Uhapsen Gotovina!

Пази брате, можда се уплашила... Нас два Џедаја... мислим... није свеједно...
...
а штета што није видела светлост (лајт) како сија са примарног средства едукације...
...
ал` шта можемо... :roll:
...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Крупне, крупне...уплашила се величине. Нек' сврати на форум ЉИС да јој друге девојке посведоче да је величина битна. Мала можда само није имала среће...

MajmunceSiroce.JPG

Svi bili u ratu, pa njihovi krivi a naši nisu...

Da mi je znati samo za šta ode onaj Šešelj?
Nisam za njega ali mi baš nejasno malo...

Gazdarica:
Momci, greska u koracima... Rasprava o velicini krstana nije na LJiS-u, nego na ZK...

A, ako bi svratila na LJiS da upozna Sinnketa, Alekseja i co., smucili bi joj se, ne samo Srbi, nego i cijeli muski rod...

Potpuno te razumem!
Ja sam od starta samo sa ženama!

(sinnke je samo mladunac koji tek treba da nauči neka "pravila")

Извињавам се, Газдарице, знам да сам видео тему негде.
А горе поменути...зна се ко се највише пали на теме о сексу - они који га немају уопште :lol: :lol: :lol:
Зато све девојке одоше на Савремени...

commodore:
Nije.
Ali Knin jeste.

Kako, bre, commodore, jeste???........Pa brate, nemoj takvu demagogiju......
Prvi put, u istoriji ratovanja je vojska bezala pre svoje nejaci....sve u sesnaest....junacki

Neka ti neko ko se bavi taktikom i strategijom ratovanja , kao moj cale, koji je to predavao...objasni kako je moguce , da Knin padne za dva sata, bez opaljenog metka...a na onakvom geografsko strategijskom polozaju, mogao se braniti prackama bar nedelju dana......

Naravno, pod uslovom da ga brane ratnici, a ne kokosari...koji sad prodaju po bgd muda za bubrege..

Poplavela mi muda od demagogije i srpskog junastva....ovog, novokomponovanog.....Major Gavrilovic i njegovi junaci se prevrcu u grobovima, zemljace....

Sam ja rekao nesto suprotno tome?
Nisam... jel sljam komunisticki pobegao? jeste.
jesu kokosari krajiski krivi do neba za pad krajine? jesu.
jel narod ostavljen na milost i nemilost? jeste.
ali i jel knin i pored toga srpski, samo su ga zauzeli rvati? jeste.
...
gde ti i ja imamo problem...?

Back