Uhapšena Federika Mogerini u Briselu

a ko nam je kriv za to?

"Ubacili su nas u sve projekte kontrole obrazovnog sistema i finansiraju ugošćavanje najboljih učenika, koje će kasnije vrbovati u svoje okultne i sl. organizacije i vratiti nam ih nazad, da bespogovorno sprovode agendu svojih Gazda.
Sve to je prošao i ovaj Veleizdajnik.
Davno je rečeno: "besplatan sir postoji samo u mišolovci"."

Odgovoreno a mi smo krivi sto smo to dozvolili.

Uhapšena Federika Mogerini u Briselu​

https://n1info.rs/svet/uhapsena-federika-mogerini-u-akciji-policije-u-briselu/

Racije su u utorak sprovedene u diplomatskoj službi Evropske unije u Briselu (EEAS) i u nekoliko zgrada Koledža Evrope u Brižu, u okviru istrage o mogućoj prevari u korišćenju sredstava EU, saopštilo je Evropsko javno tužilaštvo, a pritom je uhapšena Federika Mogerini, bivša potpredsednica Evropske komisije i šefica diplomatije.

Ukupno tri osobe su uhapšene, naveli su, a prenosi Nova.rs.

Jedna od njih je rektorka Koledža Evrope, Federika Mogerini.

Bivša potpredsednica Evropske komisije nalazi se u pritvoru, saznaje Le Soir iz pouzdanog izvora, čime se potvrđuju informacije lista L’Echo.

Prema našim saznanjima, ostale privedene osobe radi saslušanja su jedan menadžer Koledža Evrope i bivši generalni sekretar EEAS-a (2021–2025), italijanski diplomata Stefano Sanino.

Ovako ce da zavrsi i Ursula. Pitanje je samo na funkciji ili van funkcije. Brljanje sa vakcinama, privatni poslovi, Vucic i ko zna koji jos dilovi.
Studenti da odvezu biciklo u Bruxeless da im objasne šta je koprcija
Ne znaju u EU pa da im otvore ochy chornie
🚲🚲🚲🚲🚲🚲🚲🚲🚲🚲🚲

Teorija zavere. Sad, izvini, ali nisam sklona da se palim na te priče o međunarodnoj zaveri prema nama.

Inače se tajne službe svih bore za svoju poziciju, i to je borba svih protiv svih. Mišljenje da smo samo mi neki poseban cilj je ravno paranoji.
Svi imaju ciljeve kako da zavladaju drugim teritorijama, to ti je Stratego, i rezultat zavisi od toga kako se svi postave, a i mi. A to da od nas ništa ne zavisi je fatalizam.
Da, teorija zavere je da je Milošević bio Mason i bankar na zapadu, odakle je poslat u Srbiju, kao i njegov "ljuti protivnik" - Mason Vuk Drašković.
Odatle (sa zapada) stiže i "super deka", Dragoslav Av(b)ramović, koji se jedini na svetu setio da ako ne štampaš novac do besvesti - nema hiperinflacije; ovde se toga niko nije mogao setiti.
Sa zapada stiže i Milan Panić, pa Djindjić, pa svi ministri finansija.
Vučić radio u onoj gvoždjari MI6, isto student kogu su ti "humanitarci" ugostili.
Boža Gulikoža, onaj piskavi Krstić, Labus,...
Odakle dodje ova što treba da razyebe EPS i pokloni ga zapadnjacima - Dubravka Djedović Handanović Malohidrocentralić Sunčanoelektranić Nikolapetrović Negre?
Iz Rusije, bivša novinarka Raša tudej?
Itd, itd, itd...

Da, teorija zavere je da je Milošević bio Mason i bankar na zapadu, odakle je poslat u Srbiju, kao i njegov "ljuti protivnik" - Mason Vuk Drašković.
Odatle (sa zapada) stiže i "super deka", Dragoslav Av(b)ramović, koji se jedini na svetu setio da ako ne štampaš novac do besvesti - nema hiperinflacije; ovde se toga niko nije mogao setiti.
Sa zapada stiže i Milan Panić, pa Djindjić, pa svi ministri finansija.
Vučić radio u onoj gvoždjari MI6, isto student kogu su ti "humanitarci" ugostili.
Boža Gulikoža, onaj piskavi Krstić, Labus,...
Odakle dodje ova što treba da razyebe EPS i pokloni ga zapadnjacima - Dubravka Djedović Handanović Malohidrocentralić Sunčanoelektranić Nikolapetrović Negre?
Iz Rusije, bivša novinarka Raša tudej?
Itd, itd, itd...

