Ухапшен држављанин Русије у Црној Гори, покушао да запали јахту у којој је закључао жену

Sensei

Master
Moderator
Poruka
72.946
Тиватска полиција ухапсила је руског држављанина В.Д. (36) због сумње да је на једрењаку руској држављанки најпре упутио претње по живот, затим јој је задао више удараца у пределу главе, након чега је оставио закључану у кабини брода који је касније полио бензином у намери да га запали, саопштила је Управа полиције.

Наводи се да је полиција поступала по пријави оштећене, изашли су заједно са Службом заштите и спашавања, службом Хитне помоћи и посадом Порто Монтенегра, на лице места, у близини понте у месту Сељаново и спречили наведени догађај.

https://www.politika.rs/scc/clanak/...sao-da-zapali-jahtu-u-kojoj-je-zakljucao-zenu
1720456809957.png
 
Полицијски службеници су на лицу места затекли су више особа од којих су прикупљена обавештења, након чега је В.Д. ухапшен.

"Он је, како се сумња, на једрењаку којим су пловили, оштећеној, такође руској држављанки, упућујући претње по живот, задао више удараца у пределу главе, након чега је оставио закључану у кабини брода који је касније полио бензином у намери да га запали", наводи се у саопштењу.

Додаје се да су оштећеној у лекарском извештају констатоване повреде, док је код В.Д. тестирањем утврђено присуство алкохола у организму.
 
Против В.Д. је поднета кривична пријава због сумње да је извршио кривично дело насиље у породици или у породичној заједници.

"Он ће бити приведен на даљу надлежност Основном државном тужилаштву у Котору", стоји у саопштењу.
 

Back
Top