Ухапшен Ратко Младић

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Саопштење за јавност
Београд, 27. мај 2011.

БОГ ВАС КЛЕО, ПОГАНИ ИЗРОДИ!

Хапшење ратног команданта Војске Републике Србске, ђенерала Ратка Младића, представља издајнички чин, који неће, како тврди Борис Тадић, „скинути љагу са Србије“, већ ће навући сву срамоту овог света, али и праведни гнев србског народа, на оне који данас управљају србском државом!

Издајници морају знати да ће им народ кад-тад судити. Сваки њихов антисрбски потез само је корак ближе до испуњења Божје и народне правде!

Отачаствени покрет Образ позива све Србе који знају ко је ђенерал Ратко Младић и шта је тзв. Хашки трибунал да у недељу 29. маја, у 19 часова, дођу на митинг испред Дома Народне скупштине, где ћемо показати и себи и свету да Србија није Борис Тадић!

Отачаствени покрет Образ
Информативна служба

Uuuuuuuuuuuuuu evo moralnih gromada sa proklinjanjem i kletvama...hebote u kom veku ti likovi zive, ponasaju se k'o vlaske babe...

:hahaha::hahaha::hahaha:

evo vidis razliku ...mladic ode u hag , ne secemo se ,ne urlamo , ne palimo zastave EU :mrgreen:, ne strajkujemo ,ne durimo se .....a rvati doziveli brutalan samo snosaj zbog generala .....

sto se tice onog ''mi rvati'' , ne zameri mu ...zivot mu je toliko monoton i dosadan da je i samog sandor la veja po mracnim mislima nadmasio
Ne obraćam pažnju.Kad sam video na onoj slici kako se iseckao staklom,samo čekam da ga pokupe doce i smeste u Vrapće.

Саопштење за јавност
Београд, 27. мај 2011.

БОГ ВАС КЛЕО, ПОГАНИ ИЗРОДИ!

Хапшење ратног команданта Војске Републике Србске, ђенерала Ратка Младића, представља издајнички чин, који неће, како тврди Борис Тадић, „скинути љагу са Србије“, већ ће навући сву срамоту овог света, али и праведни гнев србског народа, на оне који данас управљају србском државом!

Издајници морају знати да ће им народ кад-тад судити. Сваки њихов антисрбски потез само је корак ближе до испуњења Божје и народне правде!

Отачаствени покрет Образ позива све Србе који знају ко је ђенерал Ратко Младић и шта је тзв. Хашки трибунал да у недељу 29. маја, у 19 часова, дођу на митинг испред Дома Народне скупштине, где ћемо показати и себи и свету да Србија није Борис Тадић!

Отачаствени покрет Образ
Информативна служба

Au, fašisti se pozivaju na Božju pravdu? Komedija!:hahaha:

Америчка обавештајна служба годинама је спречавала хапшење генерала Ратка Младића. То је још 2008. године у књизи „Госпођа тужитељка“ објавила Карла Дел Понте, бивша главна тужитељка Хашког трибунала.
Према њеним речима, шеф ЦИА-е Џорџ Тент, опструирао је хапшење бившег команданта Војске Републике Српске, иако је претходно обећао да ће помоћи да „најтраженији хашки бегунац“ буде ухваћен. Дел Понтеова још наводи да су Ратко Младић и Радован Караџић одавно били лоцирани, али да због „притиска светских сила нису могли да буду ухапшени“.
Да је ЦИА свих ових година „помагала“ Ратку Младићу, а претходно и Радовану Караџићу, постало је јасно још 2006. године када је објављено да америчка обавештајна служба и британски Ем-ај-сикс (MI6) директно руководе потрагом и припремом хапшења бившег команданта босанских Срба.
Тада је постало очигледно и да ове две обавештајне структуре управљају Безбедносно-информативном агенцијом, што је потврдио и некадашњи други човек војне обавештајне службе пензионисани пуковник Милан В. Петковић.
„Званично, на челу тима за хапшење и даље се налази специјални тужилац за ратне злочине Владимир Вукчевић, одмах испод њега БИА и Служба за откривање ратних злочина МУП Србије, а заправо се сви конци вуку из америчке и британске амбасаде у Београду“, објављено је пре пет година.
Потврда ове информације стигла је 2009. године, када је министар иностраних послова Србије Вук Јеремић признао да обавештајнеслужбезападнихземаљарадезаједносасрпскимколегаманаоткривањунајтраженијегхашкогоптуженика.
Због тога не треба да изненади информација из 2006. године да су британски агенти још тада ухапсили Ратка Младића у Румунији, као и да су чекали погодан тренутак да вест буде објављена.
http://www.alternativnevesti.com/in...tajna-sluzba&catid=61:analize-vesti&Itemid=47

Неколико пута сам тврдио али без прецизне потврде (без Линка), да су Амери ставили шапу на Младића давно већ. Држали су га и уцењивали Србију док нису ,,завршили посао'' на који Србија није пристајала. Значи, добијен је српски пристанак и ево Младића по истом рецепту као и са Готовином. Само сам ја очекивао ,,испоруку'' негде око Хан Пијеска.
То да Србијом вршљају аагенти ЦИА и МИ-6 зна већина Срба. Још Вук Драшковић, са позиције Министра спољних послова, је потписивао са Америма нека документа о дозволи овим агентима да вршљају Србијом.Наводно пролаз војним конвојима на КиМ и са КиМ ако загусти.
Вук је то урадио да би спасио гузу од Хашког трибунала, за дела његове гарде 90-тих.
Еј,Србијо шта си изнедрила!?

Koliko POTURICE mogu da mi dignu pritisak,neverovatno!

nepizdin.jpg

Uputstvo za upotrebu ti je na poledjini. :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back