Uhapšen Bilal Bosnić vodja Islamske drzave u BIH i 15 dzihadista

Откуд ових вехабиста на територији Српске, озбиљно питам?

Pa imas muslimanska uporista,sela,gde obitavaju vehabije,Kozarac kod Prijedora,nekoliko sela oko Doboja,Kotor Varosa itd
Dzihadista odnosno vehabija ima sigurno vise desetina hiljada sirom BIH..300 ih je otislo da se bori u Siriju i Irak iz BIH.....sto je jako dobro..nek idu tamo.zamisli sta bi se desilo ovde da je tih 300 uzelo puske i otislo u sume i krenulo sa teroristickim napadima...dok idu u siriju i irak mi smo mirni

Pa imas muslimanska uporista,sela,gde obitavaju vehabije,Kozarac kod Prijedora,nekoliko sela oko Doboja,Kotor Varosa itd
Dzihadista odnosno vehabija ima sigurno vise desetina hiljada sirom BIH..300 ih je otislo da se bori u Siriju i Irak iz BIH.....sto je jako dobro..nek idu tamo.zamisli sta bi se desilo ovde da je tih 300 uzelo puske i otislo u sume i krenulo sa teroristickim napadima...dok idu u siriju i irak mi smo mirni

Neki izvori govore kako su vehabije te koji prijetnjama roditeljima, praktički i održavaju proteste u nekoliko mjesta, zbog nepostojanja "bosanskog jezika" u školama u RS. To naravno govre izvori za srpske novine, ali i po izjavama roditelja i djece, izgleda mi da je njima samo da im djeca idu u školu, odnosno da je pohađaju, te im ne smeta što se zove predmet "jezik bošnjačkog naroda", ali definitvno je vidljivo da ima neki faktor iznad njih.

Bilal Bosnic drzi hutbe po BIH dzamijama pod zastavom Islamske drzave i poziva na dzihad na Balkanu

Bah. Uhapsit će ga, odvest na obavjesni razgovor u policiju i pustit nakon par sat ćakule. :roll: Dao bi ja njemu lopaticu i da svaki dan treba čistit cijelo Sarajevo s tom svojom retro bradom.

- - - - - - - - - -

Da je bilo političke volje, ove vehabije bi bile pohapšene još prije nekoliko godina, za opšte dobro.

Slažem se. Nije ni meni jasno zašto se tolerira njihovo postojanje na teritoriju BiH.

Da je bilo političke volje, ove vehabije bi bile pohapšene još prije nekoliko godina, za opšte dobro.

Ne možeš nekog uhapsiti samo zato što je vehabija...

- - - - - - - - - -

Bah. Uhapsit će ga, odvest na obavjesni razgovor u policiju i pustit nakon par sat ćakule. :roll: Dao bi ja njemu lopaticu i da svaki dan treba čistit cijelo Sarajevo s tom svojom retro bradom.

- - - - - - - - - -

Slažem se. Nije ni meni jasno zašto se tolerira njihovo postojanje na teritoriju BiH.

A zašto se toleriše njihova vlast u Saudijskoj Arabiji?!

Evo vidite da se u BiH djeluje protiv vehabija tako bi trebalo da se reaguje i protiv četnika jer je to ista bagra

Kave sad veze imaju cetnici sa dzihadistima....cetnici su iz drugog svijetskog rata,ostaci vojske Kraljevine Jugoslavije koje je okupio Draza Mihajlovic kao prvi gerilac i borac protiv fazizma u evropi,za sta je odlikovan od USA predsjednika Trumana i Francuskog sar de gola
stvarno ne vidim kako cetnici ili ti jugosdlovenska vojska u otadzbini koja je bitisala pre vise od 50 god ima veze sa ovim sto se desava danas ,dzihadom u bih,dzihadom u siriji i iraku ,

ne kazu dzaba gde pocinje bosna tu prestaje logika

Jedino ih mozes uhapsiti tako sto ces hapsiti svakog ko ima bradu.
Onda treba i onog srbijanskog centra Raduljicu uhapsiti.

- - - - - - - - - -

Neki izvori govore kako su vehabije te koji prijetnjama roditeljima, praktički i održavaju proteste u nekoliko mjesta, zbog nepostojanja "bosanskog jezika" u školama u RS. To naravno govre izvori za srpske novine, ali i po izjavama roditelja i djece, izgleda mi da je njima samo da im djeca idu u školu, odnosno da je pohađaju, te im ne smeta što se zove predmet "jezik bošnjačkog naroda", ali definitvno je vidljivo da ima neki faktor iznad njih.

:mrgreen:

Za šta ih misle optužiti ako nikog nisu ubili?

Vidim ovdje bi ih mnogi osudili na dugogodišnju robiju a neki ih čak i streljali al kad se radi o vojvodi Šešelju za njega tvrdite da on nije nikog ubio i da je nevinkao da je on tek onako samo lajao iako je potsticao na ubistva i imao svoju vojsku tj. četnike

Mogu da ih osude iteklakko ako su bili povezani sa Al Kaidom, ISISom ili Al Nusra Frontom. NIje stvar u tome da skrecemo temu na Seselja ali zaista oko ovih stvari se treba rascistiti. Ne moze se vise trpjeti prisustvo terorista i te ideologioije koja se siri internetom i po Dzamijama.

Za šta ih misle optužiti ako nikog nisu ubili?

Vidim ovdje bi ih mnogi osudili na dugogodišnju robiju a neki ih čak i streljali al kad se radi o vojvodi Šešelju za njega tvrdite da on nije nikog ubio i da je nevinkao da je on tek onako samo lajao iako je potsticao na ubistva i imao svoju vojsku tj. četnike

Колико србске деце треба да закољу па да им се суди?

Evo vidite da se u BiH djeluje protiv vehabija tako bi trebalo da se reaguje i protiv četnika jer je to ista bagra

oces da kazem da ih ima samo 15 u celoj bosni?

a reci nam jel si obavesten malo vise... po cijem nalogu je uhapsen? iz inostranstva, americkom? ne radi on ovo od juce.

- - - - - - - - - -

Мало је петнаест лица. Кандидата за хапшење има бар пола милиона.

i vise.

to ti je pogresan stav. em ce se neki od njih vratiti i praviti problem, em ce da se nadju novi. problem sse ne izbegava, problem treba resiti, a posto govorimo o terorizmu to treba istrebiti.

Ne možeš nekog uhapsiti samo zato što je vehabija...

- - - - - - - - - -

A zašto se toleriše njihova vlast u Saudijskoj Arabiji?!

SA se ogradila od ISIS-a, znaci i redovna vlast i vrhovni imam i ove crne zastave sto je ovaj bilde promovise i spremaju se za rat sa njima. u tom kontekstu, doci ce i do cepanja medju muslimanima u BiH jer se mnogi nalaze na platnim spiskovima raznih fondova iz SA.

kada je kralj SA najavio opasnost po Evropu i USA od ISIS-a, on je ustvari pozurivao intervenciju zapada da bi on izbegao rat u svojoj zemlji i eventualni gubitak vlasti, tj stiti svoje pedu....

Back