Uhapsen Gotovina!

da prokomentarisem i ja sa malim zakasnjenjem ovu divnu vest o hapsenju ustashkog koljaca,pljachkasa i jednog od vodja pobunjenichke bande u bratskoj nam rvatskoj,inache bivsheg psa rata i legionara...zelim mu sve najgore i da skoncha svoj zlikovachki zivot iza resetaka

serb_pagan:
da prokomentarisem i ja sa malim zakasnjenjem ovu divnu vest o hapsenju ustashkog koljaca,pljachkasa i jednog od vodja pobunjenichke bande u bratskoj nam rvatskoj,inache bivsheg psa rata i legionara...zelim mu sve najgore i da skoncha svoj zlikovachki zivot iza resetaka

da je napravio to za sto ga optuzuju ne bi se po kninu ispisivali cetnicki grafiti....

pa se pitamo.... kada je sve vec ovako kako je....

ma zasto nije!!??

ide buga na kolac iz cuga...!

ustasa2io.gif
komodore4gg.gif
jedigedza6po.gif
kolac8dp.gif
neomascen6xn.gif
megdanu1ur.gif
kolac39qb.gif
milevaustasa9oj.gif

Дећки, дајмо се уозбиљит, кад нас је дјевојчица лијепо позвала код ње, закај не би свратили и понудили је кавом (аутов пвечасни г. Шешељ).

Nisam ni ja rekao da je moj. Ali srpski jeste.
dakle - nas.
Istina da za njega primarno mora da ratuju oni ciji je licno, pa onda njihove prve komsije, pa njihove komsije... to si u pravu...
ali, ni mi ne smemo da budemo bas po strani tom prilikom...

Маво више! Да нас памти и хвали код другарица! извињавам се "хвави код двугавица"...
У данашње ввеме без пвеповуке ништа!

Да усагвасимо тевмин са двугавицом Ћићовином, да не падне у "оне" дане у месецу - мож' бидне кваво, а ми не бисмо да се то пвотумачи погвешно...

Back