Uhapšen ministar u Hrvatskoj

Poruka
24.412
...

Uhapsen ministar u Hrvatskoj
https://www.rts.rs/page/stories/sr/story/11/region/4709249/hrvatska-ministar-hapsenje.html



1) Zamisli da se ovako nesto desi u Srbiji...a nije da nema materijala...i za celu Vladu a kamoli jednog ministra...


2) Pod istragom je i Boris Milosevic...to je onaj Srbo što je išao na proslavu Oluje...karma je cudo...:dosadno: Ocigledno su bili poslovni mutni interesi u pitanju...a ne nekakvi pijeteti slavlja i slicne pizdarije


...
 
...

Uhapsen ministar u Hrvatskoj
https://www.rts.rs/page/stories/sr/story/11/region/4709249/hrvatska-ministar-hapsenje.html



1) Zamisli da se ovako nesto desi u Srbiji...a nije da nema materijala...i za celu Vladu a kamoli jednog ministra...


2) Pod istragom je i Boris Milosevic...to je onaj Srbo što je išao na proslavu Oluje...karma je cudo...:dosadno: Ocigledno su bili poslovni mutni interesi u pitanju...a ne nekakvi pijeteti slavlja i slicne pizdarije


...
Užasno..
 

Hrvatskoj bolje da se vrati u Open Balkansku uniju, tu moze da se mulja for free :pivce:

Nego ovako sto vam Švabo krade resurse a vi ne mozete ni kokosariti...:thumbdown:

...

Nju treba opozicija da preuzme da svedoci protiv hunte.


Trebali su je umesto Ponosa kandidovati...
Pobedila bi u CZ-u u prvom krugu...
A ti bi bio Prva dama:gace:

...
 

Ministar Horvat razriješen je dužnosti​

“Predsjednik Vlade Andrej Plenković danas je razriješio Darka Horvata dužnosti ministra prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine, na osobni zahtjev”, objavljeno.
https://hr.n1info.com/vijesti/ministar-horvat-razrijesen-je-duznosti/
Prije 24 sata!

Plenković: Da na trepavicama stojite, neću smijeniti nijednog ministra​


Čovjek od riječi :lol: :rotf:

Misliš - neka? Ako je pogodbeni veznik. Pr. Ako ja tebi dan novac, ti meni daš kilo krumpira.
 

Uskok u zadnji tren odustao od uhićenja Borisa Miloševića​

Uskok je u zadnji tren odustao od uhićenja potpredsjednika Vlade Borisa Miloševića, piše u ponedjeljak Večernji list, ističući da bi uhićenje više ministara izazvalo pad vlade.
...

Prema informacijama kojima raspolaže Večernji list na takav se potez istražitelji nisu odlučili zbog toga što im je bilo jasno kako bi se to mogao smatrati golemim pritiskom na vladu s njihove strane. Konkretno, uz sada već bivšeg ministra Darka Horvata, razmatralo se uhićenje potpredsjednika Vlade Borisa Miloševića i ministra rada Josipa Aladrovića koji nije ni obuhvaćen ovom istragom jer se njega navodno dovodi u vezu s nezakonitim zapošljavanjima.
Uz uhićenja potpredsjednika vlade i dvaju ministara, jasno je da bi i pad same vlade bio vrlo izgledan scenarij pa je odlučeno da se na neki način ipak povuče kočnica. Iako je teško raspravljati o taktikama Uskoka bez konkretnih uvida u spis jer nam nije poznato ni čime sve točno istražitelji raspolažu, na uhićenje Horvata krenulo se praktički preko noći jer je ključna sudionica ove afere Ana Mandac, bivša pomoćnica odnedavno bivšeg ministra, u petak na ispitivanju u Uskoku istražiteljima “otkucala” Horvata, što je istražitelje vjerojatno potaknulo na nešto žurniju reakciju od one koju su planirali.
...
https://hr.n1info.com/vijesti/uskok-u-zadnji-tren-odustao-od-uhicenja-borisa-milosevica/
 

'PO BABI I PO STRIČEVIMA' / Ovo su SMS-ovi koji su srušili Horvata, ali i pokazali nešto puno opasnije: 'Ima li dobrih vijesti? Radimo na tome!'​

Afera nazvana 'Po babi i po stričevima' isplivala je dok su istražitelji 'češljali' SMS-poruke u 'aferi Vjetroelektrane' u kojoj se pod istragom našla i Ana Mandac, nekadašnja pomoćnica Darka Horvata u Ministarstvu gospodarstva.
...

'U 8.30 kod ministra dolazi Pupovac'​

"Budi sutra u 8.30 kod ministra jer dolazi (Milorad) Pupovac u vezi onog Programa", poruka je koju je 3. prosinca Ani Mandac poslala tajnica ministra Horvata.
Nekoliko dana kasnije Boris Milošević poslao je Mandac tablicu s nazivima 15 tvrtki za dodjelu bespovratnih sredstava, kasnije srezan na sedam.

"Ima li vijesti", napisao je potom Milošević Ani Mandac.

"Radimo na tome", odgovorila mu je.

"Javi kad stigne, ima li kakvih novosti za ovih 7", napisao je Milošević.

"Trebali bi biti OK, ali čekamo usklađivanje", dobiva povratni SMS od nje.

' Ubili smo se da to riješimo'​

Milošević se 12. prosinca ponovno raspitivao kod Mandac.

"Ima li kakvih novosti?", napisao je.

"Riješeno, častite kavom", piše ona.

"Čime god", odgovara joj Milošević.

"Ubili smo se da to riješimo, javite da je svih sedam dobilo", piše Mandac.

"Ana, svaka čast. Javit ću im. Pretpostavljam da ih sutra zovete radi potpisa ugovora", uzvratio je zadovoljni Milošević jer je za spomenutih sedam tvrtki pronađeno u proračunu dodatnih milijun kuna.
...
https://net.hr/danas/hrvatska/sms-p...-na-tome-572eab8c-92ee-11ec-a627-cafa67b28a36
 
a sve zato da bi se srbi početnici iz sdss-a namirili kroz potpore koje im po zakonu nikako ne mogu pripasti ali mogu po naputcima i listama želja čejenke jeckov, i čejena milorada... mislim čak da je milošević nerado sudjelovao u tim rabotama, iako sam poprilično sigueran da ako već netko od srba treba nagrabusiti da će baš on fasovati... njegov otac ipak ima spomenicu iz domovinskog rata za razliku od ostalih spomenutih čija je i rodbina i tazbina komplet proaktivno četnikovala
 

Back
Top