Мислим да немамо наше људе, осим грађевинаца, који стичу радно искуство у Русији и Кини, али имамо баш пуно наших људи који су стицали искуства на западу.

Мислим да немамо наше људе, осим грађевинаца, који стичу радно искуство у Русији и Кини, али имамо баш пуно наших људи који су стицали искуства на западу.
..pa o tome on i prica o tim masonima, rozekrojcerima, satanistima koji nas unistavaju i uzduz i popreko.

Sticali su samo "iskustvo" kako da bespogovorno slušaju i sprovode naredjenja svojih Gazda.
To na šta ti misliš važi za Teslu, Milankovića, Milevu,...ali oni su bili naučnici, a ne agenti ubačeni na izborne liste preko odeljenja MI6 zvanog UDBA.
Pogledaj koliko političara na vlasti i u "opoziciji" ima veze sa zapadom, koliko njih je provelo jedno vreme tamo - i sve će ti biti jasno.
Naravno...ukoliko te interesuje istina, a ne botovski rad.

То ти је, куме, Европа!!!

Свако ко се огрешио о закон, има да одговара, без обзира на политичку моћ коју има.

А овде Селаковић може да каже:"Нисам имао времена да се јавим Тужилаштву за организовани криминал, јер сам имао преча посла"
Voistinu Evropa.

Ti trebaš da shvatiš da je besplatan sir samo onaj u mišolovci

Kad postaneš nečije dete prirodno je da se brinu roditelji o tebi jer si deo porodice. Ako nisi dete već si iz komšiluka onda nisu odgovorni da se brinu. ;)

Ali ako si deo familije obavezam si da sprovodiš odluke većine jer si deo njih. Ima tu i prednosti i mane.

Ali tako je u svakoj zajednici. I u brak kad ulaziš postoje neka pravila kojih se držiš, znaš već

Kad postaneš nečije dete prirodno je da se brinu roditelji o tebi jer si deo porodice. Ako nisi dete već si iz komšiluka onda nisu odgovorni da se brinu. ;)

Ali ako si deo familije obavezam si da sprovodiš odluke većine jer si deo njih. Ima tu i prednosti i mane.

Ali tako je u svakoj zajednici. I u brak kad ulaziš postoje neka pravila kojih se držiš, znaš već
Znam, zato i kažem, samo nismo mi nikakvo dete već silovana komšinica koju su silovali desetogodišnjim sankcijama a kao šlag 78 dana bombardovanja osiromašenim uranijumom.
Eno Bugarska plamti od oduševljenja zbog uvođenja evro valute.

Znam, zato i kažem
Eno Bugarska plamti od oduševljenja zbog uvođenja evro valute.

Ne zbog eura, već zbog korupcije, tj zbog toga što obično kada se uvede euro dolazi do velike pljačke građana sa cenama. U tome je problem. To su svi iskusili, Grci, Hrvati itd, i bugari znaju da i njih to čeka. Ali za to nnije kriva EU već njihovi političari i privrednici.

Kad govorite koliko problema ima i USA i EU, pogledajte koliko ih ima na drugim mestima, uporedimo pa vidimo. I plus, saberti se i vidite koliko jedna mala zemlja od 7 miliona stanvnika može sama nasuprot velikih igrača. Mogu svi da te bacakaju levo desno i šutiraju To upravo doživljavamo ovih par decenija kako želimo sami.

Pa ok, bili bismo zajendo sa Poljacima, Mađarima, Slovacima i drugima koji to vide i bore se protiv toga iz same kuće.

Ovako ne možemo na to da utičemo plus nas ćuškaju sa svih strana. Pa gledaj šta je bolje.
Da su hteli primili bi nas ukrupno pre razbijanja bivše države.
Cela fora im i jeste da im služimo kao garaža u kojoj drže kacu sa kiselim kupusom zimske čizme i sve ostalo što im ne prija u stanu.

I da nas da prostiš drkaju kako im se kad digne patkica.

Back