Uhapšen Donald Tramp! Pre ulaska u sud izjavio: Vau, uhapsiće me! ne mogu da verujem da se ovo događa u Americi video foto

Питање:

-Трамп је оптужен зато што је у предизборној Кампањи 2016 Године, некој куравели дао 130К долара да куравела ћути око неке њихове афере-.

Шта се којих државних Органа и ЗАШТО тиче,кога ту неко креше или не?
Који је Основ за ту Оптужницу,Педро је "крив" на основу чега?
A kAravela sad treba da plati 600 000 $ za sudske troskove jer je izgubila :hahaha1:

...

UHAPŠEN DONALD TRAMP! Pre ulaska u sud izjavio: Vau, uhapsiće me! Ne mogu da verujem da se ovo događa u Americi VIDEO FOTO

https://www.kurir.rs/planeta/413870...predsednik-usao-u-zgradu-suda-uskoro-ga-hapse

...
videli smo konacno i za sta se optuzuje, tuzioc je otpecatio optuzbu konacno pred javnosti skinuo veo tajne i skontasmo da su optuzbe sto bi rekli, klasicna svinjarija

dve je.bulje, stormi deniels i mekdauelka, su ono cime je tramp krsio zqkon? jer je prikrivao afere s njima? ovo kao da se radi o niskobudzetnom holivudskom filmu dje je ucena politicara objavljivanjem da je kreso neko fuficu ... jer toboz su oni VISOKO MORALNO DRUSTVO gde takve stvari skode kandidatu za predsednika, no je pozeljno imati ruzicastu sliku, skladan brak... pa on svakako niej ruzicast cim je ozenio sponzorusu melaniju manekenku koja je par decenija mladja...ali ko za to mari u EVROPI ???

MAKRON JE OZENIO babu pa sta... njegov izbor, ljubav kazu nema granice...

kada b ise gledalo koji funkcioner ili politicar u srbiji nekog krese sa strane 99% njih ne bi bilo na sceni...

posto je pristao na ucenu, tj krenuo da plati, tu se on toboz uvlaci u protiv zakonite radnje tog placanja, postoje tragovi...

a stvar je da je covek kreno neku fuficu sa strane, plateci joj to, sto je u stvari i posteno, nije stormi deniels tu dosla za dzabe, i nije se kresala za posao ili neku politicku ulogu posle , neku korist vec za lovu , cist racun duga ljubav...

jasno je da je to iscenirano i da je ona igrac u spletki i zaveri koja ce biti iskroistena protiv trampa...

klinton je eto opet bio u vrhu politike preko svoje zene hilari klinton jel to znaci da tramp sada u politici treba da angazuje melaniju posto je on olajan kao j.ebac kao nemoralan?

i sad je to kriminal...

ocito je jasno da je tramp sada presao crveno svetlo tolerancije, objavivsi da bi rat u ukrjaini i opasnost od treceg sv rata zaustavio za 24 h, te mora biti uklonjen od demokrata.

briljantan primer njihove prljave igre
NYPICHPDPICT000008203319-2.jpg

Poslednja izmena:
16624160_stormy-daniels-in-living-room-sex-5.jpg

fufica je kriminal zbok kojeg treba osuditi trampa?

idiot pa pristaje na ucene

ebo sam te, platio sam ti za to, nisam te natero vec sama imas cenu , kao sto i filmove snimas kad te trpaju za cenu...

u cemu je problem?

ko god se suprostavi demorkatam i njihovom ratu, ko god pokaze namere da rat zaustavi, bice uklonjen bilo cime pa i ovim glupostima

to je zakljucak

...

UHAPŠEN DONALD TRAMP! Pre ulaska u sud izjavio: Vau, uhapsiće me! Ne mogu da verujem da se ovo događa u Americi VIDEO FOTO

https://www.kurir.rs/planeta/413870...predsednik-usao-u-zgradu-suda-uskoro-ga-hapse

...
on kao da ne zna di zivi. U ameriku mos da ubijas, krades, muvas...........sve dok se ne bavis spolitiku.
Ovo njegovo hapsenje je najbolji dokaz. pola veka se bavio svim mogucim kriminalnim radnjama i zakon ga nije ni taknuo, a danas, oce da je presednik amerike i odjednom ce u zatvor 10 godina cak i za neplacen racun za vodu.

Back