Uhapšen Albanac zbog pokušaja ubistva Srbina

nesko101

Elita
Poruka
17.854
Uhapšen Albanac zbog pokušaja ubistva Srbina
Kosovska policija uhapsila je 20-godišnjeg Albanca Aljbana Miftarija, koji je sinoć nožem napao S. J. iz Cernice.
IZVOR: TANJUG UTORAK, 31.12.2019. | 12:55


Podeli
Ilustracija: Depositphotos/ londondeposit

Ilustracija: Depositphotos/ londondeposit​
Kako prenosi RTV Puls, Miftari je, posle napada na Jovanovića, pobegao s mesta zbivanja i dao se u bekstvo, posle čega je ubrzo otkriven i uhapšen.

Portparol kosovske policije za region Gnjilana Ismet Hašani rekao je da je osumnjičenom određen pritvor u trajanju od 48 časova, a delo je okvalifikovano kao pokušaj ubistva.

Incident se dogodio malo posle ponoći kada je S. J. otvorio vrata komšiji Albancu, sa kojim je u lošim odnosima, i kada mu je on nakon kraće rasprave zadao pet udaraca nožem u leđa.

S. J. je smešten na lečenje u prištinskoj bolnici i nalazi se van životne opasnosti.

U multietničkom selu Cernica, udaljenom desetak kilometara od centra Gnjilana, danas je ostalo da živi tridesetak srpskih porodica, dok ih je pre oružanih sukoba bilo tri puta više.

Od 1999. godine sedmoro Srba je ubijeno u Cernici, uključujući i dete od tri godine.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2019&mm=12&dd=31&nav_category=640&nav_id=1636879


Pazite dođe vam komšija Albanac tj.šiptarčina na vrata tačno u ponoć i zakuca vam na vrata od stana a kada otvorite on vam zada pet šest uboda po telu iako ste vi počeli da bežite unutra.ALO BRE SRBIJO SA KIME TI TO PREGOVARAŠ U Briselu?
 
Gde nema srpske vlasti.Srbi imaju status domaće životinje za klanje.KiM,CG,Hr..
Srbija će ili nestati ili postati ozbiljna država koja štiti svoj narod.

Da nas nije NATO napao nasa bi policija i vojska jos bila dole... I da imas Seselja za predsednika i Boska za premijera opet bi bilo isto. Ne aboliram Vucica daleko od toga, samo moramo razumeti situaciju da smo u nezgodnom polozaju gde je neprijatelj stostruko jaci
 
Da nas nije NATO napao nasa bi policija i vojska jos bila dole... I da imas Seselja za predsednika i Boska za premijera opet bi bilo isto. Ne aboliram Vucica daleko od toga, samo moramo razumeti situaciju da smo u nezgodnom polozaju gde je neprijatelj stostruko jaci
Potreban nam je neko pametniji od Vučića.Ili neka vlada sastavljena od najpametnijih i najsposobnijih Srba.Ne može se više ovako.Voda je došla do nosa.Otrgnuće se narod kontroli i pući će negde,dali u Srpskoj ili Srbiji u CG ili na KiM.Ne znam ali uskoro puca.
 
To zahvali Zidovima koji su danasnjim mladima u toj mjeri isprali mozak, da se srame biti rasisti.
Turkinju, Arapkinju ili Siptarku ne bi ozenio ni mrtav, zato sto su druge rase.
Ne znam zbog čega bi Jevreji bili krivi kad su roditelji dozvolili takav odgoj. Krajnje liberalan a i kosmopolitski. Naravno ima tu i uticaj medija na mlađe naraštaje. Na državnoj tv RTS ide jedna koju vodi Mira Adanja( ne znam kako se zove tačno emisija),obilazi Dubai tamo ko fol upozna,Srpkinju udatu za bogatog Arapina,onda sledeća emisija obilazi Indiju tamo upozna isto neku djevojku Srpkinju udatu za bogatog Indusa,pa produži do Japana i tamo neka naša za malog Japanca udata. Onda jedna emisija u studiju onako plačljivim očima saopšti ; Da li znate da preko 50% devojaka u Srbiji želi udaju za stranca. Ma mislim kud tebe takvu zdepastu stranac nije zapao.
 

Back
Top