Ухапшен Ратко Младић

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
malo si dosadan sa tim montiranim snimkom. aj nešto drugo nađi

Није монтиран, то што ти његов садржај не одговара то је друга ствар. Нисам ни очекивао да ћеш показати захвалност. ;)

И могао си покушати са неком другом фором, та ти је отрцана и без увреде плиткоумна.

Није монтиран, то што ти његов садржај не одговара то је друга ствар. Нисам ни очекивао да ћеш показати захвалност. ;)

И могао си покушати са неком другом фором, та ти је отрцана и без увреде плиткоумна.
ajde nesretniće vidi se iz aviona da im je govore šta trebaju reć... a plitkouman ti je ****

SPECIJAL-KNJIGA.jpg

Press juče podelio knjigu o Ratku Mladiću u više od 100.000 primeraka. Rojters priču o našem podvigu preneo u ceo svet - HVALA NA POVERENJU
Bolje toalet pejper da su delili nego knjigu, znash koliko ce biti zasechenih shupaka u narednom periodu? :lol:

Ja nesto ne kapiram ove patriote...
Nije najgore sto je cast nacije zgazena, sloba to odradio prisilno i lako....
Najgore je sto se danas prica o casti nacije , a preko bescasca pojedinacnog....
To vam je ono trazenje necega cega nema u kolektivitetu....
Pa ne moze se od sto ljudi visine do1,60m napraviti trojica visine 2m.....

Sve patriote koje znam a laprdaju o patriotizmu, mogu da ocenim da niti su casni individualno , niti su bas voljni da misle kolektivno, vec su orni da lome, pucaju, kolju i ubijaju one koji im se suprostave...
Ostale patriote koje znam, vidim kako vide da je danas nevreme i da ih svi love i napadaju....i "patriote lajavci" i oni drugi, nihilisti i sebicnjaci ....

Na ovoj temi je u redu pricati o patriotama prvog tipa, znaci ovima sto su spremni da lome, pucaju, kolju, ubijaju, sve one koji im se suprostave....jer u sustini i Ratko Mladic je bio jedan od tih...
Nije u redu da se prica o patriotizmu na temi o Ratku Mladicu....
A posebno u temi uhapsen ratko mladic...koja je sasvim druga tema...

Ja nesto ne kapiram ove patriote...
Nije najgore sto je cast nacije zgazena, sloba to odradio prisilno i lako....
Najgore je sto se danas prica o casti nacije , a preko bescasca pojedinacnog....
To vam je ono trazenje necega cega nema u kolektivitetu....
Pa ne moze se od sto ljudi visine do1,60m napraviti trojica visine 2m.....

Sve patriote koje znam a laprdaju o patriotizmu, mogu da ocenim da niti su casni individualno , niti su bas voljni da misle kolektivno, vec su orni da lome, pucaju, kolju i ubijaju one koji im se suprostave...
Ostale patriote koje znam, vidim kako vide da je danas nevreme i da ih svi love i napadaju....i "patriote lajavci" i oni drugi, nihilisti i sebicnjaci ....

Na ovoj temi je u redu pricati o patriotama prvog tipa, znaci ovima sto su spremni da lome, pucaju, kolju, ubijaju, sve one koji im se suprostave....jer u sustini i Ratko Mladic je bio jedan od tih...
Nije u redu da se prica o patriotizmu na temi o Ratku Mladicu....
A posebno u temi uhapsen ratko mladic...koja je sasvim druga tema...

sta lupetas ti,takve kao ti treba deportovati u Pristinu ili Sarajevo da malo prozivis sa siptarima i bosanskkim muslimanaima,da vidis sta je mrznja,onda bi ti doslo iz guzice u glavu..sikter

Znate kako, kad bi francuz rekao "Ja Francusku volim najviše na svetu i nikome je neću dati", to bi bilo ok. A kada srbin kaže isto to za svoju zemlju, onda ga odmah proglašavaju ekstremnim nacionalistom, ili kako već.

