gost 23146
Buduća legenda
- Poruka
- 46.396
SAD i EU.Iz EU Nemačka i Italija pre svih.A ko bi bio taj krivac?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
SAD i EU.Iz EU Nemačka i Italija pre svih.A ko bi bio taj krivac?
SAD,NATO,EU.A ko bi bio taj krivac?
Rugala se ruga ,pa postala druga!!Bwm ti coveka, zaklinjao se da ce se pre ubiti nego da dozvoli da ga uhapse...i sta bi.....usralo se govedo u gace hahah
Саопштење за јавност
Београд, 27. мај 2011.
БОГ ВАС КЛЕО, ПОГАНИ ИЗРОДИ!
Хапшење ратног команданта Војске Републике Србске, ђенерала Ратка Младића, представља издајнички чин, који неће, како тврди Борис Тадић, „скинути љагу са Србије“, већ ће навући сву срамоту овог света, али и праведни гнев србског народа, на оне који данас управљају србском државом!
Издајници морају знати да ће им народ кад-тад судити. Сваки њихов антисрбски потез само је корак ближе до испуњења Божје и народне правде!
Отачаствени покрет Образ позива све Србе који знају ко је ђенерал Ратко Младић и шта је тзв. Хашки трибунал да у недељу 29. маја, у 19 часова, дођу на митинг испред Дома Народне скупштине, где ћемо показати и себи и свету да Србија није Борис Тадић!
Отачаствени покрет Образ
Информативна служба
Ne obraćam pažnju.Kad sam video na onoj slici kako se iseckao staklom,samo čekam da ga pokupe doce i smeste u Vrapće.
evo vidis razliku ...mladic ode u hag , ne secemo se ,ne urlamo , ne palimo zastave EU, ne strajkujemo ,ne durimo se .....a rvati doziveli brutalan samo snosaj zbog generala .....
sto se tice onog ''mi rvati'' , ne zameri mu ...zivot mu je toliko monoton i dosadan da je i samog sandor la veja po mracnim mislima nadmasio
Uuuuuuuuuuuuuu evo moralnih gromada sa proklinjanjem i kletvama...hebote u kom veku ti likovi zive, ponasaju se k'o vlaske babe...
Organizovano to rade.Bolest je tako daleko odmakla da vide zatrpavanje moderacije prijavama kao borbu za ''hrvatsku stvar''.

Кога је требао, тога је убио.
SAD,NATO,EU.

pusi ***** ***** ti mater muslimasnku poturice smrdljiva!
MARS STOKO!MARS STOKO!
***** li ti mater poganu sto te okotila!
Na ***** ste mi se popeli vise!
SVE BI VAS TREBALO POBITI POTURICE ***** LI VAM MAJKE SMRDLJIVE!
ZIVEO RATKO,BRANIO SI SRPPSKI NAROD,NISU BILI OVCE ZA KLANJE,SREBRENICA TE PAMTI!

Rugala se ruga ,pa postala druga!!
Ne obraćam pažnju.Kad sam video na onoj slici kako se iseckao staklom,samo čekam da ga pokupe doce i smeste u Vrapće.

Саопштење за јавност
Београд, 27. мај 2011.
БОГ ВАС КЛЕО, ПОГАНИ ИЗРОДИ!
Хапшење ратног команданта Војске Републике Србске, ђенерала Ратка Младића, представља издајнички чин, који неће, како тврди Борис Тадић, „скинути љагу са Србије“, већ ће навући сву срамоту овог света, али и праведни гнев србског народа, на оне који данас управљају србском државом!
Издајници морају знати да ће им народ кад-тад судити. Сваки њихов антисрбски потез само је корак ближе до испуњења Божје и народне правде!
Отачаствени покрет Образ позива све Србе који знају ко је ђенерал Ратко Младић и шта је тзв. Хашки трибунал да у недељу 29. маја, у 19 часова, дођу на митинг испред Дома Народне скупштине, где ћемо показати и себи и свету да Србија није Борис Тадић!
Отачаствени покрет Образ
Информативна служба

Uuuuuuuuuuuuuu evo moralnih gromada sa proklinjanjem i kletvama...hebote u kom veku ti likovi zive, ponasaju se k'o vlaske babe...

Sta tebe to pogadja kad si ateista.
Vidim da ti to sad ne smeta.Ameri nam rekli koljite se i mi se klali...dakle skakali smo uz kolce koje su nam servirali i svirali, vrsan dokaz inteligencije tadasnje vojske i politicara po principu - radi sta ti kaze svet da radis. Genijalno.
Не маштај много, све је било договорИТо!Dok je imao oruzje jna..a onda..bezte noge usra vas hahahaha
Jel' bolje danas...![]()
Sta tebe to pogadja kad si ateista.

Vojnik o skraćenju,oni o poštenjuAu, fašisti se pozivaju na Božju pravdu? Komedija!![]()

Koliko POTURICE mogu da mi dignu pritisak,neverovatno!

Не маштај много, све је било договорИТо!