički motivisan slučaj, da se pravljenjem nove afere napadne DSS i njeni čelni ljudi“. On je istakao da je ta stranka „ponosna na Gordanu Matijašević“ jer je ona "jedan od najboljih direktora i mendžera koji su radili u Beogradu“....


hehehee... ako je ova najbolja kakvi su najgori ?

uzimala je lovu za rad stranke a ne za sebe....

a kad će koštunjavi sa svojim džukcima doći na red ?


.
 
.




hehehee... ako je ova najbolja kakvi su najgori ?

uzimala je lovu za rad stranke a ne za sebe....

a kad će koštunjavi sa svojim džukcima doći na red ?
.

По мени,
одмах након Томе и његових Дјукаца
и Тадића и његових џукаца ...

Колико ми се чини
Тома препоштени сам признао,
а Кнежевић (онај из Зрењанина) још и оптужио ....


:per::per::per:
 
Ја питам озбиљно.
Одређен јој је притвор од 24 сата...шта су доказали, је л' крива или није? Или је поента била рушити углед дсс-у?

A ti bi da se za 24 sata dokaze da li je kriva ili prava:lol:
Odredjen joj je pritvor od 30 dana. Okrivljena je da je ostetila budzet grada beograda za nesto vise od 100 miliona dinara jer nije postovala odredbe zakona o javnim nabavkama. Sklopila je ugovor sa firmom po sistemu - ja cu vas da izaberem, nema konkurencije,nema tendera, cene visestruko vece nego sto je uobicajeno za slicne poslove.....

I da..... koji ugled?
 
Određen pritvor bivšoj direktorki „Gradskih pijaca“
Autor: L. Gedošević | 19.10.2009. - 08:30

Okružni sud u Beogradu odredio je juče ujutru pritvor do 30 dana bivšoj direktorki Javnog komunalnog preduzeća „Gradske pijace“ Gordani Matijašević (54) i većinskom vlasniku i direktoru Komunalnog preduzeća „Zvezdara“ Vladimiru Zoriću (51) zbog bojazni da bi tokom istrage mogli da utiču na svedoke. Bivšem direktoru KP „Zvezdara“ Dobri Arsiću (60) pritvor nije određen i on je pušten da se brani sa slobode.

Posle saslušanja, istražni sudija je pokrenuo istragu protiv Matijaševićeve, Zorića i Arsića zbog sumnje da su izvršili krivično delo zloupotreba službenog položaja. Njih troje se terete da su oštetili JKP „Gradske pijace“ za više od 108,7 miliona dinara.
Zorić i Arsić se terete da su od 2006. do 2008. godine Matijaševićevu, koja je do 2008. godine bila na čelu JKP „Gradske pijace“, podstrekivali da ugovara i plaća poslove komunalnog održavanja svih pijaca u Beogradu sa njihovim KP „Zvezdara“, po cenama koje su znatno više od tržišnih. Osim toga, Gordana Matijašević se sumnjiči da nije sprovodila postupak javne nabavke, u skladu sa zakonima o javnim nabavkama i komunalnim delatnostima, a protivno i odluci Upravnog odbora JKP „Gradske pijace“, što je bila u obavezi da čini. Sumnja se da je na taj način Matijaševićeva pribavila imovinsku korist preduzeću „Zvezdara“ u iznosu od preko 108,7 miliona dinara, a sve na štetu JKP „Gradske pijace“, odnosno budžeta grada Beograda. Matijaševićeva, Zorić i Arsić uhapšeni su pre tri dana u Beogradu. Inače, Gordana Matijašević je i funkcioner Demokratske stranke Srbije, odnosno jedan od potpredsednika beogradskog odbora ove stranke.

http://www.blic.rs/hronika.php?id=116206
 
Njih troje se terete da su oštetili JKP „Gradske pijace“ za više od 108,7 miliona dinara.
Zorić i Arsić se terete da su od 2006. do 2008. godine Matijaševićevu, koja je do 2008. godine bila na čelu JKP „Gradske pijace“, podstrekivali da ugovara i plaća poslove komunalnog održavanja svih pijaca u Beogradu sa njihovim KP „Zvezdara“, po cenama koje su znatno više od tržišnih. Osim toga, Gordana Matijašević se sumnjiči da nije sprovodila postupak javne nabavke, u skladu sa zakonima o javnim nabavkama i komunalnim delatnostima, a protivno i odluci Upravnog odbora JKP „Gradske pijace“, što je bila u obavezi da čini. Sumnja se da je na taj način Matijaševićeva pribavila imovinsku korist preduzeću „Zvezdara“ u iznosu od preko 108,7 miliona dinara, a sve na štetu JKP „Gradske pijace“, odnosno budžeta grada Beograda.

Ovo bas deluje kao politicki progon, kako rekose iz dss-a:think::mrgreen:
 

Back
Top