Ухапшен Ратко Младић

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Čuj da dokaže nevinost a onoliki civili izginuli u ratu? Jel i ti uzimaš istu drogu kao oni u rvackoj šro su fantazirali da je gotovina nevin? Svi nevini a iljade sivila izginulo u ratu eeeee bezbožnici jedni, gorećete slatko u paklu svi zajedno, u istom kazanu ima da se kuvate samo da znate :mrgreen:

До јуче правио малтер а онда указом Тућмана постао генерал :hahaha:.. Зато и нису могли протерати Србе из Крајине да им није било САД, ЕУ подршке. Шта ти хрватски мамлази знају о војним школама, војној доктрини. Своје јунаштво су показали кад су убијали децу, старце и инвалиде српске. Хвала ти Боже што нисам Хрват. Амин и амин

..netko moze da zavrsi sve skole,ali ostaje bitanga i kreten do kraja...

Vidi, ovi "nasi" (moji nisu,ali ajde,,nemam kud) kreirali su malo i taktiku,ali i ideologiju jer su bili pismeni,nacitani,skolovani.

Ovi tvoji heroji zaista u glavi nemaju ni dva grama mozga,oni su bili samo dzelati. Zato me cudi da takve idiote slavite kao heroje.

Tvoji heroji uopste ne znaju ni da govore, da sastave barem jednu recenicu.
Znaci heroji su za vas samo zato sto su ubijali Srbe?

Usput, to su radili i za veliku lovu.

Medjutim, dajem ti za pravo da je zlocinac ,zlocinac i da to sa skolovanjem nema mnogo veze.

Poslednja izmena:
Vidi, ovi "nasi" (moji nisu,ali ajde,,nemam kud) kreirali su malo i taktiku,ali i ideologiju jer su bili pismeni,nacitani,skolovani.

Ovi tvoji heroji zaista u glavi nemaju ni dva grama mozga,oni su bili samo dzelati. Zato me cudi da takve idiote slavite kao heroje.

Medjutim, dajem ti za pravo da je zlocinac ,zlocinac i da to sa skolovanjem nema mnogo veze.

..nasi generali su bili elita JNA..naravno oni koji su joj sluzili prije rata... ovi drugi koji to nisubili (kadar JNA),su odradili posao koji se i danas izucava na West Pointu...pokazali su vasim generalima i cijeloj vrhuski kako se ratuje...tri mjeseca ste slinili pred Vukovarom pred 1500 "genijalaca"...

sto jest jest ustaski generali sve vozaci kamiona,konobari,zidari itd i ustaska emigracija ovi nasi su se bar skolovali i zavrsili visoke skole JNA

..mene bi bilo sramota napisat ovaj tvoj post..da,soferi,konobari i zidari su vasim ucenim generalima pokazali kako se vodi i dobija rat.Vukovar ti je za pocetak..tri mjeseca uz vasu elitu,najmodernije oruzje i avijaciju..uz 24-satne seminare vasih generala i vojnog vrha JNA,kako probiti Vukovar..a onda ste onako skolovani pobili ljude na Ovcari..toliko o vasoj skolovanoj JNA...

heroji su zato jer su oslobodili hrvatsku od okupatora, mi nismo birali okupatore već su se srbi sami nametnuli kao takvi

znači mi nismo ratovali protiv srba zato što su srbi već zato što su bili okupatori

oslobodili smo hrvatsku vojnim sredstvima jer političkim nije bilo moguće, vjerujem da znaš tko nije prihvaćao politička rješenja

Čuj da dokaže nevinost a onoliki civili izginuli u ratu? Jel i ti uzimaš istu drogu kao oni u rvackoj šro su fantazirali da je gotovina nevin? Svi nevini a iljade sivila izginulo u ratu eeeee bezbožnici jedni, gorećete slatko u paklu svi zajedno, u istom kazanu ima da se kuvate samo da znate :mrgreen:

А кажи ми у којем то рату не гину цивили, дај ми пример неког рата где цивили нису гинули?

..mene bi bilo sramota napisat ovaj tvoj post..da,soferi,konobari i zidari su vasim ucenim generalima pokazali kako se vodi i dobija rat.Vukovar ti je za pocetak..tri mjeseca uz vasu elitu,najmodernije oruzje i avijaciju..uz 24-satne seminare vasih generala i vojnog vrha JNA,kako probiti Vukovar..a onda ste onako skolovani pobili ljude na Ovcari..toliko o vasoj skolovanoj JNA...

Djes legendo! Opet lazes ovaj Narod? Da li je bilo tako kako ti kazes,a? :)

Poslednja izmena od moderatora:
Generale Mladicu,

Smradu ljudski, nakarado civilizacijska. Uspio si se izvuci od zivota progonjene zvijeri i ne sumnjam da ces ostatak zivota provesti u zatvor-hotelu sa svom medicinskom njegom koju tvoje zrtve nisu ni sanjale.

