Ухапшен Ратко Младић

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...Srba je bilo i u Vokovaru iokolo njega,sto jos vise ukazuje na vasu nesposobnost...to vam je Milosevic rekao...ne moras da me ubijedjujes u suprotno,jer nisam rodjen poslje zadnjeg rata..ja sam vec tada imao 30-tak godina i dobro pamtim vase mucenje i stenjanje pod Vukovarom..mogu da ti i CD posaljem,da se prisjetis..
Posalji i izvestaj Italijanske novinarke koja je u italiji napisala clanak o Ustaskom zlocinu u Vukovaru gde su u pobili zenu i decu zato sto su srbi... Pa Osjek i okolna sela.
A tili bese onaj sto je skocio na vojno vozilo i rukom davio vojnika (makedonca- ne srbina) u Splitu. Ma ne nisi ti , gde bi ti to ti si za pravdu... pa makar ona i Hrt bila.

A nisu u zatvoru..................interesantno. Demokrate ce za pisljivih 20 evra dati i sva rebra pandurima na raspolaganje. Nisko ste spali

Beogradska elita osuđuje huligansko ponašanje radikala, divljačko napadanje policije kamenicama. Ja sam bio prisutan i sve sam gledao. Marva je kamenicama gađala iz mraka Pionirskog parka na policiju. Policija je trebala daleko energičnije da odreaguje jer su bili ugroženi građani i njihova imovina.
Sve u svemu, od radikala ne može ništa pametnije da se očekuje sem organizovano kamenovanje ambasada. Ja da se pitam, svi ti huligani bi bili iza rešetaka na po 6 meseci minimum i novčano kažnjeni.

Treba naplatiti tu štetu koju su napravili lomeći Beograd.
Kamenje na sve strane, crvene boje. Verovatno su lomili negde ulice ili žardinjere, istraga će utvrditi.

Moja usta, hvalite me...:lol:

Štaš, nema svaka šuša visoko obrazovanje da probleme rešava razgovorom već mora da se uhvati kamenice kao radikali huligani ili kao mladić genocidom ;)
A kad se sve završi, nisam ja nemam pojma ko je ubijao civile. Govna licemerna jedni i drugi koji su ratovali.

Iskren da budem, Hag je blaga kazna sa konforom, ja da sudim, samo bi dobili po metak u čelo gotovina, tuđman, mladić, karadzic, milošević itd. poslednja trojica za veleizdaju Srbije.

Poslednja izmena:
Štaš, nema svaka šuša visoko obrazovanje da probleme rešava razgovorom već mora da se uhvati kamenice ili kao mladić genocidom ;)
A kad se sve završi, nisam ja nemam pojma ko je ubijao civile. Govna licemerna jedni i drugi koji su ratovali.

Mladić ima visoko obrazovanje,koliko ja znam...

Može li jedno pitanje...?...Jesi li ti ratovao gdje ili govoriš napamet?

Mladić ima visoko obrazovanje,koliko ja znam...
Može li jedno pitanje...?...Jesi li ti ratovao gdje ili govoriš napamet?

Vi radikali volite da postavljate naivna pitanja o nečijoj privatnosti kako bi huliganisali po kućnim pragovima? Eee sa vama sam se ja obračunao još 95te godine kada ste pokušali da mi otmete privatnu imovinu u centru Beograda ;)
Šešelj će visiti kad tad ;)

Vi radikali volite da postavljate naivna pitanja o nečijoj privatnosti kako bi huliganisali po kućnim pragovima? Eee sa vama sam se ja obračunao još 95te godine kada ste pokušali da mi otmete privatnu imovinu u centru Beograda ;)
Šešelj će visiti kad tad ;)

:eek::lol:

Ipak pričaš napamet...;) Odaje te ovo etiketiranje,a prvi put komuniciramo ovde...i ne poznaješ me uopšte,niti moje stavove..
A pitanje nije bilo zbog toga što me zanima bilo šta lično o tebi,već samo da vidim na kom nivou se vodi razgovor...

Hvala na odgovoru...:)

I ne boj se,neću ti ništa...:lol:

Posalji i izvestaj Italijanske novinarke koja je u italiji napisala clanak o Ustaskom zlocinu u Vukovaru gde su u pobili zenu i decu zato sto su srbi... Pa Osjek i okolna sela.
A tili bese onaj sto je skocio na vojno vozilo i rukom davio vojnika (makedonca- ne srbina) u Splitu. Ma ne nisi ti , gde bi ti to ti si za pravdu... pa makar ona i Hrt bila.

...prica se o vodjenju bitke i nesposobnosti JNA...

Sad imamo daleko više razloga za promenu vlasti. Policija treba da se pozdravi i ode kući.
Možda se Mario pita zbog čega podržavam protestante. E pa dragi naš Mario, to je demokratija. Izađi na ulicu i počni redom da ispituješ ljude. Koliko njih će podržati Tadića? Molim? Niko?
E pa to je sveprisutna istina. Volja naroda je volja naroda, pa kava god bila. Živela (takva) demokratija :D

Ti Mario bi izgleda sve nas u aps? Da li bi i mene? I mog komšiju koji isto razmišlja? Da li bi i sve ove ogorčene ljude iz moje ulice? Sve iz mog mesta koji 99% isto razmišljaju? Sve građane Srbije?
Šta je razlika? Možda ne bi svako od nas posegao za kamenicom, što ne znači da su neki manje ogorčeni od drugih.
To je prava demokratija dragi naš Mario. Volja naroda je to.

p.s. Prava demokratija je izumrla sa starim grcima koji su je i izmislili. Ovo je diktatura iz koje nikada nećemo pobeći.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back