Petar_Petrovic
Veoma poznat
- Poruka
- 14.502
Shvatio sam da sa dezurnim botovima nema svrhe voditi nikakvu raspravu.ТО царе. Ниси боље могао да му одговориш. Савршено. Уметност.
U buduce na svaki njihov post kacim sliku....
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Shvatio sam da sa dezurnim botovima nema svrhe voditi nikakvu raspravu.ТО царе. Ниси боље могао да му одговориш. Савршено. Уметност.
ds i cro buranija se raduje svakom takvom obolelom mentalno uznemirenom paceniku
zato vas narod i ne voli
okaci svoju sliku da se malo i mi smejemo. moze iz zengiShvatio sam da sa dezurnim botovima nema svrhe voditi nikakvu raspravu.
U buduce na svaki njihov post kacim sliku....
Za posao koji rade i to je previse....Jos kad bi stvarno biti takvi sendvici i ja bih se uclanio u SNS,.. Uglavnom su neke bajate kifle sa pastetom.
okaci svoju sliku da se malo i mi smejemo. moze iz zengi
ТО царе. Ниси боље могао да му одговориш. Савршено. Уметност.
sta to briga jednog hrvataUstaše Vučičeve Hapse novinare, popove, poslanike, premlaćuju djecu... Šta je sljedeće na repertoaru.
Зависи од твог става. Одговор је онакав каквим га неко перципира.Debilan odgovor.
sta to briga jednog hrvata
Da je siptar
Da cujemo patrijarha kako brani svoje stado ili ce da unovci to opetjak monah
al je jaci od ove otpadnicke crkve kobajagi srpske
djavo je i u nju usao
Jedan samozvani "monah" koji je lažov i prevarant i u kome nema ničeg hrišćanskog u duhu je tamo gde i treba da bude.
u a ti si mi hriscanin ko eremita...Jedan samozvani "monah" koji je lažov i prevarant i u kome nema ničeg hrišćanskog u duhu je tamo gde i treba da bude.
Da cujemo patrijarha kako brani svoje stado ili ce da unovci to opet
hriscani agituju da lemaju narod na ulicama murija i batinasi u civilu
Ždranje je jedan od grehova u pravoslavlju.
izmedju ostalog i toСтање је преддруштвено - скоро сви против свих!
u a ti si mi hriscanin ko eremita...