Uhapšen Srđan Nogo

Alter_Ego_

Stara legenda
Poruka
89.068

Uhapšen Srđan Nogo​

Srđan Nogo uhapšen je, a po nalogu Posebnog odeljenaj za visokotehnološki kriminal Višeg javnog tužilaštva određen mu pritvor do 48 sati.

Piše: Telegraf
22.09.2022. 12:05
0
Slušaj vesti

0:00/0:45

FOTO: RINGIER
najnovija vest
Prema prvim informacijama, razlog privoženja je krivično delo ugrožavanje sigurnosti predsednika Srbije Aleksandra Vučića i predsednika odbora za pravosuđe.

Nogo se odmah oglasio i na društvenoj mreži Tviter, na kojoj je veoma aktivan.

- Upravo me hapse. Došli su mi u pretres stana. Već mi je doneseno rešenje o zadržavanju, otkucano, a još me nisu ni priveli. Po nalogu @adv_djukanovic i @avucic. Zbog tvita. Evo i ovim putem da im poručim da mogu samo da me uhvate za k...c, i to ako im dozvolim - napisao je Nogo.

https://www.blic.rs/vesti/politika/uhapsen-srdan-nogo/xzrn6l7

БИА у паници почела и своје да хапси!

- Upravo me hapse. Došli su mi u pretres stana. Već mi je doneseno rešenje o zadržavanju, otkucano, a još me nisu ni priveli. Po nalogu @adv_djukanovic i @avucic. Zbog tvita. Evo i ovim putem da im poručim da mogu samo da me uhvate za k...c, i to ako im dozvolim - napisao je Nogo.

Хоће ли им дозволити?

Sorosevci hapse ljude zbog delikta misljenja. Tako satanisticki, tako komunisticki

Puna im usta demokratije i ljudskih prava a hapse ljude sto napisu nesto na tviteru.

A Nogo je napisao Djuki Bizonu da je prodao dusu za pare.

Zbog ovoga je Nogo uhapsen.

Inace Djuka Bizon je bio, dok nije prodao dusu Sorosu, drug sa Nogom. Hapsi druga jer mu rekao istinu u lice.

Дакле, сад се у страну ставља противпедерска екипа власти, да би педерско крило исте добило на простору.

Голо педерско дупе испред цркве и вешала Срђана Нога су две стране једне исте медаље.

Back