Ugruvanje

Nenad1182

Početnik
Poruka
1
Imao sam saob.nesreću i sada me boli Kada udahnem. Frka mi jer 4dana ne smanjuje se bol. Išao kod vrh masera (neka 4stila zna) koji leči mene I 98% ljudi, ali...

Kada prestaje ovaj bol od nagnječenja?

Ne bih da zvučim maliciozno, ali može da se desi da je maser pogoršao stanje.
Drugar moj je išao kod nekog profi masera (ja ih sve zovem kostolomci) zbog bolova u nozi. Na kraju je završio na štakama. Ispostavilo se da nije za masera ni fizioterapeta (što je preporučio ortoped) već je bio mušterija za neurologa zbog uklještenog živca. Recimo da imam alergiju na sve te masere.

Imao sam saob.nesreću i sada me boli Kada udahnem. Frka mi jer 4dana ne smanjuje se bol. Išao kod vrh masera (neka 4stila zna) koji leči mene I 98% ljudi, ali...

Moguće da nije ništa opasno, ali u svakom slučaju bi trebalo da odete lekaru, ukoliko treba i rtg grudnog koša da uradite, da se isključe prelomi ili oštećenje pluća.

Necu da te grdim, a trebalo bi;)
Prvo kod lekara na snimanje, a onda ce lekar vec reci da li je nesto ozbiljno ili da ides na masaze.
Vrhunski maseri su OK, ali postoje situacije kao sto koleginica vec rece da se situacija zapravo
i pogorsava jer oni masiraju napamet. Recimo da vrat ne bi smeo da se masira tek tako, a oni to rade.

Pravo kod lekara na snimanje.Da se tacno utvrdi kakvo je stanje.Ne mora da znaci da je puklo ili napuklo rebro,sto uopste nije bezazleno,jer tako moze da ustine ili bocne pluca.I samo nagnjecenje rebara dugo i jako boli.Tako da moras da vidis pod hitno sta je i da ti daju nesto za bolove.Nije se za igrati.

Back