Ухапшен Ратко Младић

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Какав нам може бит останак ако нам најбољи одлазе?

Nikakav!

ratko-razumem.jpg

:bye::heart::(

Molim malo pažnje...
Pošto sam kažnjen na ovom forumu jer sam za Borisa Tadića rekao da je ustaša, mislim da imam pravo da kažem nešto što bi potvrdilo da nisam uvredio "gospodina" "predsednika". Ovo dugujem moderatorki milici cobanici jer me zamolila da na kulturan i dostojanstven način izrazim svoje nezadovoljstvo stanjem u kojem se nalazi "naša" "država".

Kao prvo svi smo mi svedoci da malo koja zemlja na svetu danas za sebe može da kaže da je nezavisna. To je jasno. Globalizacija, uticaj velikih svetskih sila, njihovi jaki interesi gutaju sve pred sobom. U svemu tome naravno davno su progutali i Srbiju, zajedno sa svim ostalim državama regiona. E sad opet se vraćam na Džona Perkinsa i na recepte koje je i on sam primenjivao na zemlje koje su pružale otpor svetskoj oligarhiji. Vojna čizma je kao što znamo najskuplja i najzadnja opcija svjetksih sila koja se upotrebljava samo ako ove prve opcije nisu urodile plodom. A prve opcije su "demokratizacija" društva, ekonomski slom države preko MMF-a i Svetske banke, dužničko ropstvo uporedo dovonjenjem marionetskih političara na vlast. E TU SMO!!!

Pošto smo utvrdili poreklo gospodina "predsednika" Srbije, bezsmisleno je više pričati o nekoj instituciji kad ta institucija vrši svoju funkciju po Ustavu. S obzirom da Srbija odavno više nije suverena zemlja koja odlučuje o svojoj sudbini, dvostruki zakonski i ustavni aršini se ne mogu sprovoditu u društvu jel tako? Pa naravno. S obzirom da predsednik Srbije ne vrši svoju dužnost kao institucija, ni ja ne moram poštovati prekršajni i krivični zakon, a još manje Borisa Tadića kao čovjeka i "predsednika". Ovim naravno ja potenciram da on ne radi po Ustavu (kao uostalom ni cela vlada, i sve stranke koje postoje u Srbiji) pa prema tome sledim primer našeg "predsednika. Ako on nije kažnjen za kršenje Ustava ne mogu ni ja za jedno obično "vređanje" (to što sam rekao popišam se na ustašu Tadića - kako stoji u jednom od mojih ranijih komentara).

Druga stvar, time što se meni ne dozvoljava da izrazim svoje mišljenje o nekome ili nečemu krši se moje demokratsko pravo slobode govora. Pošto sada živimo u demokratiji ja slobodno mogu da o svakome kažem šta mislim (bilo pozitivno ili negativno). Ako "predsednik" može da kaže na fin način...parafraziram "srpski narode najebem vam se svima majke" zašto ja ne mogu da iskoristim svoje pravo da kažem "gospodinu" da mi je želja da se ispišam na njega sa U na njegovoj glavi. Bitna je suština a ne forma. Zar ne? Ovim ja potenciram moje pravo da imam slobodu govora međutim moderatori me kazne zbog toga.

I treća stvar, naironičnije od svega što sam dobio kaznu za vređanje od milice_cobanice. Da li ste vi milice uvredili samu sebe svojim sufiksom? Da li to označava vašu profesiju ili je vaša karakterna osobina? Ako je profesija i vi ste čobanica...vi onda vređate sve osale nas koji komentarišemo po ovom forumu više od 5-6 godina. Ako i dalje mislite da smo mi obični forumaši ovce...ja bih zamolio da budete malo precizniji. (koja sorta i sl.)

A što se tiče generala Mladića on zna da je novi Mladić već rođen i da hoda po našoj okupiranoj zemlji. Bilo ih je sećate ih se.. Mišić, Putnik, Stepanović, Bojović, Draža. Dokle god je Srba biće i srpskih đenerala. Jednom ćemo skinuti ovaj jaram sa grbače, e sad da li će to biti pre ili posle Hirstovog dolaska...vidjećemo....

