buudala
Stara legenda
- Poruka
- 84.666
A tek kad Kaja i Ursula padnu u bajbokanu.Naši ovo sad kad čuju da je Mogerini u pritvoru ima zauvek da zanemare otvaranje novih i zatvaranje otvorenih poglavlja sa EU.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A tek kad Kaja i Ursula padnu u bajbokanu.Naši ovo sad kad čuju da je Mogerini u pritvoru ima zauvek da zanemare otvaranje novih i zatvaranje otvorenih poglavlja sa EU.
To je vrh ledenog brega Veleizdajnikovih muljavina.Zamisli koliko takvih prestupa ima kod nas sa kupovinom laznih diploma i uvozom neispravnih respiratora.
A zato je vlazila na Tacija kad ga vidi.Vučićeva prijateljica Drogerini.
Kažu da je dobila i dosta šiptarskog narko novca.
Ja bih volela da smo još davno ušli u EU, negde barem kad i Rumunija i Bugarska.
Mada, zahvaljujući Evropskim institucijama, i ovako imamo prava da se žalimo na ove ovde Evropskim sudovima i dobijamo presude. Jer da toga nema bili bismo u bezizlaznoj poziciji. Koliko je samo presuda osporeno. A koliko je samo naša mladost dobila novce za putovanja i za razne projekte. Da nema EU i zajedničkih institucija naša nauka bi zaključala vrata pre 10-15 godina. Tako da iako nismo članovi imamo neke vajde. O kreditima i bespovratnom novcu tek. Samo ne smemo dozvoliti mračne želje nekih da se od nas napravi deponija i rudarska kolonija. To je bitan zadatak bilo kog sutra političara da se ti planovi ospore i odbace. U tome moramo da učestvujmo svi preko protesta i tog vida demokratskog delovanja - izjašnjavanja na ulici.
Džaba što nismo, kada ovaj idiot postupa po njihovim naredjenjima kao da jesmo.Srećom nismo.
Код тебе у струци има неке вајде, али код нас праве само штету !
Upravo ti ta eUropa uvaljuje status deponije.Ja bih volela da smo još davno ušli u EU, negde barem kad i Rumunija i Bugarska.
Mada, zahvaljujući Evropskim institucijama, i ovako imamo prava da se žalimo na ove ovde Evropskim sudovima i dobijamo presude. Jer da toga nema bili bismo u bezizlaznoj poziciji. Koliko je samo presuda osporeno. A koliko je samo naša mladost dobila novce za putovanja i za razne projekte. Da nema EU i zajedničkih institucija naša nauka bi zaključala vrata pre 10-15 godina. Tako da iako nismo članovi imamo neke vajde. O kreditima i bespovratnom novcu tek. Samo ne smemo dozvoliti mračne želje nekih da se od nas napravi deponija i rudarska kolonija. To je bitan zadatak bilo kog sutra političara da se ti planovi ospore i odbace. U tome moramo da učestvujmo svi preko protesta i tog vida demokratskog delovanja - izjašnjavanja na ulici.
Džaba što nismo, kada ovaj idiot postupa po njihovim naredjenjima kao da jesmo.
Upravo ti ta eUropa uvaljuje status deponije.
Ne skladište se ovde ostaci nuk. goriva iz ruskih - već iz francuskih elektrana.
Ne spaljuje se kancerogeni otpad iz Rusije - već onaj dovežen sa zapada.
Nije Rio Tinto ruska - već zapadnjačka kompanija.
Nije Rusija izglasala da je njen strateški interes iskopavanje litijuma u Srbiji - već Brisel.
itd,itd,itd...
Pa mi smo zatvorili samo dva poglavlja sa EU: nauka-nastava i kultura. I samo kod tih zatvorenih poglavlja možemo da koristimo fondove kako treba. Ubacili su nas u sve projekte Horizon, COST, kao puno pravna članica, plaćaju školama Šrom Srbije koje se kandiduju za putovanja najboljih đaka, platli su velike sume novca za opremu, ja bukvalno celu moju karijeru i putovanja i sve konferencije gde sam išla platila je EU komisija već evo preko 15 godina, preko raznih projekata. Tako da ja jesam direktan korisnik, ali samo zato što su ljudi iz nauke bili vredno i što je to poglavlje ekspresno rešeno i zatvoreno !
Da su druge oblasti tako rađene bilo bi više novca i u ostalim oblastima.
Pa zašto neće?
Ovde je posle bilo svašta, skoro kao kod Vučića i Makarone u onoj tajnoj sobi.
Ubacili su nas u sve projekte kontrole obrazovnog sistema i finansiraju ugošćavanje najboljih učenika, koje će kasnije vrbovati u svoje okultne i sl. organizacije i vratiti nam ih nazad, da bespogovorno sprovode agendu svojih Gazda.Pa mi smo zatvorili samo dva poglavlja sa EU: nauka-nastava i kultura. I samo kod tih zatvorenih poglavlja možemo da koristimo fondove kako treba. Ubacili su nas u sve projekte Horizon, COST, kao puno pravna članica, plaćaju školama Šrom Srbije koje se kandiduju za putovanja najboljih đaka, platli su velike sume novca za opremu, ja bukvalno celu moju karijeru i putovanja i sve konferencije gde sam išla platila je EU komisija već evo preko 15 godina, preko raznih projekata. Tako da ja jesam direktan korisnik, ali samo zato što su ljudi iz nauke bili vredni i što je to poglavlje ekspresno rešeno i zatvoreno !
Da su druge oblasti tako rađene bilo bi više novca i u ostalim oblastima.
Naucili i videli od vucica i njegovog polubrata kako drpaju sve.I EU brokratija krade,bas cudno...
Ni kod babe nema dzabe kaze nas narod.Davno je rečeno: "besplatan sir postoji samo u mišolovci".
A tek kad Kaja i Ursula padnu u bajbokanu.
Videli smo svi kolika je demokratija i kolika su gradjanska prava - za vreme onog projekta "Korona".Treba da razdvajate spoljnu i "visoku" politiku od one obične, institucione, građanske, koja nema premca u svetu. tolki stepen zaštite i prava nema nigde. (ok velika migracija je malko otežala stvari)
Ni kod babe nema dzabe kaze nas narod.
Ti "naši" su ono što hvališ - pojedinci koje su oni ugostili, isprogramirali i poslali nazad da odrade posao.Ne uvalkjuju oni već se naši NUDE. To tvrdim odgovorno.
Ubacili su nas u sve projekte kontrole obrazovnog sistema i finansiraju ugošćavanje najboljih učenika, koje će kasnije vrbovati u svoje okultne i sl. organizacije i vratiti nam ih nazad, da bespogovorno sprovode agendu svojih Gazda.
Sve to je prošao i ovaj Veleizdajnik.
Davno je rečeno: "besplatan sir postoji samo u mišolovci".
Kad su u pitanju fondovi itekako bi trebalo da imaju.Па немају надлежности ван граница ЕУ.