Uhapšen dok se krio u zamrzivaču

gost 23146

Buduća legenda
Poruka
46.396
BOR - Borska policija privela je Branislava S. (25) iz sela Slatine kod Bora zbog sumnje da je od sredine oktobra prošle godine do početka januara oskrnavio grobove u Boru i borskim selima Slatini, Metovnici, Oštrelju, Brestovcu i Zlotu i ukrao više bronzanih i mesinganih bista, vaza i ploča sa nadgrobnih spomenika. Ova vest sama po sebi ne bi bila posebna da se osumnjičeni, dok je policija pretraživala njegovu kuću, nije skrivao u zamrzivaču.

Kako saznajmo, on se u trenutku kada je video da policajci idu prema njegovoj kući, sklonio u uključeni zamrzivač. Međutim, kako nije mogao da pretpostavi koliko će se policajci zadržati u pretresu, u zamrzivaču je izdržao skoro sat vremena, iščekujući da istražitelji odu. Kad više nije mogao da trpi hladnoću, otvorio je poklopac zamrzivača i izustio: „Evo, uhapsite me. Ne mogu više da se smrzavam!”.
Policija sumnja da je osumnjičeni ukradene biste, vaze i ploče preprodavao na crnom tržištu metala.

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/231595/Uhapsen-dok-se-krio-u-zamrzivacu

Још кад би могли с времена на време да ставимо Тадића/Дачића/Динкића на по сат времена у замрзивач,вероватно би се за тих сат времена питали шта раде кад ништа не раде?
 

Back
Top