***** ti materina genocidna generale. Krio si se k'o zadnja ***** generale, dugih 16 godina. Sad te vidimo onemocalog i jedna ruka ti je oduzeta. Znas li generale, da su meni obje ruke bile oduzete, zahvaljujuci tvojim jurisnicima i braniteljima srpstva i srpskih ognjista, srpstva i ognjista, koja mi nikada nisu smetala dok ti nisi stao u odbranu istih. Svima redom, koji ste u tome ucestvovali, ***** mater!

Srecom generale, a tvojom nesrecom, oporavio sam se. Polako se oporavljaju i oni koje si uspio ocarati svojim 'uspesima' na bojnom polju, ubijajuci civile, zene i djecu diljem Republike Bosne i Hercegovine. Generale, mater ce ti jebati i tvoji Srbi, isti oni koje si svetio od Turaka, 200 godina nakon sto se otomanska imperija povukla sa nasih prostora.

Gnjido ljudska, nikad bitku nisi dobio gdje su snage bile izjednacene. Dobijao si kad si napadao na nenaouruzane, slabonaouruzane, gole i gladne ljude i ni tada ljudskosti nisi imao, nego si ih poslao u smrt, k'o da ubijas pacove ili zohare. E mater ti *****.

Sad si uhicen ko pseto, oduzete ruke, mator i izdan od onih koji su te godinama placali za tvoje gnusne rabote. Nisi uspio, pizdo, mater ti *****. Takvi luzeri ko ti, nikad nece uspjeti. Imao si dobar period kad se tebe pitalo za nesto, neki su te smatrali za drugog oca ali vidi gdje te dovelo. Ratni si zlocinac i kao takav ces krepati. Nigdje oficirske ni vojnicke casti tu nema.

Zivio si k'o ker, umrijeces k'o ker, ***** ti materina zlocinacka!

A pretio je kako će se ubiti pre nego što dopusti da ga uhvate. I za zadnji metak muda treba imati. Nije to isto kao kad pucaš na nenaoružane zarobljenike. SMRAD.

Ništa čudno od ovih iz "ljjepe njihove". Dedovi im naciste dočekali sa cvećem, a mi na nišan. Sve je to isti mentalitet, potekao od jasenovačkih dželata. Malo je poznato da su rvati većinu akcija protiv Srba dogovarali u crkvama. Na taj način su bili sigurni da govore samo svojima jer ni jedan pravoslavac nije ulazio u katoličku crkvu.

p.s. Moj prijatelj je bio izbeglica iz Hrvatske. Učestvovao je u ratu i pričao mi mnogo toga. Mlad se nagledao mrtvih.. On danas samo moli Boga da rata više ne bude. Njemu su najboljeg druga izrešetali u autu dok je prolazi kroz neko selo. Bilo je još dvoje njih u autu. Jednog su isto ubili, a treći je bio ranjen u kičmu i dugo se mučio.

Poslednja izmena:
CORAX_Mladic.jpg

Globalno je, naizgled, ali kao sto rekoh, politika uebala sve, znas kad bi vi osvojili Vukovar,odbranili? Kad na k..u izraste nokat, a verovatno ni tad :)

Zaboravio si da su sva sela naselja oko Vukovara bila pod kontrolom Srbskih jedinica? :per:

...Srba je bilo i u Vokovaru iokolo njega,sto jos vise ukazuje na vasu nesposobnost...to vam je Milosevic rekao...ne moras da me ubijedjujes u suprotno,jer nisam rodjen poslje zadnjeg rata..ja sam vec tada imao 30-tak godina i dobro pamtim vase mucenje i stenjanje pod Vukovarom..mogu da ti i CD posaljem,da se prisjetis..

..nasi generali su bili elita JNA..naravno oni koji su joj sluzili prije rata... ovi drugi koji to nisubili (kadar JNA),su odradili posao koji se i danas izucava na West Pointu...pokazali su vasim generalima i cijeloj vrhuski kako se ratuje...tri mjeseca ste slinili pred Vukovarom pred 1500 "genijalaca"...
hajde malo procitaj izvestaje onih koji su vas navodili u pohodu na zlocin, ko je genijalc i kakav...., odavno bi vi bili u gorama austrije da nas nisu vracali oni koji su vam kasnije pomogli da napravite masakr nad civilima i kolonama izbeglica. A vukovar je i namenski gradjen za ovo sto se desilo. Ali sta vama vredi to vi ste samo otpad srpskog sljama koji je prekrstio vatikan.

A pretio je kako će se ubiti pre nego što dopusti da ga uhvate. I za zadnji metak muda treba imati. Nije to isto kao kad pucaš na nenaoružane zarobljenike. SMRAD.

Prvo Nik ti nije dobar , jer , ja sam taj .
Drugo ne lupetaj . Nirtt je pucao u zaprbljene mslimaske koljace , nit je izdao tako naredjenje .
Trece, onje tad bio u Zepi .
Da su se predali , sve bi bilo u redu. Al ne , koljaci i glevosece oce u proboj . He bi ga .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back