GolubBabic
Domaćin
- Poruka
- 3.759
Bilal Bosnic drzi hutbe po BIH dzamijama pod zastavom Islamske drzave i poziva na dzihad na Balkanu
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Откуд ових вехабиста на територији Српске, озбиљно питам?
Откуд ових вехабиста на територији Српске, озбиљно питам?
Pa imas muslimanska uporista,sela,gde obitavaju vehabije,Kozarac kod Prijedora,nekoliko sela oko Doboja,Kotor Varosa itd
Dzihadista odnosno vehabija ima sigurno vise desetina hiljada sirom BIH..300 ih je otislo da se bori u Siriju i Irak iz BIH.....sto je jako dobro..nek idu tamo.zamisli sta bi se desilo ovde da je tih 300 uzelo puske i otislo u sume i krenulo sa teroristickim napadima...dok idu u siriju i irak mi smo mirni
Bilal Bosnic drzi hutbe po BIH dzamijama pod zastavom Islamske drzave i poziva na dzihad na Balkanu
Da je bilo političke volje, ove vehabije bi bile pohapšene još prije nekoliko godina, za opšte dobro.
Da je bilo političke volje, ove vehabije bi bile pohapšene još prije nekoliko godina, za opšte dobro.
Bah. Uhapsit će ga, odvest na obavjesni razgovor u policiju i pustit nakon par sat ćakule. Dao bi ja njemu lopaticu i da svaki dan treba čistit cijelo Sarajevo s tom svojom retro bradom.
- - - - - - - - - -
Slažem se. Nije ni meni jasno zašto se tolerira njihovo postojanje na teritoriju BiH.
Evo vidite da se u BiH djeluje protiv vehabija tako bi trebalo da se reaguje i protiv četnika jer je to ista bagra
Evo vidite da se u BiH djeluje protiv vehabija tako bi trebalo da se reaguje i protiv četnika jer je to ista bagra
Slažem se. Nije ni meni jasno zašto se tolerira njihovo postojanje na teritoriju BiH.
Neki izvori govore kako su vehabije te koji prijetnjama roditeljima, praktički i održavaju proteste u nekoliko mjesta, zbog nepostojanja "bosanskog jezika" u školama u RS. To naravno govre izvori za srpske novine, ali i po izjavama roditelja i djece, izgleda mi da je njima samo da im djeca idu u školu, odnosno da je pohađaju, te im ne smeta što se zove predmet "jezik bošnjačkog naroda", ali definitvno je vidljivo da ima neki faktor iznad njih.
Za šta ih misle optužiti ako nikog nisu ubili?
Vidim ovdje bi ih mnogi osudili na dugogodišnju robiju a neki ih čak i streljali al kad se radi o vojvodi Šešelju za njega tvrdite da on nije nikog ubio i da je nevinkao da je on tek onako samo lajao iako je potsticao na ubistva i imao svoju vojsku tj. četnike
Za šta ih misle optužiti ako nikog nisu ubili?
Vidim ovdje bi ih mnogi osudili na dugogodišnju robiju a neki ih čak i streljali al kad se radi o vojvodi Šešelju za njega tvrdite da on nije nikog ubio i da je nevinkao da je on tek onako samo lajao iako je potsticao na ubistva i imao svoju vojsku tj. četnike
Мало је петнаест лица. Кандидата за хапшење има бар пола милиона.
Pa imas muslimanska uporista,sela,gde obitavaju vehabije,Kozarac kod Prijedora,nekoliko sela oko Doboja,Kotor Varosa itd
Dzihadista odnosno vehabija ima sigurno vise desetina hiljada sirom BIH..300 ih je otislo da se bori u Siriju i Irak iz BIH.....sto je jako dobro..nek idu tamo.zamisli sta bi se desilo ovde da je tih 300 uzelo puske i otislo u sume i krenulo sa teroristickim napadima...dok idu u siriju i irak mi smo mirni
Ne možeš nekog uhapsiti samo zato što je vehabija...
- - - - - - - - - -
A zašto se toleriše njihova vlast u Saudijskoj Arabiji?!