Uhapšena Federika Mogerini u Briselu

Ja bih volela da smo još davno ušli u EU, negde barem kad i Rumunija i Bugarska.

Mada, zahvaljujući Evropskim institucijama, i ovako imamo prava da se žalimo na ove ovde Evropskim sudovima i dobijamo presude. Jer da toga nema bili bismo u bezizlaznoj poziciji. Koliko je samo presuda osporeno. A koliko je samo naša mladost dobila novce za putovanja i za razne projekte. Da nema EU i zajedničkih institucija naša nauka bi zaključala vrata pre 10-15 godina. Tako da iako nismo članovi imamo neke vajde. O kreditima i bespovratnom novcu tek. Samo ne smemo dozvoliti mračne želje nekih da se od nas napravi deponija i rudarska kolonija. To je bitan zadatak bilo kog sutra političara da se ti planovi ospore i odbace. U tome moramo da učestvujmo svi preko protesta i tog vida demokratskog delovanja - izjašnjavanja na ulici.

Ja bih volela da smo još davno ušli u EU, negde barem kad i Rumunija i Bugarska.

Mada, zahvaljujući Evropskim institucijama, i ovako imamo prava da se žalimo na ove ovde Evropskim sudovima i dobijamo presude. Jer da toga nema bili bismo u bezizlaznoj poziciji. Koliko je samo presuda osporeno. A koliko je samo naša mladost dobila novce za putovanja i za razne projekte. Da nema EU i zajedničkih institucija naša nauka bi zaključala vrata pre 10-15 godina. Tako da iako nismo članovi imamo neke vajde. O kreditima i bespovratnom novcu tek. Samo ne smemo dozvoliti mračne želje nekih da se od nas napravi deponija i rudarska kolonija. To je bitan zadatak bilo kog sutra političara da se ti planovi ospore i odbace. U tome moramo da učestvujmo svi preko protesta i tog vida demokratskog delovanja - izjašnjavanja na ulici.

Код тебе у струци има неке вајде, али код нас праве само штету !

1764683404258.png

Код тебе у струци има неке вајде, али код нас праве само штету !

Pa mi smo zatvorili samo dva poglavlja sa EU: nauka-nastava i kultura. I samo kod tih zatvorenih poglavlja možemo da koristimo fondove kako treba. Ubacili su nas u sve projekte Horizon, COST, kao puno pravna članica, plaćaju školama Šrom Srbije koje se kandiduju za putovanja najboljih đaka, platli su velike sume novca za opremu, ja bukvalno celu moju karijeru i putovanja i sve konferencije gde sam išla platila je EU komisija već evo preko 15 godina, preko raznih projekata. Tako da ja jesam direktan korisnik, ali samo zato što su ljudi iz nauke bili vredni i što je to poglavlje ekspresno rešeno i zatvoreno !

Da su druge oblasti tako rađene bilo bi više novca i u ostalim oblastima.

Upravo ti ta eUropa uvaljuje status deponije.
Ne skladište se ovde ostaci nuk. goriva iz ruskih - već iz francuskih elektrana.
Ne spaljuje se kancerogeni otpad iz Rusije - već onaj dovežen sa zapada.
Nije Rio Tinto ruska - već zapadnjačka kompanija.
Nije Rusija izglasala da je njen strateški interes iskopavanje litijuma u Srbiji - već Brisel.
itd,itd,itd...

Upravo ti ta eUropa uvaljuje status deponije.
Ne skladište se ovde ostaci nuk. goriva iz ruskih - već iz francuskih elektrana.
Ne spaljuje se kancerogeni otpad iz Rusije - već onaj dovežen sa zapada.
Nije Rio Tinto ruska - već zapadnjačka kompanija.
Nije Rusija izglasala da je njen strateški interes iskopavanje litijuma u Srbiji - već Brisel.
itd,itd,itd...

Ne uvalkjuju oni već se naši NUDE. To tvrdim odgovorno.

Pa mi smo zatvorili samo dva poglavlja sa EU: nauka-nastava i kultura. I samo kod tih zatvorenih poglavlja možemo da koristimo fondove kako treba. Ubacili su nas u sve projekte Horizon, COST, kao puno pravna članica, plaćaju školama Šrom Srbije koje se kandiduju za putovanja najboljih đaka, platli su velike sume novca za opremu, ja bukvalno celu moju karijeru i putovanja i sve konferencije gde sam išla platila je EU komisija već evo preko 15 godina, preko raznih projekata. Tako da ja jesam direktan korisnik, ali samo zato što su ljudi iz nauke bili vredno i što je to poglavlje ekspresno rešeno i zatvoreno !

Није тако!

Процене су да Правосуђе вуче тежински 75% од свих промена (од свих поглавља)

Наука мислим да вуче 2% од Образовања, а култура 0.5% од буџета - из власти су бас пустили да то уредите, јер сте им небитни

Pa mi smo zatvorili samo dva poglavlja sa EU: nauka-nastava i kultura. I samo kod tih zatvorenih poglavlja možemo da koristimo fondove kako treba. Ubacili su nas u sve projekte Horizon, COST, kao puno pravna članica, plaćaju školama Šrom Srbije koje se kandiduju za putovanja najboljih đaka, platli su velike sume novca za opremu, ja bukvalno celu moju karijeru i putovanja i sve konferencije gde sam išla platila je EU komisija već evo preko 15 godina, preko raznih projekata. Tako da ja jesam direktan korisnik, ali samo zato što su ljudi iz nauke bili vredni i što je to poglavlje ekspresno rešeno i zatvoreno !

Ubacili su nas u sve projekte kontrole obrazovnog sistema i finansiraju ugošćavanje najboljih učenika, koje će kasnije vrbovati u svoje okultne i sl. organizacije i vratiti nam ih nazad, da bespogovorno sprovode agendu svojih Gazda.
Sve to je prošao i ovaj Veleizdajnik.
Davno je rečeno: "besplatan sir postoji samo u mišolovci".

A tek kad Kaja i Ursula padnu u bajbokanu.

То ти је, куме, Европа!!!

Свако ко се огрешио о закон, има да одговара, без обзира на политичку моћ коју има.

А овде Селаковић може да каже:"Нисам имао времена да се јавим Тужилаштву за организовани криминал, јер сам имао преча посла"

Ubacili su nas u sve projekte kontrole obrazovnog sistema i finansiraju ugošćavanje najboljih učenika, koje će kasnije vrbovati u svoje okultne i sl. organizacije i vratiti nam ih nazad, da bespogovorno sprovode agendu svojih Gazda.
Sve to je prošao i ovaj Veleizdajnik.
Davno je rečeno: "besplatan sir postoji samo u mišolovci".

Teorija zavere. Sad, izvini, ali nisam sklona da se palim na te priče o međunarodnoj zaveri prema nama.

Inače se tajne službe svih bore za svoju poziciju, i to je borba svih protiv svih. Mišljenje da smo samo mi neki poseban cilj je ravno paranoji.
Svi imaju ciljeve kako da zavladaju drugim teritorijama, to ti je Stratego, i rezultat zavisi od toga kako se svi postave, a i mi. A to da od nas ništa ne zavisi je fatalizam.

Back