Ухапшен Ратко Младић

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Razlika je u tome sto se komandanti balija slobodno setaju... Prvi bih pljunuo na skrivanje Mladica da je Hag procesuirao sve njih, ali kad vidim da Oric dobija 3 godine, bese Dudakovica ni ne procesuiraju... O cemu onda ima da se prica...

Poslednja izmena od moderatora:
Ma šta on može da dokaže, kad zna vrlo dobro kakvo su nepočinstvo napravili u Srebrenici? Treba reći zarad onih koji to ne znaju, da nijedan, ponavljam nijedan vojnik ili oficir vojske Republike Srpske nije poricao masakr u Srebrenici, već su se svi vadili na priče tipa "nisam se tada nalazi na tom području" i slične gluposti. Neki su čak i priznali krivicu. Ono, možete vi do sutra da lažete i mažete da se taj masakr nije dogodio, ali je činjenica da su ratni zarobljenici masovno ubijani po školama, fabrikama, štalama, fudbalskim igralištima itd. Bilo da su pobili 2000 ili 15 000 ljudi, činjenica je da se taj zločin desio i velika je sramota što se mnogi ponose masovnim ubijanjem ljudi. Strašno.

Ha, ha, pa vidis, velika je razlika izmedju te dve cifre......................i tek kad se utvrdi pravi broj, bar priblizno naravno, moci ce da se utvrdi i prava istina. E zato vi, dragi moj i manipulisete toliko tim ciframa i proturate parolu da je svejedno da li je ubijeno 100 ili 10000 ljudi.

Ни мање ни више него бомбардовање Либије, или упади у Братунац, кравицу итд...
Шта ми то глумимо овде?

Naravno.
Ali ubiti neprijateljskog zarobljenog vojnika nije srpska tradicija čojstva... to nije u duhu srpskog naroda, naroda koji je stvorio pjesmu o Marku Kraljeviću sa stihovima:
Jao meni do Boga miloga,
đe pogubih od sebe boljega.

Ima li ijedan narod na svijetu ovakav stih?!

Pa i meni su pricali ljudi koji su bili iz BiH i nije samo to ti si ovde stavio neke cinjenice koje jesu takve.
Ali kakve veze ima to da su Hrvati cinili zlocine sa tim da je i Mladic dopustio sto sta....
Slazem se ja sa tobom oko sto sta al opet zlocin ne opravdava zlocin.
Opet se pravis nevest i naivan,hehe
Svedocenje i vidjenja mnogih,zasniva se "cuo sam, mislim da je tako bilo,on mi je rekao itd.."
Nema zlocina sa Srbske strane! Odbrana svog Naroda kao i Srbskih teritorija nemoze biti zlocin!

Naravno.
Ali ubiti neprijateljskog zarobljenog vojnika nije srpska tradicija čojstva... to nije u duhu srpskog naroda, naroda koji je stvorio pjesmu o Marku Kraljeviću sa stihovima:
Jao meni do Boga miloga,
đe pogubih od sebe boljega.

Ima li ijedan narod na svijetu ovakav stih?!

Не лупетај, таква глупава логика нас је довела до тога да су нам сви около дошли главе.
Какви стихови, какви бакрачи.

Ne, rat se vodi da bi se iskasapilo što više žena i dece. J b t, kakvih sve frikova ima.:roll:

То причај онима који су направили Јасеновац, изгледа да је најбоље да се мамлази овде држе и даље оне, ко тебе по једном образу ти му окрени и други.

Apsolutno nije ako mislis za Srbe!
Apsolutno je postovan zakon ratovanja i odbrane Srbskog zivlja od strane vojske Republike Srbske i Generala Mladica!
Ne priznajem a neverujem da i Haski sud ce da prizna namestaljke i lazna svedocenja pojedinih. :)

na koji se to Zakon ratovanja pozivaš - Nemanja sine Muratov

jel onaj što ga provodiše Mladić&krvloci doo

[/B]
Ha, ha, pa vidis, velika je razlika izmedju te dve cifre......................i tek kad se utvrdi pravi broj, bar priblizno naravno, moci ce da se utvrdi i prava istina. E zato vi, dragi moj i manipulisete toliko tim ciframa i proturate parolu da je svejedno da li je ubijeno 100 ili 10000 ljudi.

