УХАПШЕН МОНАХ АНТОНИЈЕ!

Да Антоније ради за мурију то се знало још од "суботњих литија за Грачаницу". Његово "хапшење" је као и "полицијско задржавање" Ноге, само са циљем да се "Власи не досете". Исто важи и за "притварање" Obersturmführer_а Damien_a из "Народних патрола".

Poslednja izmena od moderatora:
Ја сам видео да човек помаже у више наврата људима које туку. Када су угрожени животи других, мени делује веома људски да се исти брани. Можете бити против целе теорије завере око вакцинације, то ме не интересује. Са те тачке гледишта, треба се борити против истих. То је ужас за народ. И ту не може причом да се реши. Не позивам на насиље приде. Нешто између је решење.

Ја сам видео да човек помаже у више наврата људима које туку. Када су угрожени животи других, мени делује веома људски да се исти брани. Можете бити против целе теорије завере око вакцинације, то ме не интересује. Са те тачке гледишта, треба се борити против истих. То је ужас за народ. И ту не може причом да се реши. Не позивам на насиље приде. Нешто између је решење.

Zbrka oko vakcina, čipovaња, короне, медицинске опреме и стално 100 других заиебанција, настају зато што не постоји СЛОБОДА ЈАВНОСТИ !

А знамо ко је крив за неслободу јавног изражавања!

Zbrka oko vakcina, čipovaња, короне, медицинске опреме и стално 100 других заиебанција, настају зато што не постоји СЛОБОДА ЈАВНОСТИ !

А знамо ко је крив за неслободу јавног изражавања!
Потребно је доообро претражити и друге изворе, а не само маинстреам медије светске које спинују једно те исто.

Потребно је доообро претражити и друге изворе, а не само маинстреам медије светске које спинују једно те исто.

Медије треба ослободити, да може да се дискутује слободно, зналачки и стручно о свим питањима за сваку институцију.

Институције треба ослободити од Воолина, Гашића, Брнабића, Ристичевића и Мартиновића

Све институције вратити у Републику, а Републику од Вучића треба вратити народу

Медије треба ослободити, да може да се дискутује слободно, зналачки и стручно о свим питањима за сваку институцију.

Институције треба ослободити од Воолина, Гашића, Брнабића, Ристичевића и Мартиновића

A to smo baš imali pod Tadićem i žutom bagrom.

1. Jel,to znači da se ovdje ne može "diskutovati slobodno".. ili na nekim drugim medijima da ne navodim?
2. "Oslobadjanje" u stilu kamenja, kamenica, flaša, topovskih udara, xx suzavaca..?
3. A vratićete pomoću.. čega?

Raalnost (i stvarnost) nije na vašoj strani, na žalost.

a tebe u rodnu vukoje binu

Još jedna prevarena duša. I budizam je prevara kao i hrišćanstvo samo da znaš. Napravi svoju verziju životne filozofije kao što sam to ja napravio i uživaj u životu.
sta tebe boli q sto sam ja prevaren?
jel se ja negde kurcim svojom verom i busam u grudi ko ovi lazni orrtdoksi na krsti koji ce da masu snsn zastavama kada policija pocne da ubija na sledecim demonstracijama?

a ja za ovo sve reko jos pre 5 godina da ce tako biti, ovo je tek pocetak... sta ce sve da bude.

1. Jel,to znači da se ovdje ne može "diskutovati slobodno".. ili na nekim drugim medijima da ne navodim?
2. "Oslobadjanje" u stilu kamenja, kamenica, flaša, topovskih udara, xx suzavaca..?
3. A vratićete pomoću.. čega?

Raalnost (i stvarnost) nije na vašoj strani, na žalost.

Не кевћи и не тролуј политичке науке и политикологију...

Никада није ни постојала република

од 1945 - је било 5 извргнућа Републике

Back