Ухапшен Ратко Младић

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ako mislis da me vredja to tvoje vlahanje...dzaba kuckas po tastaturi...
za razliku od tebe , odlicno znam i ko sam i sta sam i ko su mi bili preci....

a vi ste ti koji po potrebi trcite u tursku i prizivate otomane kao neko dobro...nemoj sada da se pravis naivna...to sto vas oni nece...pa to bas i nije cudno..
znaju oni da ko izda svog izda ce i ovog derugog....

Ma nego da znaš , pričo ti đedo , uključivo sa epskim ciklusom o Marku Kraljeviću ..
Otomane prizivate vi , zapravo ste obnovili Srednji vijek , otpočeli ste sa nosanjem mošti kneza (koga zovete carem) Lazara .. kada su Europljani istiskivali Otomane vi ste im bili pogodan partner, pa su vas nagradili našom zemljom .. sada ste isto mislili ponoviti - opet otimačina .. Ne može to , niste napravili Veliku Srbiju , a nije ni komunizam uspostavljen .. Srbi su se bona orodili sa Turcima , sa pravim Turcima , kontaš ..

Ma nego da znaš , pričo ti đedo , uključivo sa epskim ciklusom o Marku Kraljeviću ..
Otomane prizivate vi , zapravo ste obnovili Srednji vijek , otpočeli ste sa nosanjem mošti kneza (koga zovete carem) Lazara .. kada su Europljani istiskivali Otomane vi ste im bili pogodan partner, pa su vas nagradili našom zemljom .. sada ste isto mislili ponoviti - opet otimačina .. Ne može to , niste napravili Veliku Srbiju , a nije ni komunizam uspostavljen .. Srbi su se bona orodili sa Turcima , sa pravim Turcima , kontaš ..

blah , blah, blah.... vec smo objasnili od kada su Srbu ziveli u Bosni...tvoje prazne price me ne zanimaju....

......

Prilozi

• europe_12thcentury_1884.jpg
    europe_12thcentury_1884.jpg
    87,8 KB · Pregleda: 4
  • ethnic.jpg
    ethnic.jpg
    70,2 KB · Pregleda: 3
  • Deutsche_Staemme_Mundarten_.jpg
    Deutsche_Staemme_Mundarten_.jpg
    93,9 KB · Pregleda: 3
  • top3-2.jpg