Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 90.076
Pored prava postoje i obaveze.Sigurno je ucestvovao u padu nadstresnice. Nisu caciji Vesic i druzina, mora da je on.
Ne mogu postojati prava ako ne želite obaveze.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pored prava postoje i obaveze.Sigurno je ucestvovao u padu nadstresnice. Nisu caciji Vesic i druzina, mora da je on.
Видећеш да хоће, он је само манипулатор. Да је прави шмекер као на пример Стаљин и ћаци и наци би стајали у води до грла и певали Боже правде., Марсељезу и Каћушу.Neće, on pusta samo ''heroje'' koji prebijaju devojke. A da ne pominjem one desetine ''pomilovanih'' krimosa po ćaciljendu.
Pridružujem se nevericiPa i ne verujem, ali ne možeš da budeš podozriv prema svemu. Barem možemo da sačekamo razrešenje, pre nego što izrazimo nevericu.
Ta devojka ima važan životni ispit.Neće, on pusta samo ''heroje'' koji prebijaju devojke. A da ne pominjem one desetine ''pomilovanih'' krimosa po ćaciljendu.
Uskoro počinje primena američkog novog zakona o demokratiji i prosperitetu.Ta devojka ima važan životni ispit.
Treba samo da poveže koliko je dobio Jaćimović a koliko ona i to doživotno.
Uskoro se niko neće sećati, po običaju.
Uskoro počinje primena američkog novog zakona o demokratiji i prosperitetu.
Tramp uvodi sankcije privatnim licima
Kadija ti sudi kadija te tuziJa sam noćas prijavio ovaj sadržaj kao vređanje institucije predsednika države i jutros vidim obaveštenje da mi je "nažalost" prijava odbijena.Dakle,zakon nije isti za sve i možete neometano od strane administracije ovog foruma da radite ovakve stvari.Istovremeno se meni brišu poruke uz neka glupa obrazloženja,spam,vređanje itd.Administracijo,kontaktirajte jedni sa drugima i vidite ko pravi problem jer je ovde dozvoljeno vređati Srbe i srpske institucije što nije dobro.Ili brišite svima neprikladan sadržaj,ili nemojte nikome.

Srećan ti praznik Stole...

Fala lipaSrećan ti praznik Stole...![]()
Bukvalno! Sad ću i ja da fotošopiram nekog nesrećnika sa blokada u ludačku košulju pa da vidimo reakciju.Moram tako,da ih doteram do toga da propisi važe i za mene i za administraciju.Kadija ti sudi kadija te tuzi![]()
Da li znaš koliko bi, ne godina nego decenija dobio za tako nešto u Americi? Bez ikakvog obzira na to ko je predsednik i koji su razlozi.
U SAD-u je prijetnja streljanjem (ili ubojstvom) predsjednika savezni zločin prema 18 U.S.C. § 871.To je felony (teški zločin)
Ako netko u medijima (posebno online) javno napiše da će upucati/strijeljati predsjednika SAD-a, realna kazna koju može očekivati je
Važi. A tvom Oskaru sudi džadž Roj Bin sa Divljeg Zapada, pa je tvoje cerekanje – smeh pod vešalima.Kadija ti sudi kadija te tuzi![]()
Za ono što je rekao.Zar ne?Blokaderski novinar Aleksandar Dikić pozvao je na streljanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića i onih koji ga podržavaju, nudići "olakšavajuću" okolnost za one koji bi pomogli u srušenju režima. U izjavi koja je poslužila kao povod za njegovo hapšenje, Dikić je rekao da je cilj studenta da sruše režime i naprave sistem koji će funkcionisati posle Vučića, dodavši da bi "kada ga budemo streljali, stavili povez na oči" .Za ŠTA tačno bi dobio decenije u Americi - da li znaš o čemu pišeš (šta je tačno krivično delo u slučaju Dikića)?
I, malo važnije, da li je neko iz vlasti odgovoran za nešto što radi na štetu države (kao u "Amerikama")?
Dakle sam si stavio gore , valjda si procitao " ....da će se onima koji sarađuju, prilikom streljanja, da se stavi povez na oči. ..." a to sto je neko rekao kasnije metaforicki puj pike ne vazi ..Tvoj Oskar hapsi samo da bi šikanirao ljude. Hapsi bez dokaza o počinjenom krivičnom delu
za one koji bi pomogli u srušenju
dodavši da bi "kada ga budemo streljali, stavili povez na oči"
Da ne pametujemo,odgledaj ti lepo video klip.I budi iskren prema sebi pa reci kome se preti od početka blokada i ko vam tačno smeta u ovoj državi.I, gde je ovde predsednik Srbije u ulozi "streljanog"? Je l on ova zamenica množine - "ONI koji BI pomogli u rušenju režima", on bi dakle (ali kao "ONI"- kao množina/više njih) pomogao u rušenju samog sebe (???) što je logički nemoguće... Ili je on "neko iz predsedništva" (koji će biti svedok saradnik na suđenju članovima tog srušenog režima kao nekadašnji član toga) što (po definiciji zaštićenog svedoka) opet ne može postati GLAVNI član grupe kojoj se sudi... znači opet ne može biti da je mislio na sadašnjeg predsednika jer on kao GLAVNI ne može biti zaštićeni svedok na suđenju sopstvenom režimu (već na neku hipotetičnu - "apstraktnu" osobu "iz kruga" predsedništva - znači pretnja opet nije upućena nekoj KONKRETNOJ osobi... da bi bila tumačena kao realna pretnja ni bilo kom drugom konkretnom čoveku)
Ko je postavljac ove teme posto mi je na ignore pa temu mogu naci samo preko pretrage?Ugl vučić je završio sa novim sadom i vojvodinom tamo nema šta više da traži