Možda malo preterujem, ali nije daleko od istine. Duboko u svest nam je utisnuta neka poniznost i pokornost, i to u svega desetak poslednjih godina. Čudno je kako nam stalno nameću kolektivnu krivicu. Eto, nemci imaju problema sa mnogo turaka. Mrze ih iz dna duše. O tome sam slušao i kada sam tamo bio. Čist nacionalizam kojim su oni veoma skloni. I niko ih zbog toga ne krivi. Ne može im niko ništa. Mrze turke i gotovo. Nema nevladinih organizacija i sličnih koji ustaju u neku zaštitu turaka.

Znate kako, kad bi francuz rekao "Ja Francusku volim najviše na svetu i nikome je neću dati", to bi bilo ok. A kada srbin kaže isto to za svoju zemlju, onda ga odmah proglašavaju ekstremnim nacionalistom, ili kako već.

Možda malo preterujem, ali nije daleko od istine. Duboko u svest nam je utisnuta neka poniznost i pokornost, i to u svega desetak poslednjih godina. Čudno je kako nam stalno nameću kolektivnu krivicu. Eto, nemci imaju problema sa mnogo turaka. Mrze ih iz dna duše. O tome sam slušao i kada sam tamo bio. Čist nacionalizam kojim su oni veoma skloni. I niko ih zbog toga ne krivi. Ne može im niko ništa. Mrze turke i gotovo. Nema nevladinih organizacija i sličnih koji ustaju u neku zaštitu turaka.

francuzi zive slobodno na svom prostoru dok su srbi masovno pobijeni i proterani sa vecine svog etnickog prostora..............ovo sto danas imamo to su ostaci srpskih teritorija krnja srbija i krnja rs

i ja sam čuo da je "bežanija" obilježje hrvata :lol:

Jašta je. Videlo se 1993. u Srednjoj Bosni kada ste bežali brže od Bolta od vađšeg cvijeća. Tada ste se uvlačili Ratku i Radovanu u dupe da spasete svoje kukavičke živote. Naša najveća greška. Svu stoku iz HVO je trebalo ostaviti mujagama i mudžosima da vas istranžiraju kao za pečenje. Nego mi spasili vas tako "hrabre". Da ne govorimo o bežaniji vaših Jastrebova iz Vukovara koji su otišli "pomoć". Trčali ste kroz kukuruze brzinom svetlosti. Da ne spominjemo Blajburg itd. itd.

Холандски Институт за ратну дипломатију је утврдио да Србија нема никаквог учешћа у догађајима у Сребреници. Тај Институт је на 750 страна чак утврдио да ни Радован Караџић и Ратко Младић нису имали никаквог утицаја. Били су толико објективни да тужилаштво Хашког трибунала није могло ту студију да понуди као доказ о злочинима које су Срби починили.

Изетбеговић је сведочио да му је Клинтон још марта 1993. године рекао да без бар 5.000 муслиманских жртава не може да покрене НАТО против Срба.
Када су видели да не могу да напабирче тај број ни на који начин, онда су 2003. године блокирали простор бивше фабрике акумулатора и почели да откопавају. Наједном се лица која су закопана пре 20 година на муслиманским гробљима појављују на списковима да су их Срби убили јула 1995. Прегледали смо њихове матичне књиге умрлих и нашли више стотина муслимана који су умрли у другим временима, на другим местима а опет су их покопали сада као жртве.

За злочине над српским народом Сребренице, Бирча и Подриња, где је на стравичан начин убијено 3.262 српска цивила и борца нико није одговарао..
Академик Коста Чавошки је приметио да је основно и најважније питање истине.„Каква је истина о Сребреници?
Бројке које муслимани и међународни чиниоци намећу су лажне. Када је реч о српским жртвама треба рећи да је коначни списак жртава у том крају 3262 имена од којих је 860 страдалих било из редова војске и полиције а 2382 су били цивили, дакле старци, жене и нарочито деца. Тај број је неупоредиво већи него што су бројке које муслимани могу доказати.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back