Ухапшен председник општине Обреновац Милорад Грчић

Обреновац , Лазаревац следећи је Аранђеловац , после празника ..Ту би већ могло да се хапси колико год желиш од тајкуна , преко локланих политичара , позције , опозције ..највише тајкуна

A шта су СНС тајкуни код вас крали?

Као што видимо, тужилаштво хапси ваше.

И ови ухапшени су били досовци , специјално овај начелник општине Обреновац ..Тадићев кадар био у почетку ..ДОСовци су највећи олош и багра

Није ни битно , али је ред да се ухапси и неки досовски тајкун ..да ми је видеити једног бар из решетака док сам још жива и то да одговара за онај први милион када је убио државу и закон , онај први крвави милион

али у Аранђеловцу наравно треба да се ухапсе чланови СНС и општине који имају званичне пресуде да су проневерили новац , они људи имају пресуду за кривично дело а никада за то законски нису одговарали ..није то само СНС , конкретно ради се о ромском кадру , него и опозција која под плаштом борбе против корпуције и сам исту негује .

Uhapšen predsednik opštine Obrenovac Milorad Grčić​

Gradonačelnik Obrenovca uhapšen u akciji protiv korupcije

Sumnja se da je oštetio javno preduzeće dok je bio vd direktora JP EPS
Blic
12. februar 2025.07:16
Komentara111
Slušaj vest
0:00/0:00

Gradonačelnik Obrenovca Milorad Grčić uhapšen je danas u akciji države u borbi protiv korupcije.

Pogledajte prilog 1684074Foto: Oliver Bunić / Ringier
.

Policija je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu uhapsila Grčića zbog sumnje da je u vreme dok je bio vd direktora JP EPS sa saradnicima oštetio to javno preduzeće.

Blic preporučuje
POLICAJAC VAN DUŽNOSTI UHVATIO DEČAKA UBICU IZ NOVOG SADA "Blic" otkriva detalje drame: Tinejdžer pokušao starici (73) da otme torbu, ona pala i slomila ruku

Akcija je i dalje u toku, a pored Grčića uhapšeno je još desetak osoba.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je žestoku borbu protiv korupcije i tada istakao da će ona obuhvatiti gotovo sve sfere društva i da neće biti pošteđenih.

- Narod će videti nešto što nije video ni 2012. i 2013. i videćete da neće biti oblasti koje su izuzete iz te borbe. Biće žestoka borba i koga god ta borba da zahvati, nadležni organi će svoj posao da rade po pravu i pravdi. Ali će biti žestoka, snažna borba. Niko ni na lokalnom nivou neće moći da izbegne zato što misli da se akcija vodi iz Beograda. Biće visokodecentralizovana akcija - rekao je tada Vučić.

On je istakao tada će tužioci imati odrešene ruke u borbi protiv korupcije.

- Borba protiv korupcije će biti stalna, biće svakog dana, tužioci će da rade, imaju odrešene ruke... Biće teških stvari i manje teških, a oni koji su se zaigrali u svemu tome... Šta da vam kažem?! - rekao je ranije Vučić.

https://www.blic.rs/vesti/hronika/g...cic-uhapsen-u-akciji-protiv-korupcije/8t7q5jn

Немаћете струје!!!
Nebitan lik. Sledeci ce biti uhapsen Kale Gospodar Vremena.
Zna se ko treba da bude uhapsen.

Nebitan lik. Sledeci ce biti uhapsen Kale Gospodar Vremena.
Zna se ko treba da bude uhapsen.

Јесте небитан, али је остао у много ружном сећању народу.

У анакетама, он је један од најнепопуларнијих напредњака, и зато је за напредњаке била добра политичка одлука да жртвују њега. Ружан, глуп, одвратан, не воли га нико, небитан, таман за хапшење, а може да се прича да је битан напредњак, јер је био директор епса + неко мудо у општини после тога.

У анакетама, он је један од најнепопуларнијих напредњака, и зато је за напредњаке била добра политичка одлука да жртвују њега. Ружан, глуп, одвратан, не воли га нико, небитан, таман за хапшење, а може да се прича да је битан напредњак, јер је био директор епса + неко мудо у општини после тога.
a ono što jes' jes' :lol:

Jedi boranije Mrale!

Досадан си бре више са тим ботовањем за напредне.

Дуле ми је био занимљив, ти смараш.

Тражим од администрације форума да врати Дулета (на тњитер има 500 пратилаца а нико му ништа не лајкује, гре'ота да тамо седи сам у соби и прича сам са собом) да се зезамо, а ти иди на ЉиС.

Важи?

Досадан си бре више са тим ботовањем за напредне.

Дуле ми је био занимљив, ти смараш.

Тражим од администрације форума да врати Дулета (на тњитер има 500 пратилаца а нико му ништа не лајкује, гре'ота да тамо седи сам у соби и прича сам са собом) да се зезамо, а ти иди на ЉиС.

Важи?
Što se ljutiš?

Mislis prenadlezan.. Inace ova drama sa Grcicem i Papicem je samo reklama za miting u Sremskoj Mitrovici.. Cim to prodje, cela stva ide u arhivu.. Njemu je u subotu zivotno pitanje.. Ako propadne miting u Mitrovici, vlast definitivno pada..
ma jok, odakle ti to... treba ozbiljne predikcije da se urade... jedan od faktora je da je dosadasnja opozicija bila preslaba i neujedinjena. Drugi faktor je da jos nemamo politicku snagu koju su iznedrili studentski protesti,,, ne vidimo nukleus nove politicke opcije...

A ostali naprednjaci su omiljeni :D

Back