I još samo jedna stvar...da ne misle ljudi kako sam ja kao hrabar ovde na forumu mogu svašta da kažem ili napišem...
Nadam se da će me sreća poslužiti u životu da upoznam "predsednika" i da mu kažem u lice samo suštinu mog mišljenja o njemu. (ono što je boldirano).

Poslednja izmena:
Molim malo pažnje...
Pošto sam kažnjen na ovom forumu jer sam za Borisa Tadića rekao da je ustaša, mislim da imam pravo da kažem nešto što bi potvrdilo da nisam uvredio "gospodina" "predsednika". Ovo dugujem moderatorki milici cobanici jer me zamolila da na kulturan i dostojanstven način izrazim svoje nezadovoljstvo stanjem u kojem se nalazi "naša" "država".

Kao prvo svi smo mi svedoci da malo koja zemlja na svetu danas za sebe može da kaže da je nezavisna. To je jasno. Globalizacija, uticaj velikih svetskih sila, njihovi jaki interesi gutaju sve pred sobom. U svemu tome naravno davno su progutali i Srbiju, zajedno sa svim ostalim državama regiona. E sad opet se vraćam na Džona Perkinsa i na recepte koje je i on sam primenjivao na zemlje koje su pružale otpor svetskoj oligarhiji. Vojna čizma je kao što znamo najskuplja i najzadnja opcija svjetksih sila koja se upotrebljava samo ako ove prve opcije nisu urodile plodom. A prve opcije su "demokratizacija" društva, ekonomski slom države preko MMF-a i Svetske banke, dužničko ropstvo uporedo dovonjenjem marionetskih političara na vlast. E TU SMO!!!

Pošto smo utvrdili poreklo gospodina "predsednika" Srbije, bezsmisleno je više pričati o nekoj instituciji kad ta institucija vrši svoju funkciju po Ustavu. S obzirom da Srbija odavno više nije suverena zemlja koja odlučuje o svojoj sudbini, dvostruki zakonski i ustavni aršini se ne mogu sprovoditu u društvu jel tako? Pa naravno. S obzirom da predsednik Srbije ne vrši svoju dužnost kao institucija, ni ja ne moram poštovati prekršajni i krivični zakon, a još manje Borisa Tadića kao čovjeka i "predsednika". Ovim naravno ja potenciram da on ne radi po Ustavu (kao uostalom ni cela vlada, i sve stranke koje postoje u Srbiji) pa prema tome sledim primer našeg "predsednika. Ako on nije kažnjen za kršenje Ustava ne mogu ni ja za jedno obično "vređanje" (to što sam rekao popišam se na ustašu Tadića - kako stoji u jednom od mojih ranijih komentara).

Druga stvar, time što se meni ne dozvoljava da izrazim svoje mišljenje o nekome ili nečemu krši se moje demokratsko pravo slobode govora. Pošto sada živimo u demokratiji ja slobodno mogu da o svakome kažem šta mislim (bilo pozitivno ili negativno). Ako "predsednik" može da kaže na fin način...parafraziram "srpski narode najebem vam se svima majke" zašto ja ne mogu da iskoristim svoje pravo da kažem "gospodinu" da mi je želja da se ispišam na njega sa U na njegovoj glavi. Bitna je suština a ne forma. Zar ne? Ovim ja potenciram moje pravo da imam slobodu govora međutim moderatori me kazne zbog toga.

I treća stvar, naironičnije od svega što sam dobio kaznu za vređanje od milice_cobanice. Da li ste vi milice uvredili samu sebe svojim sufiksom? Da li to označava vašu profesiju ili je vaša karakterna osobina? Ako je profesija i vi ste čobanica...vi onda vređate sve osale nas koji komentarišemo po ovom forumu više od 5-6 godina. Ako i dalje mislite da smo mi obični forumaši ovce...ja bih zamolio da budete malo precizniji. (koja sorta i sl.)