Ubijeno je gotovo 8000 ljudi i to prema zvaničnim podacima Republike Srpske.:rtfm:

[/B]
Ma psti ga, vidis da kaki...
Ista prica kao sa Sarajevom, odnosno nastavak balijske bajke,sa namestim zrtvama i tumacenjima koje niko nemoze da shvati.
Na mnogo mesta u BiH su "falsirali" zlocine, pobili svoje i snimali preobuceni u Srbsku vojsku kako masakrira nekog. Videli ste koliko svedoka je samo Seselj u Hagu razbucao :)

Čekaj, zar po tebi Srebrenica nije zločin?!

Zlocin je u smislu streljanja ratnih zarobljenika, vojnika, koji su ubijali srpske civile, sto je po meni, laiku, najmanji zlocin u jednom ratu. Nije zlocin ako znamo da gotovo ni jedan zlocinac sa njihove strane nije optuzen i osudjen za ta zverstva, znaci ne bi ni ovi bili osudjeni da nisu streljani. Uz to dolazi i stvarni broj streljanih, i ko je stvarni izvrsitelj itd.

Ubijeno je gotovo 8000 ljudi i to prema zvaničnim podacima Republike Srpske.:rtfm:

Ne zaboravi da je Dodik predao dokumentaciju Jasenovca aemrikancima , a vi hrvatima istog momenta .
Ko zna kakva je trgovina bila u pitanjuu , kad je on naredio da se ta cifra uzme kao ozbiljna i relevantna .

Dal je iko ikad radio konkretnu istragu , koja bi dokazala tacan ili bar priblizan broj postraeljanih , kojih je svakako bilo . \
Kolko ja znam nije .

Jedine zene i deca pobijeni u okolini Srebrenice su srpska. Mozda tebe boli Q za to, ali njega nije, zato je on Srpski Heroj, a ti i takvi ste ...... ;) znas i sam

I svi koji su te zločine načinili su se izvukli prema Tuzli, a Mladić i ekipa su pobili srebreničku sirotinju i gologuziju. Najmlađi među Srebreničkim žrtvama je imao samo 12 godina. Čak su pustili Ibrana Mustafića, koji je prema njihovim podacima bio ratni zločinac.

Jak ti je heroj, nema šta. Bio je kurčevit dok je ima nadmoćno naoružanje, a čim su se snage koliko toliko izjednačile, HVO i Armija BIH su ga otresle ko ciganče slinu. Ej bre, došli su na samo 20 kilometara od Banja Luke.

I svi koji su te zločine načinili su se izvukli prema Tuzli, Mladić i ekipa su pobili srebreničku sirotinju i gologuziju. Najmlađi među Srebreničkim žrtvama je imao samo 12 godina. Čak su pustili Ibrana Mustafića, koji je prema njihovim podacima bio ratni zločinac.

Jak ti je heroj, nema šta. Bio je kurčevit dok je ima nadmoćno naoružanje, a čim su se snage koliko toliko izjednačile, HVO i Armija BIH su ga otresle ko ciganče slinu. Ej bre, došli su na samo 20 kilometara od Banja Luke.

Вероватно је све те кољаче који су се извукли осудио хашки суд, или онај октроисани суд БиХ, нема шта да се секираш...

I svi koji su te zločine načinili su se izvukli prema Tuzli, a Mladić i ekipa su pobili srebreničku sirotinju i gologuziju. Najmlađi među Srebreničkim žrtvama je imao samo 12 godina. Čak su pustili Ibrana Mustafića, koji je prema njihovim podacima bio ratni zločinac.

Дете, мање читај ту твоју *****/хрватску митологију и врати се у стварни свет.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back