gost 261081
Poznat
- Poruka
- 7.081
Zapamtite Srbi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
čuj dosadan...što ste bežali ako niste morali...

malo si dosadan sa tim montiranim snimkom. aj nešto drugo nađi
zemo... jel znaš da nijednu bitku poslje 9, mjeseca 91 sa hrvatima nije dobio. samo je gubio. luzer![]()

i ja sam čuo da je "bežanija" obilježje hrvata![]()
ajde nesretniće vidi se iz aviona da im je govore šta trebaju reć... a plitkouman ti je ****Није монтиран, то што ти његов садржај не одговара то је друга ствар. Нисам ни очекивао да ћеш показати захвалност.
И могао си покушати са неком другом фором, та ти је отрцана и без увреде плиткоумна.
ajde nesretniće vidi se iz aviona da im je govore šta trebaju reć... a plitkouman ti je ****

Ma jel ti to stvarno pojma nemas sta se u Bosni desavalo!!!!!
Dje je to on imao bitke sa Hrvatima????![]()

nigdi samo na dinari, livanjskom bojištu, akcije zima 94, skok 1, skok 2, ljeto 95...![]()
Zapamtite Srbi.

Bolje toalet pejper da su delili nego knjigu, znash koliko ce biti zasechenih shupaka u narednom periodu?![]()
Press juče podelio knjigu o Ratku Mladiću u više od 100.000 primeraka. Rojters priču o našem podvigu preneo u ceo svet - HVALA NA POVERENJU

Bolje toalet pejper da su delili nego knjigu, znash koliko ce biti zasechenih shupaka u narednom periodu?![]()
Ja nesto ne kapiram ove patriote...
Nije najgore sto je cast nacije zgazena, sloba to odradio prisilno i lako....
Najgore je sto se danas prica o casti nacije , a preko bescasca pojedinacnog....
To vam je ono trazenje necega cega nema u kolektivitetu....
Pa ne moze se od sto ljudi visine do1,60m napraviti trojica visine 2m.....
Sve patriote koje znam a laprdaju o patriotizmu, mogu da ocenim da niti su casni individualno , niti su bas voljni da misle kolektivno, vec su orni da lome, pucaju, kolju i ubijaju one koji im se suprostave...
Ostale patriote koje znam, vidim kako vide da je danas nevreme i da ih svi love i napadaju....i "patriote lajavci" i oni drugi, nihilisti i sebicnjaci ....
Na ovoj temi je u redu pricati o patriotama prvog tipa, znaci ovima sto su spremni da lome, pucaju, kolju, ubijaju, sve one koji im se suprostave....jer u sustini i Ratko Mladic je bio jedan od tih...
Nije u redu da se prica o patriotizmu na temi o Ratku Mladicu....
A posebno u temi uhapsen ratko mladic...koja je sasvim druga tema...
Znate kako, kad bi francuz rekao "Ja Francusku volim najviše na svetu i nikome je neću dati", to bi bilo ok. A kada srbin kaže isto to za svoju zemlju, onda ga odmah proglašavaju ekstremnim nacionalistom, ili kako već.
Možda malo preterujem, ali nije daleko od istine. Duboko u svest nam je utisnuta neka poniznost i pokornost, i to u svega desetak poslednjih godina. Čudno je kako nam stalno nameću kolektivnu krivicu. Eto, nemci imaju problema sa mnogo turaka. Mrze ih iz dna duše. O tome sam slušao i kada sam tamo bio. Čist nacionalizam kojim su oni veoma skloni. I niko ih zbog toga ne krivi. Ne može im niko ništa. Mrze turke i gotovo. Nema nevladinih organizacija i sličnih koji ustaju u neku zaštitu turaka.
i ja sam čuo da je "bežanija" obilježje hrvata![]()