A što se tiče generala Mladića on zna da je novi Mladić već rođen i da hoda po našoj okupiranoj zemlji. Bilo ih je sećate ih se.. Mišić, Putnik, Stepanović, Bojović, Draža. Dokle god je Srba biće i srpskih đenerala. Jednom ćemo skinuti ovaj jaram sa grbače, e sad da li će to biti pre ili posle Hirstovog dolaska...vidjećemo....

I još samo jedna stvar...da ne misle ljudi kako sam ja kao hrabar ovde na forumu mogu svašta da kažem ili napišem...
Nadam se da će me sreća poslužiti u životu da upoznam "predsednika" i da mu kažem u lice samo suštinu mog mišljenja o njemu. (ono što je boldirano).

Све је тако како си написао.....

СРБИЈО, МАЈКО МОЈА.... ТУГО МОЈА...........

Ало: Ратко Младић није ухапшен у братовој кући!

Превара - Ратко Младић није ухапшен у братовој кући!

mladicprevara.jpg

Фотографија открива да власти нешто крију

Уторак - 31.05.2011

Фотографија коју је неко из српских служби безбедности продао агенцијама, а на којој је Ратко Младић наводно снимљен на дан хапшења, још један је доказ причи коју је“ Ало!“ први објавио - да је Младић доведен у Лазарево уочи хапшења!

Наиме, на фотографији на којој генерал Младић наводно доручкује испред куће рођака у Лазареву, иако је исечена, види се неколико детаља који јасно указују да није реч о кући Бранка Младића у којој је званично обављено хапшење. Прво што упада у очи на фотографији на којој се види да Младић доручкује је браон шпански зид који је на угловима куће оивичен белом фарбом. Такође, на тој фотографији се јасно види и тамнобраон ламперија у десном углу надстрешнице и бела ПВЦ столарија у позадини. Ничега од ових делова екстеријера куће нема на кући Младићевог рођака у Лазареву. Исто тако, остаје нејасно ко је и кад фотографисао Младића.

- Објављена фотографија је прекадрирана тако да се не виде они који су седели за столом са генералаом, а који су били на оригиналној фотографији. Поред Младића, за столом су била најмање четири човека. Један који је фотографисао, један с којим Младић разговара у том тренутку, и најмање двојица који седе са његове леве и десне стране - каже за Ало! познати београдски професионални фотограф. Он додаје и да је снимак начињен аматерским апаратом или мобилниом телефоном.

Истина је само да је на овој фотографији генерал Младић обучен слично као на фотографији која приказује његов улазак у судницу Специјалног суда. Међутим, на слици из суда генералу су видно дужа коса и зулуфи него на слици која је снимљена наводно истог дана у јутарњим часовима (?), а на глави му је качкет друге боје.

И безбедносни аналитичари се слажу да је још много детаља хапшења Ратка Младића, које је држава изнела у јавност, у најмању руку сумњиво и готово нелогично.

- Како је могуће да се Младић крије у селу од 3.000 становника у кући свог стрица и да буде ухапшен баш у последњем тренутку, када се ломи одлука о добијању статуса кандидата за ЕУ? Како је генерал ако је преживео неколико можданих удара могао да живи сам са рођаком и да још ради на грађевини без икакве медицинске помоћи? Много је још питања на која власт мора да одговори јавности, а нека од њих су, где је Младић био пре хапшења и када је заправо тачно ухапшен, јер нико не може да поверује да је тај датум 26. мај - тврди за „Ало!“ професор Факултета безбедности Зоран Драгишић, који верује да званична верзија хапшења не може да прође као реална и истинита.

- У верзији хапшења која су пласирале наше власти мање-више је све сумњиво, очигледно је да се они нису ни потрудили да смислиле причу тако да буде бар иоле уверљива и да не вређа здрав разум и интелигенцију. Проблем је и у томе што нико од њих није изашао са неким логичним објашњењем како је то хапшења изведено. Председник Тадић је пре четири дана обећао да ће нас људи из БИА обавестити о детаљима хапшења, али њихове верзије још нема - напомиње Драгишић и додаје да је „већина чињеница које су пласиране по медијима тотална будалаштина“.

