mario80
Stara legenda
- Poruka
- 92.024
Kako nisu usmrdeše ceo centar bgdVidiš Mario,ovi ne stoje na putevima i nisu blokirali fakultete.I jedno i drugo je kažnjivo po srpskom zakonu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako nisu usmrdeše ceo centar bgdVidiš Mario,ovi ne stoje na putevima i nisu blokirali fakultete.I jedno i drugo je kažnjivo po srpskom zakonu.
I meni se sada tako cini.Ma ja sam sve više ubeđen da je ovo zacelo bio pokušaj nasilne smene vlasti.Nemaju oni kapaciteta za to,nisu dovoljno inteligentni.Meni su se smučili kada su počeli da blokiraju saobraćaj.Kao,bori se za nešto,a meni ne da da prođem.Pusti borbu,ako sam ja ozlojeđen jer me blokiraš,ja sam automatski protiv tebe.Jel tako-tako je![]()

Našao sam na 1:01:41 da hoće da strelja ovaj što priča,što nije normalno.On neće dakle da hapsi i procesuira,nego da strelja!to je nenormalno ponašanje.Inače je žvakoljao o tome da je prirodno da budemo u EU jer mi pripadamo zapadu i bla,bla...Nešto kao sajabg što zagovara ovde.Ima ovde elemenata za robiju,da lepo razmisli na tenane,koga bi on to da strelja.Ovo ne sme da prođe bez dobrog mardelja.Evo - a taj i sl. kanale bi i inače bilo pametnije da gledate (da biste znali malo bolje stvarnost oko sebe)...
To gde su iskonstruisali da je Dikić "opasan terorista" je iz dela emisije gde je odgovarao na Zlatanovićevo pitanje o tome kako treba postupati sa prebezima iz režima (da li možda ipak prihvatiti takve i kako ih tretirati), namerno neću da napišem kad je taj deo
јесте имаш на крају у соби некој кад говори рекао је да Вучићу треба ставити повез на очи пре него што буде стрељан, наравно то је рекао по налогу БИАJel to zbog ovoga?
јесте имаш на крају у соби некој кад говори рекао је да Вучићу треба ставити повез на очи пре него што буде стрељан, наравно то је рекао по налогу БИА
Da nemaju apsolutno ništa i da kupuju vreme.Grome pitaj ove tvoje koja je razlika izmedju pušten da se brani sa slobode i oslobadjajuca presuda
Pa kad se ubio.Hitlera nisu hapsili za milione streljanih
To šta je kazao Dikić bila je metafora, nikakvog "poziva na nasilje" nije bilo, u suprotnom bi išao u cezeanu a ne bi bio pušten da se brani sa slobode; čak ni režimsko tužilaštvo nije moglo zbog jedne rečenice izvađene iz konteksta da mu odredi pritvor. A za ovo maltetiranje, kao i u svim drugim slučajevima kada je Oskar hapsio ljude bezveze, jer mnogi su od 2012. godine iz razloga Oskarovog (anti)političkog marketinga bivali hapšeni zbog poziva "na rušenje ustavnog poretka" i druga izmišljena krivična dela, mnogi pritvarani, neki i po godinu dana proveli u cezeani, a svi na kraju oslobođeni optužbi i obeštećeni parama građana Srbije, i Dikiću će iz budžeta da bude isplaćena odšteta.Dokaz kako zakon ne vazi jednako za svakoga , kada Vucicevic i Karleusa pozivaju na nasilje tada je sve uredu, a ovako cim neko drugi ko nije za rezim kaze bilo sta sto im neodgovara odma napadi i hapsenje.
Zar njih dvojica nisu neukaljane Nove snage?Svadja Šarovića i Dikića. Jedan bivši radikal a drugi poznat bivši član DS.
Svadja Šarovića i Dikića. Jedan bivši radikal a drugi poznat bivši član DS.