Uhapsen pedofil ,pa onda pušten!

Kada je Kruševljanka otišla u policiju svojeručno je do detalja opisala sve šta se dogodilo i uz prijavu je priložila njegove poruke i internet adrese profila.

- U policiji su mi rekli da ga ne blokiram zbog daljeg istraživanja i zato nisam, ali je on mene blokirao čim sam objavila njegove poruke. Rečeno mi je u policiji da će moja prijava stići u Beograd u ponedeljak pošto oni u Kruševcu ne rade na takvim slučajevima. Očigledno da im ništa nije stiglo pošto je on saslušan i nije mu određena prijava pošto mene navodno nisu mogli da pronađu. Tek pošto se angažovao Igor Jurić, osnivač Fondacije „Tijana Jurić“, kome sam se takođe obratila, kontaktirali su me danas iz Beograda.

Игор Јурић: Обришите одмах голишаве фотографије деце са друштвених мрежа !

http://www.prva.rs/vesti/info/14192...saznaju-u-roku-od-10-minuta-i-prodaju-ih.html

Мислим да није решење брисање слика голишаве деце,
за нас нормалне то су слике најлепших цветова.

Такође мислим да другачије треба посматрати педофиле, силоватеље, некрофиле, родоскрнитеље, хомосексуалце ...
Ти људи у извесном смислу нису криви за своју друштвенонеприхватљиву сексуалност.
Намерно не кажем да су болесни, већ да су друштвено неприхватљиви.

Сви ови горепоменути су жртве својих хормона !
И док се не одреди нека планета за такве,
мислим да их треба кастрирати
и тако их заштитити од погубног утицаја сопствених хормона.

Не вреди то трпати у затвор, они оданде изађу исти какви су и били.
Него кастрација !

Игор Јурић: Обришите одмах голишаве фотографије деце са друштвених мрежа !

http://www.prva.rs/vesti/info/14192...saznaju-u-roku-od-10-minuta-i-prodaju-ih.html

Мислим да није решење брисање слика голишаве деце,
за нас нормалне то су слике најлепших цветова.

Такође мислим да другачије треба посматрати педофиле, силоватеље, некрофиле, родоскрнитеље, хомосексуалце ...
Ти људи у извесном смислу нису криви за своју друштвенонеприхватљиву сексуалност.
Намерно не кажем да су болесни, већ да су друштвено неприхватљиви.

Сви ови горепоменути су жртве својих хормона !
И док се не одреди нека планета за такве,
мислим да их треба кастрирати
и тако их заштитити од погубног утицаја сопствених хормона.

Не вреди то трпати у затвор, они оданде изађу исти какви су и били.
Него кастрација !

Браво,тачно.

Back