БИА: Но комент!

Шеф кабинета директора БИА Јован Стојић рекао је у краћој изјави за „Ало!“ да нема коментара на нелогичности.

- Агенција још увек не коментарише хапшење генерала Младића и чим буде готов извештај о хапшењу, како је то најавио председник Тадић, контактираће са вама - поручио нам је Стојић. Није нам одговорио када ће Агенција завршити тај свој извештај.

Три године држан у „Бондстилу“

Љиљана Булатовић, породични пријатељ и биограф генерала Ратка Младића, каже да апсолутно верује причама мештана Лазарева који тврде да најтраженији хашки бегунац није живео у њиховом селу.

- Власт је дужна да каже где је био Ратко Младић све ово време, одакле су га довели овако психофизички изнуреног, јер је свима јасно да није живео у Лазареву - тврди за „Ало!“ Љиљана Булатовић и додаје да би требало размислити о причи покојног Бране Црнчевића, који је говорио да Младића држе заробљеног у америчкој бази „Бондстил“ на Косову.

- Покојни Брана често је говорио да се Ратко Младић налази у заробљеништву, у „Бондстилу“ на Косову. Црнчевић је то сазнао из неких својих извора и веровао је да је генерал Младић у „Бондстилу“ подвргнут психофизичком изнуривању и да ће бити „приказан јавности“ онда када га буду, по њиховим монструозним мерилима, довољно урушили и када се за то стекне потреба власти. Да кад се појави, сруши о себи слику као о физичкој, моралној и војној громади - рекла је за „Ало!“ Булатовићева.

Нема дилеме да је држан неко време од стране наших непријатеља и да је прошао кроз "третман". Човек је полу-погубљен. Ко зна чиме су га тровали. Мислим да неће још дуго издржати.

Dobro informisani nemacki Spiegel-vrlo blizak nemackoj administraciji- pise da ce Srbija zahvaljujuci hapsenju i isporuci Mladica platiti milijarde dolara odstete zrtvama rata u Bosni.

Belgrade Could Face Billions in Claims

This is not without significance for the upcoming Mladic trial in The Hague. One of the issues in the current trial of Momcilo Perisic, the general chief of staff of the Yugoslav army during the capture of Srebrenica, is whether Perisic and Mladic planned and executed the taking of Srebrenica together. If the court can prove that Belgrade, contrary to all of its previous claims, intervened militarily in the Bosnian war, Serbia could face billions in claims from family members of those killed or from disabled veterans.

http://www.spiegel.de/international/europe/0,1518,765748-2,00.html

A ja mis;im da Dačić i taj divni SPS stoje iza oba hapšenja, i Karadžićevog i Mladićevog.
Dačić i kompanija svoje zločinačke biografije iz devedestih peru tuđom krvlju po starom komunističkom običaju.

Sine sve su sranke iste moraš to da razumeš. Samo svaki film mora da ima glavnu ulogu i reditelja, nije bitno ko piše scenario.
Predpostvaljam da znaš kako funkcioniše američka demokratija...republikanci i demokrate...dve hemisfere istog umnobolesnog mozga...politika se nastavlja onde gde je ona iz prošlog mandata stala...i tako u krug...

E vidiš u svakoj državi oni nastoje da instaliraju takav sistem. U Srbiji će to biti demokrate i naprednjaci...pa ti kao imaš neke izbore ljudi kao biraju nešto a zapravo nesvesno umiruju sebi savest jer misle da oni odlučuju o nečemu... :) To mu ga dođe isto ono kad je čovek osuđen na smrt pa mu dželat kaže biraj: hoćeš el. stolicu ili vešalo...

Dobro informisani nemacki Spiegel-vrlo blizak nemackoj administraciji- pise da ce Srbija zahvaljujuci hapsenju i isporuci Mladica platiti milijarde dolara odstete zrtvama rata u Bosni.

Belgrade Could Face Billions in Claims

This is not without significance for the upcoming Mladic trial in The Hague. One of the issues in the current trial of Momcilo Perisic, the general chief of staff of the Yugoslav army during the capture of Srebrenica, is whether Perisic and Mladic planned and executed the taking of Srebrenica together. If the court can prove that Belgrade, contrary to all of its previous claims, intervened militarily in the Bosnian war, Serbia could face billions in claims from family members of those killed or from disabled veterans.

http://www.spiegel.de/international/europe/0,1518,765748-2,00.html

Prove my ass...
Od toga nema nista, jer njima je stalo da ovaj Region stabilizuju ili ko vise voli, drze ga u pokornosti, a ne da otvaraju nova zarista i nova ludila nekom takvom presudom.
Osim toga, za tako nesto nema ni najmanjeg dokaza, niti ga je ikad bilo
Ovo je samo upozorenje Srbiji da ne talasa

О Боже свашта....a ја баш поверовао да је ухапшен у Лазареву !!! :D

Када је ухапшен био је превише блед за "бантаског сељака"... Не знам ја можда је ваздух другачији у Банату у односу на моју Бачку....или је можда стварно држан у "Бондстилу" ...

Samo da potvrdim detalj koji je ranije neko napisao. Istina je da su pred bljesak i oluju naređivana čudna i bespotrebna povlačenja srpske vojske. U tim povlačenjima je najviše ljudi i stradalo.
Jedini odgovor koji su Srbi dobijali od komande je "neko iz vrha je naredio".

Inače, seća se moj prijatelj izbeglica, da su preko motorole često psovali jedni druge, ali da su ponekad pričali i o ozbiljnim temama. Tako su mu jednom rekli "Vi ćete otići odatle. Mi ne znamo kad, ali ćete otići"
Tad su naravno svi mislili da se oni samo glupiraju, ali nažalost nije bilo tako. Bili su unapred obavešteni.

Možda će nekom biti interesantno, Srbi u Hrvatskoj se redovno potpisuju ćirilicom u svim dokumentima, a hrvati redovno piz.de zbog toga :D

Poslednja izmena:
Cobanica samo radi svoj posao, ja cu je pamtiti dok budem ovde, zbog nje vise ne otvaram teme (ionako sam retko to cinila)!

Ne nazivati Tadica ustasom, nego: Gospodin IZDAJNIK!

Ne zavredjuje on ovaj visak teksta, dovoljna je jedna rec IZDAJNIK
Na zalost nije jedini,nije on toliko sposoban da sam pronadje Mladica vec ima svoje sluge koje to obavljaju a on se samo kiti tudjim perjem kao i svaki drugi slabic
Jadna je nasa Srbija sa njima :(

Sine sve su sranke iste moraš to da razumeš. Samo svaki film mora da ima glavnu ulogu i reditelja, nije bitno ko piše scenario.
Predpostvaljam da znaš kako funkcioniše američka demokratija...republikanci i demokrate...dve hemisfere istog umnobolesnog mozga...politika se nastavlja onde gde je ona iz prošlog mandata stala...i tako u krug...

E vidiš u svakoj državi oni nastoje da instaliraju takav sistem. U Srbiji će to biti demokrate i naprednjaci...pa ti kao imaš neke izbore ljudi kao biraju nešto a zapravo nesvesno umiruju sebi savest jer misle da oni odlučuju o nečemu... :) To mu ga dođe isto ono kad je čovek osuđen na smrt pa mu dželat kaže biraj: hoćeš el. stolicu ili vešalo...

Svaka ti je na mestu prijatelju :ok: Sto se tice slobode govora to je vec sirok pojam

Zavisi gde govoris (pises) nekome se ne svidjaju neciji kometari jer ISTINA JE JAKO BOLNA
ja sam bio i ostajem za slobodu govora i pravdu ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back